B&W club

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
"Φωναξα" για να ξεχωρισουν, γιατι οτι εγραφα εμπαιναν ως quote!

Μακη Ναξιανε* μαλλον θα σε...προσπερασω ΑΝ...

*αληθεια πως σας φωναζουν; Ναξιανους, Ναξιους ή, μαλλον, Ναξιώτες;

Reaction score
4.824
Ναξος η οποία το όνομα της προέρχεται απο το αξα , ποιο παλιά αξια απο το άξια γη διότι οτι εσπερνες έπαιρνες αμέσως καρπό .
Αυτοί που προέρχονται απο την ναξο ονομάζονται αξιώτες η ναξιωτες !:D:offtopic:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.527
"Φωναξα" για να ξεχωρισουν, γιατι οτι εγραφα εμπαιναν ως quote!
Και 'μεις τι φταίμε βρε θείο που δεν ξέρεις τόσα χρόνια να κάνεις quote; :p

Reaction score
63
Σύστημα Hi-Fi : Μετά από μια μαζκρά διαδρομή με Klispch RF-83 (απίστευτο ηχείο εφάμιλλο των RF7 II), σε Focal Electra 1027Be (Θεικές μεσαίες) βρήκα τον παράδεισό μου στα 803D ! Ο παράδεισος αυτός , μου έδειξε το μεγαλείο του όταν από τα (πολύ καλά) Musical Fidelity A5Cr Pre/Pro, έκανα το βήμα στα καινούργια Rotel RC/RB 1590, RCD1520 & Pioneer N70A !
Match made in heaven :)

Attachments

Reaction score
63
Σύστημα Home Cinema : Τα πιστά 604S3, μαζί με τα surround DS6, DM685 front height & rear surround και 603S3(κεντρικό) με την βοήθεια του SVS PC12+, Sony 5800ES, Rotel RB993, Rotel RB 1075, συνοδεύουν τον Sony 55ES & την Stewart Firehawk SST σε κόσμους κινηματογραφικούς !

Attachments

I

iason

Guest
Ναξος η οποία το όνομα της προέρχεται απο το αξα , ποιο παλιά αξια απο το άξια γη διότι οτι εσπερνες έπαιρνες αμέσως καρπό .
Αυτοί που προέρχονται απο την ναξο ονομάζονται αξιώτες η ναξιωτες !:D:offtopic:
Αγαπητέ φίλε είμαι Μακεδόνας στην καταγωγή και ζώ αρκετά χρόνια στο εξωτερικό .
Εχω γυρίσει σχεδόν όλα τα Ελληνικά νησιά.
Η Νάξος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά που εχω δεί και εχει τους ποιό φιλόξενους ανθρώπους πού εχω γνωρίσει μεχρι τώρα, σύν του οτι οι άνθρωποι δεν εχουν καβαλήσει το καλάμι με το θέμα του τουρισμού.
Ασε που εχω φάει και τις ποιό νόστιμες τηγανητές πατάτες που μπορείς να φάς σε Ταβέρνα.
Να είστε όλοι καλά.
Φιλικά Ιάσων.

Y

Yiannis_B

Guest
Τα B&W κάνουν μόνο για καυσόξυλα.

:biggrin:

...ρωτήστε και τον Βασιλάκη τον ΜΗ. :laugh:

...κάνω αποσύνδεση τώρα, έχω ένα σημαντικόι ραντεβού. :whistling:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Γιάννη, μην αλλοιώνεις ρητά διαχρονικά (στο πρώτο σπόιλερ): αυτό το λένε για κάτι ψαροκασελες τύπου ...100 ή 50 (φίρμες δε λέμε, καταλαβαινόμαστε εδω μεσα;))

Y

Yiannis_B

Guest
Γιάννη, μην αλλοιώνεις ρητά διαχρονικά (στο πρώτο σπόιλερ): αυτό το λένε για κάτι ψαροκασελες τύπου ...100 ή 50 (φίρμες δε λέμε, καταλαβαινόμαστε εδω μεσα;))
Και για κατι H... :)

Προσπαθώ να τονώσω λίγο το νήμα, αλλά μπα... :rolleyes:

:D

Ατονο το νήμα...
...μα είναι αντιδράσεις τώρα αυτές, φανατικών του club? :laugh:

I

iason

Guest
Πρόσφατα βρέθηκα καλεσμένος στην επίσημη παρουσίαση της καινούργιας σειράς BW 802 D .
Περιτό να πώ οτι τα ηχεία ποτέ δεν μου εχουνε κανει κλίκ σε τίποτα και τα καινούργια, αλλά και τα παλαιότερα πού εχω ακούσει, με διάφορους συνδυασμούς ενισχυτικών .
Ε,όταν ακούς και το τι ζητάνε εκεί είναι πού ξενερώνεις !!.
Τελικά είναι θέμα γούστου ,αλλά και ονόματος.
7f2c8a3f-d4dd-4192-bd3c-b899e30619aa.jpg
30e7c0c1-a78b-4b36-9377-571ed44e2f8d.jpg1.jpg

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.021
Σύστημα Hi-Fi : Μετά από μια μαζκρά διαδρομή με Klispch RF-83 (απίστευτο ηχείο εφάμιλλο των RF7 II), σε Focal Electra 1027Be (Θεικές μεσαίες) βρήκα τον παράδεισό μου στα 803D ! Ο παράδεισος αυτός , μου έδειξε το μεγαλείο του όταν από τα (πολύ καλά) Musical Fidelity A5Cr Pre/Pro, έκανα το βήμα στα καινούργια Rotel RC/RB 1590, RCD1520 & Pioneer N70A !
Match made in heaven :)

Είναι εύκολο να αναφέρεις μετά τις αλλαγές σε ποιους τομείς είχες βελτίωση, καθώς και αν σου λείπει κάτι από την προηγούμενη σου επιλογή.

Reaction score
63
Καλημέρα,

Ναι φυσικά, βασικά τα RF83 δεν ταιριαξαν ποτέ με τον χώρο μου, λόγο των 3πλών πίσω bass reflex τους, οπότε ειχα το πρόβλημα ότι ημουν αναγκασμένος να τα τοποθετησω κοντα σε τοιχο και καταλαβαίνουμε όλοι το αποτέλεσμα! Αν και έβαλα σφουγγαράκια, ποτέ δεν έλυσα το πρόβλημα καθότι το μπάσο των 83 ειναι πληθωρικό ουτως η αλλιώς ! Πάντως, για ηχείο με κόρνες, οι μεσο-ηψηλές τους ηταν πολύ καλές - καλύτερες των RF7 & εφάμιλλες των RF7II. Τα Focal (φοβερό ηχείο) με έβαλαν στον κόσμο των ποιοτικών μεσαίων/ψηλών αλλά - τουλάχιστον για εμένα - πάντα μου έλλειπε αυτό το κάτι στις χαμηλές (είπαμε όλοι μας ανακαλύπτουμε τον ηχητικό μας εαυτό μέσα από την ηχητική διαδρομή μας) αλλά μου το έδινε στις μεσαίες ! Ειναι ξεκάθαρα θέμα γούστου (και χώρου/συνοδών φυσικά). Τελικά επιστρέφοντας στην B&W καθότι παλαιός κάτοχος (στο HT) των τίμιων 604, και βρίσκοντας από συν φορουμίτη μας τα τα 803 σε άριστη κατάσταση, είπα να το δοκιμάσω και αυτό και πράγματι μου έφεραν μια πιο ισσοροπημένη πρόταση για τα γούστα μου και τον χώρο μου! Ψηλές γλυκιές και όχι υπερβολικές, μεσαίες ισσοροπιμένες και όχι προβολικές και χαμηλό σφικτό και γεμάτο. Στο χώρο μου ταίριαξαν μια χαρά, και τώρα .. πλώρη για το 802 :)

Reaction score
1.391
παντα παιζει ο χωρος...

ενα μειον που εχουν τα focal που ειχες ειναι το πολυ μπασο * ..;)..στο επομενο μοντελο διορθώθηκε κατασκευαζοντας και μια εκτόνωση απο πισω.... :)

* φουσκωμενο - χρωματισμενο αλλα στακατο με πολυ καλο slam

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj