cosmarpan
Underground
- Reaction score
- 7.487
Ημουν κι εγω εκει με πλήρη περιβολή.'97, Ριζούπολη, 2o Rockwave -> Sisters of Mercy
Epic.![]()

Ημουν κι εγω εκει με πλήρη περιβολή.'97, Ριζούπολη, 2o Rockwave -> Sisters of Mercy
Epic.![]()
Θυμήθηκα κι άλλα live..Κάτι έχω δει κι εγώ , αλλά σίγουρα δεν θυμάμαι πότε και που για όλα τα συγκροτήματα.
FUZZTONES 5 ή 6 φορές
SONICS 2 φορές.
ΙGGY POP 2 φορες.
FLESHTONES
VIETNAM VETERANS
RAMONES
INSPIRAL CARPETS 2 φορές
THE SEEDS
SIOUXSIE AND THE BANSHEES
THE SOUND EXPLOSION 2 φορές
THE BLUES MAGOOS
SONIC YOUTH
THE LAST DRIVE 3 φορές
THE FRANTIC FIVE
Δεν περιγράφω άλλο...
Βιαστικός όπως πάντα ο Nick...κανα δυο χρόνια με βλέπω να γράφω σ'υτο το νήμαΒρε cosmarpan , απ το 90 και μετά σε κλείσανε σε ίδρυμα ?
Βλέπω οτι μόνο στα 80s πήγαινες σε συναυλίες.
Ε γράφε που και ποτέ ρε Συ, όπου θυμάσαι η ψάξε λίγο στο δίκτυο, κι εγώ το ίδιο κάνω μην νομίζεις ότι τις θυμάμαι όλες, θυμάμαι τς μέρη για τις περισσότερες για αρκετές και χρονια αλλα ημερομηνίες δεν παίζει με τίποτα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ας ειναι καλά το δίκτυο. Πάντως ειναι σίγουρο πλέον ότι έχουμε δει παρά πολλές μαζί μιας και σε κάποιες, τις περισσότερες για να είμαι ειλικρινής, τις έχω δει κι εγώ.Θυμήθηκα κι άλλα live..
ΤHE MONGRELETTES
YESTERDAY THOUGHTS
TRICKY
VIOLENT FEMMES
MOBY
BIG NOISE ATTACK
T.B.C
Δεν προκάνω ρε μάνα μου , κάνω delivery λ7 στα ATMs!Ε γράφε που και ποτέ ρε Συ, όπου θυμάσαι η ψάξε λίγο στο δίκτυο, κι εγώ το ίδιο κάνω μην νομίζεις ότι τις θυμάμαι όλες, θυμάμαι τς μέρη για τις περισσότερες για αρκετές και χρονια αλλα ημερομηνίες δεν παίζει με τίποτα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ας ειναι καλά το δίκτυο. Πάντως ειναι σίγουρο πλέον ότι έχουμε δει παρά πολλές μαζί μιας και σε κάποιες, τις περισσότερες για να είμαι ειλικρινής, τις έχω δει κι εγώ.
Χαχα, εγώ είμαι τυχερός έχω ένα δίπλα στο σπίτι μου, και μόλις πήρα γραμμή την φάση χτε βράδυ, τύπωσα ένα τεράστιο "Out of service" και πήγα και το Κότσαρα στο μασινι και δεν πάτησε ψυχή, όλα για πάρτυ μου και ότι ώρα θέλωΔεν προκάνω ρε μάνα μου , κάνω delivery λ7 στα ATMs!
Kαι εγώ στο Λυκαβηττό αλλά πολλά χρόνια πριν...νομίζω το 95.2012, Λυκαβηττός - Dead Can Dance
Προσωπικά είναι μέσα στο προσωπικό μου top 3. Δεν υπάρχει λοιπόν αντικειμενικότης.
2 ώρες πραγματικής μυσταγωγίας. Οι 2 τους μπορούν να σε ταξιδέψουν στα πέρατα των εθνών. Καταπληκτικοί.
Τώρα που το λες μπορεί και να ήταν το 95 που τους είδα....γέρασα ρε π@υστη μου και δε θυμάμαι...Τους έχω δει το 95 και το 97 στο ΡΟΔΟΝ, αλλα απ'οτι είδα είχαν παιξει και το 97 που λες. Απ'τα καλύτερα γκρουπ εκείνη την περίοδο στην πιάτσα.
23/12/1995 την πρώτη φορα που ειχαν έρθει και είχαμε μείνει ολοι κόκαλο, δεν Ακουγόταν κιχ λεμε, ΚΟΚΚΑΛΟ ΟΛΟΙ. Έκανα καν-δυο μέρες να συνέλθω. Εκαναν κι αλλες πολυ καλές αλλα αυτη είχε και το αβαντάζ της έκπληξης. Και βεβαια ηταν στην απόλυτα καλύτερη φάση της καριέρας, τουλαχιςτον που ταιριάζει στα δικά μου γούστα.Αν θυμάμαι καλά, 2001 @ Ροδον - Porcupine Tree.
Πολύ δυνατοί. Ήταν και στα ντουζένια τους...