Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
This Kind Of Punishment - Immigration Song from LP "In The Same Room" (1987) Flying Nun Records

Group φετίχ του cosmarpan για πολλα χρονια, μεχρι και σημερα, ακομα ψάχνω να βρω τον πρώτο τους διςκο, εδω σε ενα κοματι απο τον τρίτο τους. Όχημα των αδελφών Jefferies, Graeme Και Peter, με τον Peter θα ασχοληθώ απο χειμώνα μιας και εχει βγαλει αριστουργηματικά προσωπικά albums. Απο νέα Ζηλανδία βεβαια, που τα αρνιά ειναι περισοτερα απο τους ανθρώπους, παράγουν εξαιρετική underground experimental pop και fuzz με την σέσουλα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Blue Oyster Cult - Black Blade / Deadline from LP "Cultosaurus Erectus" (1980) Columbia Records

Ειμαι τρελλος με BOC (και με ποιους δεν είμαι? :lol:) , λατρευω όλα τα albums τους, αλλα για καποιο ανεξηγητο (?) λογο αυτό είναι το αγαπημενο μου, μαζι με το επομενο "Fire Of Unknown Origin".
Θυμαμαι το 1995, στην συναυλια τους στο Ροδον, βρηκα τροπο, ειπα του κοσμου τα ψεματα, με ειδαν και απελπισμενο κακομοιρη :lol: οι σεκιούριτι, και πηγα στα καμαρίνια. :lolsign: Ηθελα αυτογραφο από τον Eric Bloom, και αφου το πηρα θυμαμαι ακομα το γελιο που εκανε όταν του ειπα ότι θελω σαν τρελλος να μου χαρισει τα γυαλια ηλιου του που φοραγε στα 70's :lolsign::roflmao::lol::D

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912
Εδω βλεπουμε πώς εξελισσεται η καθημερινη πρωινη συναντηση του διευθυντη ΜΙΧΑ,μαζι με τους υποδιευθυντες Christiana,Stathis & Cosmarpan προκειμενου να διευθετησουν τα φλεγοντα θεματα του σταθμου.

Η Christiana εχει μερακλωθει για τα καλα :drinks:

Ο Cosmarpan κραταει το ρυθμο καπως πιο εντονα απ'τους υπολοιπους και εχει ξεθεωσει το ΜΙΧΑ στα ψαλιδακια για να τον αποτελειωσει και να αναλαβει τα ηνια :lolsign:

Οπως καταλαβαινεται ο σταθμος δουλευει με αυτοματο πιλοτο....οσο αντεξει....

Stathi εσυ που εισαι λιγο πιο σοβαρος απ΄τους υπολοιπους κανε οτι μπορεις.Οι αλλοι τρεις θα το φουνταρουν το μαγαζι.....Μαθηματικως βεβαιο :lol::lol::lol::lol:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
:lol:
Εδω βλεπουμε πώς εξελισσεται η καθημερινη πρωινη συναντηση του διευθυντη ΜΙΧΑ,μαζι με τους υποδιευθυντες Christiana,Stathis & Cosmarpan προκειμενου να διευθετησουν τα φλεγοντα θεματα του σταθμου.

Ο Cosmarpan κραταει το ρυθμο καπως πιο εντονα απ'τους υπολοιπους και εχει ξεθεωσει το ΜΙΧΑ στα ψαλιδακια για να τον αποτελειωσει και να αναλαβει τα ηνια :lolsign:

Stathi εσυ που εισαι λιγο πιο σοβαρος απ΄τους υπολοιπους κανε οτι μπορεις.Οι αλλοι τρεις θα το φουνταρουν το μαγαζι.....Μαθηματικως βεβαιο :lol::lol::lol::lol:
Μα....μολις απεριψα δελεαστικοτατη προταση αλλου σταθμου, με εφταπλασιο μισθο, και την απεριψα μονο και μονο για να μεινω εδώ και να νιώσω την ικανοποιηση βλέποντας από κοντα το μαγαζι να...φουνταρει. Ηδονή εκ των εσω. :lolsign::D:lol::roflmao::lol:Σταθη ασε τις μαλακιες και μην σωσεις τιποτα ασε με να κανω κουμαντο και να το παω όπως πρεπει το μαγαζι στα...βραχια. Γελοιοι, ε γελοιοι :lol: Α, και δεν είμαι εγω αυτος ο καραγκιόζης που χοροπηδάει, για να μην βγαζει λαθος συμπερασματα ο κοσμος που με διαβαζει :lol:, κι είναι και πολλοι απ'οτι βλεπω από τα πμ και τα μειλς που δεχομαι :lol::D:lolsign:, είμαι ο πρωτος από αριστερα που κρατα τον ρυθμο αξιοπρεπως, με σωστο τεμπο και χωρις καραγκιοζιλικια :rolleyes: Τους αλλους τρεις πρωτη φορα τους βλεπω, ΑΡΑ πρόκειται για μονταζ :lol:, τι δουλεια εχω εγω μ'αυτους, freak show είναι λεμε. :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Και συ φιλεναδα!!!
Με προσκληση για χορο και τελειο Smooth Criminal :thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Καλημερες!!!
Τι καλημερες ρε ΝΟΥΜΕΡΟ :lolsign::D:lol::roflmao::lol: 4 η ωρα το απογευμα παει, σε πηρε ο υπνος στο μαγαζι παλι? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γεια σου ρε knight :drinks:

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.912

Μα....μολις απεριψα δελεαστικοτατη προταση αλλου σταθμου, με εφταπλασιο μισθο, και την απεριψα μονο και μονο για να μεινω εδώ και να νιώσω την ικανοποιηση βλέποντας από κοντα το μαγαζι να...φουνταρει. Ηδονή εκ των εσω. :lolsign::D:lol::roflmao::lol:Σταθη ασε τις μαλακιες και μην σωσεις τιποτα ασε με να κανω κουμαντο και να το παω όπως πρεπει το μαγαζι στα...βραχια. Γελοιοι, ε γελοιοι :lol: Α, και δεν είμαι εγω αυτος ο καραγκιόζης που χοροπηδάει, για να μην βγαζει λαθος συμπερασματα ο κοσμος που με διαβαζει :lol:, κι είναι και πολλοι απ'οτι βλεπω από τα πμ και τα μειλς που δεχομαι :lol::D:lolsign:, είμαι ο πρωτος από αριστερα που κρατα τον ρυθμο αξιοπρεπως, με σωστο τεμπο και χωρις καραγκιοζιλικια :rolleyes: Τους αλλους τρεις πρωτη φορα τους βλεπω, ΑΡΑ πρόκειται για μονταζ :lol:, τι δουλεια εχω εγω μ'αυτους, freak show είναι λεμε. :lolsign:

Αψογοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:(απ'ταγελια)

Christiana

Muzik
Reaction score
10.300

Νταξ,έχω λιώσει! :roflmao:

Μιας και είμαστε λοιπόν όλοι τόσο χορευταράδες,το βράδυ να μαζευτούμε
στο νήμα του ψοσμαρπαν για χορό :dance: :party: :dance:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss