Ζήτηση USB καλωδίου

Reaction score
531
Κάπου άκουσα ρε συ Άρη επειδής το δικό σου είναι πλακέ ναουμ,αυξάνει την πίεση,τα ζουλάει τα απο τέτοια, και ετσι το καλώδιο γίνεται πιο γρήγορο!

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.710
Κάπου άκουσα ρε συ Άρη επειδής το δικό σου είναι πλακέ ναουμ,αυξάνει την πίεση,τα ζουλάει τα απο τέτοια, και ετσι το καλώδιο γίνεται πιο γρήγορο!
Είδες το άκουσες και εσυ... υπερηχητικό

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.710
Πανό, αν θες σου δίνω ένα wireworld ultraviolet usb A->B.
Το δοκιμάζεις και αν σου αρέσει στο κάνω δώρο.
Στείλε μου πμ και συναντιόμαστε κάπου να στο δώσω.

ΥΓ: Sorry που σου κάναμε το νήμα... χάλια.

Reaction score
513
Το δοκιμάζεις και αν σου αρέσει στο κάνω δώρο.
Στείλε μου πμ και συναντιόμαστε κάπου να στο δώσω.

ΥΓ: Sorry που σου κάναμε το νήμα... χάλια.
Μα κάθε άλλο, βοηθάτε αρκετά, ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Άρη, θα σου στείλω, σε ευχαριστώ πολύ

Reaction score
145
Έχω το coffee ειναι λίγο χειρότερο από τα USB του 2ευρου
αν δεν σε πειραζει θα ηθελα να μου πεις με τι Dac παιζεις,ειναι κατηγορια ανωτερης τιμης;Πολλες φορες ένα καλο καλωδιο
φανερωνει αδυναμίες του συστηματος.

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Αδερφέ, μπορείς να μου πείς αν σου άρεσε αυτό το καλώδιο ή αν είναι τζάμπα τα λ7 του?
Επιγραμματικά, όχι αναλύσεις και πολλά μπλα μπλα... :p

AriPetro

Ears of Gold
Reaction score
1.710
Αδερφέ, μπορείς να μου πείς αν σου άρεσε αυτό το καλώδιο ή αν είναι τζάμπα τα λ7 του?
Επιγραμματικά, όχι αναλύσεις και πολλά μπλα μπλα... :p
Gojakla, ορμώμενος και εγώ από τις πολλές καλές κριτικές που έχει αυτό το καλώδιο στο διαδίκτυο μου δημιουργήθηκε η ίδια απορία.
Οταν λοιπόν έβγαλε η Wireworld την νέα σειρά 7 βρήκα το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο καλώδιο (60 εκατοστών, σειρά 6) σε εξαιρετική τιμή και είπα να το δοκιμάσω.

Απολύτως ειλικρινά μπορώ να σου πω ότι δεν κατάλαβα διαφορά. :idk::idk::idk:

Το δοκίμασα με τρια διαφορετικά DAC και με αρχεία απο flac, hi-res (24-96) αλλά και με spotify 320k που πλέον ακούω σχεδόν αποκλειστικά.;)
Προσοχή, μπορεί σε σούπερ αναλυτικά συστηματα να αναδειχθούν διαφορές, το δικό μου συστημα δεν είναι τέτοιο οπότε...

Πολύ ευχαρίστως, αν του Πάνου δεν του κάνει το μήκος ή δεν του αρέσει ηχητικά και δεν το θέλει, να το πάρεις να το ακούσεις και αν σου αρέσει το κρατάς.

Reaction score
126
αν δεν σε πειραζει θα ηθελα να μου πεις με τι Dac παιζεις,ειναι κατηγορια ανωτερης τιμης;Πολλες φορες ένα καλο καλωδιο
Auralic vega-wyred4sound dac2
Το καλώδιο ειναι υπεραναλυτικο και εντυπωσιάζει...στην αρχή..μετα καταλαβαίνεις ότι η έμφαση που δίνει στης υψηλές συχνότητες ειναι ενοχλητική,γενικότερα ακούγεται λάθος σαν να χάνεται ο ρυθμός των κομματιών

Reaction score
145
Το καλώδιο ειναι υπεραναλυτικο και εντυπωσιάζει...στην αρχή..μετα καταλαβαίνεις ότι η έμφαση που δίνει στης υψηλές συχνότητες ειναι ενοχλητική,γενικότερα ακούγεται λάθος σαν να χάνεται ο ρυθμός των κομματιών
ευχαριστω για την απαντηση σου,θα το δοκιμασω και εγω και θα επανελθω.

Gojakla

Reaction score
7.491
Gojakla, ορμώμενος και εγώ από τις πολλές καλές κριτικές που έχει αυτό το καλώδιο στο διαδίκτυο μου δημιουργήθηκε η ίδια απορία.
Οταν λοιπόν έβγαλε η Wireworld την νέα σειρά 7 βρήκα το συγκεκριμένο μεταχειρισμένο καλώδιο (60 εκατοστών, σειρά 6) σε εξαιρετική τιμή και είπα να το δοκιμάσω.

Απολύτως ειλικρινά μπορώ να σου πω ότι δεν κατάλαβα διαφορά. :idk::idk::idk:

Το δοκίμασα με τρια διαφορετικά DAC και με αρχεία απο flac, hi-res (24-96) αλλά και με spotify 320k που πλέον ακούω σχεδόν αποκλειστικά.;)
Προσοχή, μπορεί σε σούπερ αναλυτικά συστηματα να αναδειχθούν διαφορές, το δικό μου συστημα δεν είναι τέτοιο οπότε...

Πολύ ευχαρίστως, αν του Πάνου δεν του κάνει το μήκος ή δεν του αρέσει ηχητικά και δεν το θέλει, να το πάρεις να το ακούσεις και αν σου αρέσει το κρατάς.

Όχι, δεν τίθεται θέμα να το πάρω εγώ -> σε ευχαριστώ πάρα πολύ όμως. :hi:

Η ουσία της ερωτήσεως είναι πως ούτε εγώ κατάλαβα απολύτως καμία διαφορά με άλλα "οικονομικά" (απλά μεν, θωρακισμένα δε)... παρόλαυτά το αγόρασα γιατί είναι πανέμορφο και ταιριάζει φοβερά στο σαλονάκι. :gotcha:

Επίσης μου φτιάχνει τη διάθεση αυτό το μωβ.... :D :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

Reaction score
851
Όχι, δεν τίθεται θέμα να το πάρω εγώ -> σε ευχαριστώ πάρα πολύ όμως. :hi:

Η ουσία της ερωτήσεως είναι πως ούτε εγώ κατάλαβα απολύτως καμία διαφορά με άλλα "οικονομικά" (απλά μεν, θωρακισμένα δε)... παρόλαυτά το αγόρασα γιατί είναι πανέμορφο και ταιριάζει φοβερά στο σαλονάκι. :gotcha:

Επίσης μου φτιάχνει τη διάθεση αυτό το μωβ.... :D :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
Αντώνη, για πόσα χρήματα μιλάμε ;

Gojakla

Reaction score
7.491
Το είχα βρεί στο ebay γύρω στο 50ρικο. Πολλά ήταν...

Αλλά ο μάτις μου έχει ακριβά γούστα... αχχααχααχααχ...

Reaction score
1.391
παντως εγω και με κλασικη, με φλαουτα βιολια κλπ ποτε δε με κουρασε τιποτε...

Reaction score
1.550
Εγώ πάντως τι να σου πω, με το teac 501 και τους adcom 750/55se μάλλον κακό έκανε από πλευράς ανάλυσης το carbon παρά καλό. Η αλήθεια είναι πως πλέον με aune s16 και pass x2,5 - bryston 4bsst δεν έχω παίξει ακόμα ως όφειλα καθώς πρέπει να αναθεωρήσω τα περί καλωδίων συνολικά πάλι. Θα το κάνω όμως γιατί για να επιμένεις κάτι θα ξέρεις κι εσύ.

Reaction score
1.391
το carbon ειναι ενα μοντελο πανω απο αυτο που εχω εγω, κ το οποιο απο φιλο δανικο οταν μπηκε στο δικο μου συστημα, οντως εδωσε καλυτερη ησυχία και λιγο σωμα παραπανω..αλλα μιλαμε για μικρες διαφορες, που ομως υπηρξαν

Gojakla

Reaction score
7.491
κατα καποιο τροπο ναι
Με όλο το θάρρος και συγνώμη, αλλά καμία τέτοια προσωπική εμπειρία δεν μπορεί να αποτελέσει απόδειξη για οτιδήποτε. Το μόνο που εκτιμάται με αυτόν τον τρόπο είναι η υποκειμενική αλήθεια του καθενός μας.

Άρα σχόλια του τύπου "υπάρχει διαφορά είτε την ακούτε, είτε όχι, είναι ανυπόστατα.

Δεν θίγω κανέναν προσωπικά, έναυσμα παίρνω απο τα γραφόμενά σας για να γράψω και την δικιά μου οπτική. :drinks:

Reaction score
1.391
Εγώ πάντως τι να σου πω, με το teac 501 και τους adcom 750/55se μάλλον κακό έκανε από πλευράς ανάλυσης το carbon παρά καλό. Η αλήθεια είναι πως πλέον με aune s16 και pass x2,5 - bryston 4bsst δεν έχω παίξει ακόμα ως όφειλα καθώς πρέπει να αναθεωρήσω τα περί καλωδίων συνολικά πάλι. Θα το κάνω όμως γιατί για να επιμένεις κάτι θα ξέρεις κι εσύ.
σιγουρα θα ακουσεις αλλιως... τα αντκομ ποτε δε τα συμπαθησα ;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.136
Members
38.414
Νεότερο μέλος
arishonda