Τι είδαμε, τι θα δούμε

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.290
7 εγώ. Αν και η Rebecca Ferguson είναι πολύ καλή, το σύνολο επιστρέφει στα μέτρια μπουρδουκλωμένα σεναρία των 1-2-3.
Εξαιρετική εικόνα και ήχος.

Το Ghost Protocol όμως ήταν σε άλλο επίπεδο.

Reaction score
1.253
Για όσους δεν έχουν κάτι να δουν,φοβούνται μη πέσουν σε φόλα ή δε ξέρω τι άλλο,προτείνω...Identity (2003) με Cusack+Liotta που ξεκινάει κάπως με αρκετά διαφορετικά πρόσωπα (σε σημείο που άρχιζα να αναρωτιέμαι πως θα δέσουν όλοι αυτοί) και τελικά βγήκε εργάρα!!! Βαθμολογία 8/10.
Περιπέτεια-θρίλερ με πολύ αγωνία...

Στοίχημα οτι ακόμα και μετά απο 1.5 ώρα κανένας δεν θα προβλέψει τι γίνεται στο τέλος...

*Αν κάποιος τη δει ας πει τη γνώμη του,έτσι απο περιέργεια...

Reaction score
16.077
image.jpg

Μagical Girl 2014

7/10

Ενας ανεργος καθηγητης προσπαθει με καθε τροπο να πραγματοποιησει την επιθυμια της 12 χρονης κορης του σε τελικο σταδιο λευχαιμιας.Χρειαζεται ομως πολλα χρηματα γι αυτην,τα οποια δεν εχει....

Reaction score
11.118
Apocalypto (2006)
Ήταν όπως την περίμενα, ωμή βία. Όχι μόνο σωματική αλλά και ψυχολογική. Άψογη ταινία, πρέπει να την έχει δει κάποιος.

The Thin Red Line (1998)
Μεγάλη σε διάρκεια με κάποιες αργές σκηνές. Υπάρχουν σκηνές μάχης αλλά δεν επικρατούν στη διάρκεια της ταινίας. Πολλές φορές, σε εναλλαγές σκηνών μας έδειχνε καταπληκτική φωτογραφία. Με αρκετές ηθικές προεκτάσεις.
Εμένα προσωπικά μου άρεσε. Με κούρασε ελάχιστα η μεγάλη διάρκεια (170 λεπτά) σε αυτούς που θέλουν συνέχεια δράση δε θα αρέσει πολύ.

Εντάξει, το μαύρο του προβολέα δεν είναι και πολύ μαύρο, γκριζάρει λίγο (Ακούς Κεφαλα; ) αλλά μια χαρά τις ευχαριστήθηκα στις 82++ ίντσες.

Reaction score
2.482
Για όσους δεν έχουν κάτι να δουν,φοβούνται μη πέσουν σε φόλα ή δε ξέρω τι άλλο,προτείνω...Identity (2003) με Cusack+Liotta που ξεκινάει κάπως με αρκετά διαφορετικά πρόσωπα (σε σημείο που άρχιζα να αναρωτιέμαι πως θα δέσουν όλοι αυτοί) και τελικά βγήκε εργάρα!!! Βαθμολογία 8/10.
Περιπέτεια-θρίλερ με πολύ αγωνία...

Στοίχημα οτι ακόμα και μετά απο 1.5 ώρα κανένας δεν θα προβλέψει τι γίνεται στο τέλος...

*Αν κάποιος τη δει ας πει τη γνώμη του,έτσι απο περιέργεια...
Ταινιαρα. Την ειχα δει τοτε και την ειδα και φετος παλι! Απο τις αγαπημενες μου whodunit ταινιες.

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
34.201
The thin red line , απο παλια στον κινηματογραφο . Παραλιγο να κανω λεπτη κοκκινη γραμμη στην εσωτερικη επιφανεια του καρπου μου :p

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.290
The thin red line , απο παλια στον κινηματογραφο . Παραλιγο να κανω λεπτη κοκκινη γραμμη στην εσωτερικη επιφανεια του καρπου μου :p
Αν και το λατρεύω σαν σινεφιλίτσα που είμαι και του έχω βάλει 10', λατρεύω περισσότερο τα σχόλιά σου. :)

Reaction score
1.390
ισως η καλυτερη αντιπολεμικη ταινια...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.807
Self/less http://www.imdb.com/title/tt2140379/

Ένας εξαιρετικά πλούσιος που πεθαίνει από καρκίνο, υποβάλλεται σε μια ριζοσπαστική ιατρική επέμβαση,

κατά τη οποία μεταφέρεται η συνείδησή του στο σώμα ενός υγιή νέου.

Αλλά τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και όταν αυτός προσπαθήσει να αποκαλύψει το μυστήριο και την προέλευση του σώματος,

θα βρει μπροστά του μια οργάνωση που θα κάνει τα πάντα για να προστατέψει τους σκοπούς της.

Μου άρεσε! -8 /10

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.546
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof