melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.888
Guardians of the galaxy (2014), 5/10... θα του 'βαζα 8 αν είχε σταθερό φορμάτ στην εικόνα!
Απ' όσο γνωρίζω, μόνο η 3D έκδοση έχει variable AR. Βαριέμαι και να δοκιμάσω το 2D μου. 8+/10Guardians of the galaxy (2014), 5/10... θα του 'βαζα 8 αν είχε σταθερό φορμάτ στην εικόνα!
Gunn has revealed that the 3D Blu-ray presentation of Guardians of the Galaxy will be presented with a shifting aspect ratio (2.40:1 & 1.78:1), a la The Dark Knight. The 2D presentation will remain 2.40:1 for the duration of the film.
Οχι παιδί μου, 2d το είδα.Απ' όσο γνωρίζω, μόνο η 3D έκδοση έχει variable AR. Βαριέμαι και να δοκιμάσω το 2D μου. 8+/10
Βλέπεις 3D μπάρμπα;
Τον Κεφαλα κυνηγα με την πλυση εγκεφαλου με τις 235Οχι παιδί μου, 2d το είδα.
Και κανει πολυ συχνά αλλαγές, θα μη σου πω κάθε 10 sec!
Τι μου θυμισες! Παιχθηκε (κανα δυο χρονια μετα, τοτε αργουσαν πολυ να ερθουν νεες ταινιες...) στα εγκαινια κινηματογραφου εδω (τα "Διονυσια" για τους Λαρισαιους) και "φυσικα" το ειδα! Τζαμπα
Orfeu negro 1959
6,5
Oscar 1960 Best Foreign Language Film
Μερα μεσημερι; μπαααα
Εμένα μου άρεσε, 7/10.Slow West
Όσοι περιμένετε western θα απογοητευτείτε. Για τους υπόλοιπους 5/10. Άμα επιμένεις σε μάταιους έρωτες τρως το κεφάλι σου. Λες και δεν το ξέραμε και έπρεπε να δούμε τον Φασμπέντερ μιάμιση ώρα για να το μάθουμε.