Ποτενσιομετρο Creek Evolution 2

Reaction score
33
Καλησπέρα σας κύριοι! Πριν λίγο συνειδητοποιησα ότι το ποντεσιομετρο του εν λόγω ενισχυτή δεν λειτουργεί σωστά χειροκίνητα από το περιστρεφομενο κουμπί! Από το τηλεχειριστηριο η ένταση αυξομειωνεται κανονικά ενώ από το κουμπί όχι! Δεν ξέρω από πότε υπάρχει το πρόβλημα γιατί τον δουλεύω από το τηλεχειριστηριο πάντα. Ηχητικά κανένα πρόβλημα δεν έχει και βεβαίως δεν έχει ανοιχτεί ποτέ. Τον αφήνω έτσι ή θα χειροτερεψει η κατάσταση? Ευχαριστώ!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.166
Πίσω από την πρόσοψη στο αριστερό τμήμα υπάρχει ένα φισάκι που μεταφέρει τις εντολές από την πλακέτα ελέγχου της πρόσοψης στη κύρια πλακέτα.
Δες αν πατάει σωστά στη θέση του.

Reaction score
33
Πίσω από την πρόσοψη στο αριστερό τμήμα υπάρχει ένα φισάκι που μεταφέρει τις εντολές από την πλακέτα ελέγχου της πρόσοψης στη κύρια πλακέτα.
Ευχαριστώ! Θα προσπαθήσω να το κάνω όταν έχω χρόνο και ηρεμία γιατί δεν έχω ανοίξει ποτέ μηχάνημα. Ωστόσο μου ακούγεται απλό.Ιδωμεν!

Reaction score
33
Αν πιεσω λιγο (ελαχιστα) προς τα μεσα τον διακοπτη οταν τον περιστρεφω λειτουργει κανονικα.
Δεν θα ηθελα να τον ανοιξω και θα τον δουλευω με το τηλεχειριστηριο.
Ωστοσο θα χρειαστει καποιο service?Τον εχω πεντε χρονια και δεν εχει και πολλες ωρες λειτουργειας.

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.166
Αν πιεσω λιγο (ελαχιστα) προς τα μεσα τον διακοπτη οταν τον περιστρεφω λειτουργει κανονικα.
Δεν θα ηθελα να τον ανοιξω και θα τον δουλευω με το τηλεχειριστηριο.
Ωστοσο θα χρειαστει καποιο service?Τον εχω πεντε χρονια και δεν εχει και πολλες ωρες λειτουργειας.
Συνηθίζεται, όταν ένα ποτενσιόμετρο δίνει απλά εντολή και δεν διαρρέεται από σήμα, να είναι χαμηλής ποιότητας, όπως προφανώς συμβαίνει και στο δικό σου.
Αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή, πράγμα όμως που δεν έχει κάποια επίπτωση στον ήχο.
Στα πέντε χρόνια δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω.

Reaction score
33
Συνηθίζεται, όταν ένα ποτενσιόμετρο δίνει απλά εντολή και δεν διαρρέεται από σήμα, να είναι χαμηλής ποιότητας, όπως προφανώς συμβαίνει και στο δικό σου.
Αποτέλεσμα να μην κάνει καλή επαφή, πράγμα όμως που δεν έχει κάποια επίπτωση στον ήχο.
Στα πέντε χρόνια δεν χρειάζεται να ασχοληθείς παραπάνω.
Σ¨ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τις πληροφοριες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.368
Members
38.304
Νεότερο μέλος
PanagiotisAng