- Reaction score
- 4.195
Doves - Sea Song
Τέτοια διαμαντάκια video clips, και να πα να γ@μηθεί το spotify και η μη-απωλεστική συμπίεση.Gravestone - Flying (Germany 1979)
Τέτοια διαμαντάκια video clips, και να πα να γ@μηθεί το spotify και η μη-απωλεστική συμπίεση.![]()
Mες το μυαλό μου είσαιΤέτοια διαμαντάκια video clips, και να πα να γ@μηθεί το spotify και η μη-απωλεστική συμπίεση.![]()
Clips from silent movie Moonland, directed by William A O'Connor, 1926
Γελάς ε;Για σήκω για χορό και εσύ...Δεν αντεχωωωω!!!!!![]()
Γελάς ε;Για σήκω για χορό και εσύ...
Michael Jackson - Smooth Criminal
...and do not moon walk away from me
![]()
![]()
Και συ φιλεναδα!!!Μου φτιαξες τη μέρα![]()
Μα....μολις απεριψα δελεαστικοτατη προταση αλλου σταθμου, με εφταπλασιο μισθο, και την απεριψα μονο και μονο για να μεινω εδώ και να νιώσω την ικανοποιηση βλέποντας από κοντα το μαγαζι να...φουνταρει. Ηδονή εκ των εσω.Εδω βλεπουμε πώς εξελισσεται η καθημερινη πρωινη συναντηση του διευθυντη ΜΙΧΑ,μαζι με τους υποδιευθυντες Christiana,Stathis & Cosmarpan προκειμενου να διευθετησουν τα φλεγοντα θεματα του σταθμου.
![]()
Η Christiana εχει μερακλωθει για τα καλα
Ο Cosmarpan κραταει το ρυθμο καπως πιο εντονα απ'τους υπολοιπους και εχει ξεθεωσει το ΜΙΧΑ στα ψαλιδακια για να τον αποτελειωσει και να αναλαβει τα ηνια
Οπως καταλαβαινεται ο σταθμος δουλευει με αυτοματο πιλοτο....οσο αντεξει....
Stathi εσυ που εισαι λιγο πιο σοβαρος απ΄τους υπολοιπους κανε οτι μπορεις.Οι αλλοι τρεις θα το φουνταρουν το μαγαζι.....Μαθηματικως βεβαιο![]()
Τι καλημερες ρε ΝΟΥΜΕΡΟΚαι συ φιλεναδα!!!
Με προσκληση για χορο και τελειο Smooth Criminal
Καλημερες!!!
Μα....μολις απεριψα δελεαστικοτατη προταση αλλου σταθμου, με εφταπλασιο μισθο, και την απεριψα μονο και μονο για να μεινω εδώ και να νιώσω την ικανοποιηση βλέποντας από κοντα το μαγαζι να...φουνταρει. Ηδονή εκ των εσω.Σταθη ασε τις μαλακιες και μην σωσεις τιποτα ασε με να κανω κουμαντο και να το παω όπως πρεπει το μαγαζι στα...βραχια. Γελοιοι, ε γελοιοι
Α, και δεν είμαι εγω αυτος ο καραγκιόζης που χοροπηδάει, για να μην βγαζει λαθος συμπερασματα ο κοσμος που με διαβαζει
, κι είναι και πολλοι απ'οτι βλεπω από τα πμ και τα μειλς που δεχομαι
, είμαι ο πρωτος από αριστερα που κρατα τον ρυθμο αξιοπρεπως, με σωστο τεμπο και χωρις καραγκιοζιλικια
Τους αλλους τρεις πρωτη φορα τους βλεπω, ΑΡΑ πρόκειται για μονταζ
, τι δουλεια εχω εγω μ'αυτους, freak show είναι λεμε.
![]()
Εδω βλεπουμε πώς εξελισσεται η καθημερινη πρωινη συναντηση του διευθυντη ΜΙΧΑ,μαζι με τους υποδιευθυντες Christiana,Stathis & Cosmarpan προκειμενου να διευθετησουν τα φλεγοντα θεματα του σταθμου.
![]()
Η Christiana εχει μερακλωθει για τα καλα
Ο Cosmarpan κραταει το ρυθμο καπως πιο εντονα απ'τους υπολοιπους και εχει ξεθεωσει το ΜΙΧΑ στα ψαλιδακια για να τον αποτελειωσει και να αναλαβει τα ηνια
Οπως καταλαβαινεται ο σταθμος δουλευει με αυτοματο πιλοτο....οσο αντεξει....
Stathi εσυ που εισαι λιγο πιο σοβαρος απ΄τους υπολοιπους κανε οτι μπορεις.Οι αλλοι τρεις θα το φουνταρουν το μαγαζι.....Μαθηματικως βεβαιο![]()
Νταξ,έχω λιώσει!
Μα....μολις απεριψα δελεαστικοτατη προταση αλλου σταθμου, με εφταπλασιο μισθο, και την απεριψα μονο και μονο για να μεινω εδώ και να νιώσω την ικανοποιηση βλέποντας από κοντα το μαγαζι να...φουνταρει. Ηδονή εκ των εσω.Σταθη ασε τις μαλακιες και μην σωσεις τιποτα ασε με να κανω κουμαντο και να το παω όπως πρεπει το μαγαζι στα...βραχια. Γελοιοι, ε γελοιοι
Α, και δεν είμαι εγω αυτος ο καραγκιόζης που χοροπηδάει, για να μην βγαζει λαθος συμπερασματα ο κοσμος που με διαβαζει
, κι είναι και πολλοι απ'οτι βλεπω από τα πμ και τα μειλς που δεχομαι
, είμαι ο πρωτος από αριστερα που κρατα τον ρυθμο αξιοπρεπως, με σωστο τεμπο και χωρις καραγκιοζιλικια
Τους αλλους τρεις πρωτη φορα τους βλεπω, ΑΡΑ πρόκειται για μονταζ
, τι δουλεια εχω εγω μ'αυτους, freak show είναι λεμε.
![]()