Οι θυσίες που κάνουμε για το home cinema

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
δηλαδής τώρα με τα 7 τι παρατηρείς σε σχέση με τα 5;
θα σου πω το πιο προσφατο χθες πριν με παρει ο υπνος εβαλα το Jurassic World 2015

σε μια σκηνη που περπαταει αναμεσα σε κατι δεντρα ενας δεινοσαυρος νομιζα οτι τον ειχα ακριβως απο πισω μου. αφου γυρισα και κοιταζα τα ηχεια μου με διαφορα ερωτηματικά μεσα μου. αξιζει το 7καναλο,ταινιες υπαρχουν πολλες,οποιος μπορει ας βαλει.

Η πληροφορια στα πισω καναλια υπαρχει και αναλογα την ταινια μπορει να σε εκλπηξει ευχαριστα.

Οποτε αυτο που παρατηρω ειναι διαχωρισμος στην πληροφορια και πιο 3D αισθηση ηχου. Τα ηχεια οριζοντια τοποθετημενα για καλυτερη διασπορα ;)

melina

Cargo 200
Reaction score
43.336
θα σου πω το πιο προσφατο χθες πριν με παρει ο υπνος εβαλα το Jurassic World 2015

σε μια σκηνη που περπαταει αναμεσα σε κατι δεντρα ενας δεινοσαυρος νομιζα οτι τον ειχα ακριβως απο πισω μου. αφου γυρισα και κοιταζα τα ηχεια μου με διαφορα ερωτηματικά μεσα μου. αξιζει το 7καναλο,ταινιες υπαρχουν πολλες,οποιος μπορει ας βαλει.

Η πληροφορια στα πισω καναλια υπαρχει και αναλογα την ταινια μπορει να σε εκλπηξει ευχαριστα.

Οποτε αυτο που παρατηρω ειναι διαχωρισμος στην πληροφορια και πιο 3D αισθηση ηχου. Τα ηχεια οριζοντια τοποθετημενα για καλυτερη διασπορα ;)
'σ' ωραίοςςςς.

Οταν η ταινία είναι 5.1 δοκιμάζεις κάποιο πρόγραμμα του ενισχυτή που μοιράζει τον ήχο και στα 7; και αν ναι πως σου φαίνεται.

Reaction score
2.482
Λείπει ένας Lumagen Mini 3D. Ξέρω έναν που πρόκειται να τον πουλήσει, αν βρει 2123/43 σε καλή τιμή!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Επιτελους ηρθε η στιγμη που περιμενα!!! :party::party:

Αντε παλι ολες τις ταινιες απο την αρχη καθως παρατηρησα οτι ακουγονται πολυ διαφορετκα! ;);) πλεον εχω κεντρικο,εχω μεσαιες,εχω φωνες διαλογους σωμα και ενταση ηχου.

Το κεντρικο ηχειο πραγματικα ειναι το 80% της ταινιας και αυτο που σε κρατα σ'αυτην. Οποιος μπορει ας επενδυσει σ'αυτο και δεν θα βγει χαμενος. Μου το λεγανε πολλοι φιλοι και γνωστοι αλλα καλιο αργα παρα ποτε.

Dali Mentor Vokal Black.

Διαστασεις του: πλατος 89,5 βαθος 29,5 υψος 21

ειναι καπως μεγαλουτσικο αλλα ταιριαξε αμεσως με την υπολοιπη Ikon σειρα.

επομενο βημα να μπει ενας τελικος για να παρει ανασα ο marantz που εχουν πεσει ολα πανω του και να ξανακουσω τα ηχεια μου

σιτα εκτος μονο για την φωτο αμεσως μετα τη ξαναφορεσα :p:p:p

το γουφερ κ αυτο απο ινες πολτου ξυλου και τη low loss suspension τεχνολογια κατα Dali.

στο κεντρο εχει 28αρι τουιτερ υβριδικο (ετσι το λεν εκει στη Δανια) και ribbon απο πανω.

δε ξερω ποσες ταινιες ειδα χθες παντως καθε μια εκρυβε απο μια εκπληξη ;);)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.882
Έκανες share με το link που σου δίνει; Είναι "anyone with the link can view this file" or something?

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Διαστασεις του: πλατος 89,5 βαθος 29,5 υψος 21

ειναι καπως μεγαλουτσικο αλλα ταιριαξε αμεσως με την υπολοιπη Ikon σειρα.
Μεγειά και καλές ακροάσεις.:thumbsup:

τα ηχεια μου στο κεντρο εχει 28αρι τουιτερ υβριδικο (ετσι το λεν εκει στη Δανια) και ribbon απο πανω.
Ωραία πατέντα αυτή ,κατευθυντικότητα και διασπορά μαζί, αν καψαλίσεις ribbon έχεις και το άλλο τουίτερ!
Τόσα χρόνια φούρναρης έχω ψήσει!:D

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος