melina
Cargo 200
- Reaction score
- 43.336
δηλαδής τώρα με τα 7 τι παρατηρείς σε σχέση με τα 5;
θα σου πω το πιο προσφατο χθες πριν με παρει ο υπνος εβαλα το Jurassic World 2015δηλαδής τώρα με τα 7 τι παρατηρείς σε σχέση με τα 5;
'σ' ωραίοςςςς.θα σου πω το πιο προσφατο χθες πριν με παρει ο υπνος εβαλα το Jurassic World 2015
σε μια σκηνη που περπαταει αναμεσα σε κατι δεντρα ενας δεινοσαυρος νομιζα οτι τον ειχα ακριβως απο πισω μου. αφου γυρισα και κοιταζα τα ηχεια μου με διαφορα ερωτηματικά μεσα μου. αξιζει το 7καναλο,ταινιες υπαρχουν πολλες,οποιος μπορει ας βαλει.
Η πληροφορια στα πισω καναλια υπαρχει και αναλογα την ταινια μπορει να σε εκλπηξει ευχαριστα.
Οποτε αυτο που παρατηρω ειναι διαχωρισμος στην πληροφορια και πιο 3D αισθηση ηχου. Τα ηχεια οριζοντια τοποθετημενα για καλυτερη διασπορα
τι καιρο εχει σ'εσας εκει??Λείπει ένας Lumagen Mini 3D. Ξέρω έναν που πρόκειται να τον πουλήσει, αν βρει 2123/43 σε καλή τιμή!
τι εννοεις? εκει τις εβαλα και πηρα link. ειναι λαθος?Απ' το Dropbox εικόνες καλέ;
Δεν είναι ορατες.τι εννοεις? εκει τις εβαλα και πηρα link. ειναι λαθος?
Μεγειά και καλές ακροάσεις.Διαστασεις του: πλατος 89,5 βαθος 29,5 υψος 21
ειναι καπως μεγαλουτσικο αλλα ταιριαξε αμεσως με την υπολοιπη Ikon σειρα.
Ωραία πατέντα αυτή ,κατευθυντικότητα και διασπορά μαζί, αν καψαλίσεις ribbon έχεις και το άλλο τουίτερ!τα ηχεια μου στο κεντρο εχει 28αρι τουιτερ υβριδικο (ετσι το λεν εκει στη Δανια) και ribbon απο πανω.