Εδώ γελάμε

kalitsouni

Ακουστικά
Reaction score
11.940
Προχθές σκεφτόμουν το εξής παράδειγμα για να εξηγήσω σε φίλο τι σκατά είναι το hi-end κλπ.

Ας πούμε ότι βγάζεις μια γκόμενα ραντεβουδάκι σε μια αλανιάρικη καντίνα δίπλα στην παραλία μετά το μπανάκι σας.
Δροσερή η θαλασσίτσα, ωραία η θέα, έρχονται μπυράκια, χωριάτικη, σουβλάκια, πατάτες.

Εκεί που τρώτε, λέει η δεσποινίς: "Αχ, ωραία είναι εδώ καλιτσούνι μου. Και τα σουβλάκια, πολύ νόστιμα!"
Και γυρίζεις εσύ και λες...
"Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά αυτή η πατάτα στην πάνω δεξιά, άκρη του πιάτου αν θυμάσαι είχε κάποια θέματα."
Σε κοιτάει αυτή με ένα WTF απορημένο βλέμα, και απτόητος εσύ συνεχίζεις.

"Νομίζω ότι είχε σχετικά μικρή περιεκτικότητα σε κάλιο. Αποτέλεσμα να αφήσει μια επίγευση σοκολάτας κουβερτούρας, ενώ με την συγκεκριμένη υφή που είχαν οι ντομάτες της χωριάτικης, θα ήταν προφανώς πιο ταιριαστό, να αφήνει μια επίγευση βουβαλίσιου γάλακτος. Κατά προτίμηση από βούβαλο 2 ετών μαθημένο σε ήχους κλασικής μουσικής, και ιδανικά ύστερο-μπαρόκ. Προφανώς πρόκειται για ένα φάουλ από τη μεριά του ψήστη.

Περνώντας στη ρίγανη, οφείλω να παρατηρήσω ότι......."

Κάπου εκεί η γκόμενα έχει κλάσει μέντες, και με αργές αλλά σταθερές κινήσεις μαζεύει πετσέτα και τσάντα και αρχίζει να προχωράει προς το δρόμο για να κάνει ωτο-στοπ.

tenor.gif

Οποιαδήποτε ομοιότητα με άτομα που συχνάζουν στα νήματα των καλωδίων είναι 100% συμπτωματική.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.466
Αυτά να τα βλέπουν μερικοί μερικοί , που μου λένε ότι το high end δεν είναι τρόπος ζωής , αλλά απλά επιλογή.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.787
Members
38.494
Νεότερο μέλος
mpalo