Τι είδαμε, τι θα δούμε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.520

Reaction score
11.118
Ναι μου άρεσε σαν ταινία. Κι εγώ είχα την απορία μετά το διάλογο στο μπαρ, αλλά μόνο όταν τελείωσε συνειδητοποίησα ότι είχε περάσε τόσο πολλή ώρα. Αδύνατον να συμβει αυτό που παρουσιάζει, αλλά στην τελική, ταινία είναι, πέρασα καλά.
Στο άλλο κλαίω τις ώρες της λάμπας, στο "The Ladykillers (2004)"

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
Predestination = μεγαλη μπουρδα :)

ΥΓ stampol λογοκρισια και στο παπαριες????
καραμπουρδαρα το Predestinf***ingnation!!

ελα τωρα λογοκρισια!! ειπαμε τα πουλια πετανε ψηλα! :gotcha:

Reaction score
16.077

Η πρωτη μου βουβη ταινια : Forbidden Fruit (1921)

Την παλευω μερες τωρα... Δεν τη εχω ολοκληρωσει διοτι εχω κολλησει στην μουσικη επενδυση της ταινιας... Την εχω στο repeat!

As of October, 2015, Forbidden Fruit is available to view on YouTube. It’s an excellent print with an impressive score performed by a string quartet and piano. Someone must have taken the trouble to commission the score and acquire the print from the Library of Congress or George Eastman House but so far I’ve been unable to ascertain who.

If you’re interested in the film I would suggest watching it soon because there’s no telling how long it will remain on YouTube.

Reaction score
16.077
Tρια χρονια πριν πεθανει από εμφραγμα ο Gable η Goebel ,πρωταγωνιστεί στην ταινια Band of Angels (1957) Σαρκα και μαστιγιο.

6,5 / 10

" There is a vast difference between what you think you are and what you really are "

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.290
Άρα 8,5+ στο hc. :wink:
Όχι, μετά απο χρόνια που πήγαινα μόνο εκεί, δεν πήγα στο Village (και δε θα ξαναπάω ποτέ) οπότε ήταν μια χαρά με μέτριο ήχο και εικόνα. Α, και ανακλάσεις. :D
Πάλι 7 θα πάρει.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.807
Ήταν χειρότερο δηλαδή απ' το προηγούμενο James Bond Δημητράκη;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.771
Όχι, μετά απο χρόνια που πήγαινα μόνο εκεί, δεν πήγα στο Village (και δε θα ξαναπάω ποτέ) οπότε ήταν μια χαρά με μέτριο ήχο και εικόνα. Α, και ανακλάσεις. :D
Πάλι 7 θα πάρει.
Στο μέρος το γνωστό το είδες τελικά;

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.290
Στο μέρος το γνωστό το είδες τελικά;
Ναι, και ήταν σούπερ στις 6:30.
Μόνο λίγα πουρά που κάθονταν δίπλα στις εξόδους στην αίθουσα και θεϊκό μπαγιάτικο λιγδιασμένο popcorn. :party:

Ήταν χειρότερο δηλαδή απ' το προηγούμενο James Bond Δημητράκη;
Το προηγούμενο ήταν σπάνια ταινιάρα, 9/10.

Reaction score
2.482
Είδα το Predestination (2014) χτες. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν πρόκειται για πάρα πολύ καλή ταινία ή μπούρδα.

Για βοηθήστε όσοι την έχετε δει.
Nα σημειώσω πώς το ταξίδι στο χρόνο είναι από τα αγαπημενα μου concept.

Λοιπον. Πριν καμια 10αριά χρόνια, ψάχνοντας για ιστορίες με χρονικά παράδοξα είχα διαβάσει ένα διήγημα που λεγόταν All You Zombies (1959) του Robert Heinlein. Αν είναι κάποια ιστοριά που περιέχει τα περισσότερα χρονικα παράδοξα μαζεμένα, τότε είναι μάλλον αυτη! Ειχα πει τότε απο μέσα μου "Πως θα μπορούσε αυτο το διήγημα να γίνει ταινια άραγε;"
10 χρόνια μετά, ειδα το Predestination και ειπα πως ενδιαφέρουσα ταινια θα είναι, διαβάζωντας για αυτη και στο τέλος διαβάζω πως ειναι βασισμένη στο διηγημα! Σοκ για μένα!

Οπότε, ναι είμαι λιγο έως πολυ biased, αλλά νομίζω οτι η μεταφορά του διηγήματος ήταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη, μιας και έπρεπε να εμβαθύνουν στους χαρακτήρες. Εγω προσωπικά την καταευχαριστήθηκα, αλλά καταλαβαίνω κάποιους που δεν τους άρεσε.

Σε όσους αρέσουν τα ταξίδια στο χρόνο και τα χρονικά παράδοξα, τότε είναι παράδοξο να μην την δεί!
[DOUBLEPOST=1448015880][/DOUBLEPOST]By the way, από αυτές που μου άρεσαν πολύ ως ταινίες ήταν το The Man From Earth (2007). Οποιος την έχει δει θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του.

Reaction score
11.118
By the way, από αυτές που μου άρεσαν πολύ ως ταινίες ήταν το The Man From Earth (2007). Οποιος την έχει δει θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του.
Ευχαριστώ για την ανάλυση.
Τη παραπάνω ταινία την έχω δει δύο φορές. Την πρώτη ανατρίχιασα όσο προσωρούσε η ιστορία. Σε κάποια φάση που έπιασε τα θρησκευτικά, με ξένισε και δε μου άρεσε που πήγε εκεί, αλλά γενικά μου άφησε πολύ καλή εντύπωση.
Τη δεύτερη φορά, ήμουν λίγο πιο ανοιχτόμυαλος σχετικά με αυτό που με πείραξε την πρώτη φορά και την απόλαυσα περισσότερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.546
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof