- Reaction score
- 100.917
Μα το 4.2/10 δεν το είδες πριν την δεις;
Κοιτα,αν το τρεξεις και εσυ κανενα 20λεπτο θα δεις(τις σκηνες δρασης λεω!)Δεν το έχω δει αλλά μου αρέσουν αυτές οι αντιδράσεις!
Να πω την αληθεια δεν το προσεξα γιατι πιστευα (με βαση την περιγραφή που διαβασα) ότι θα ηταν κατι σαν τοΜα το 4.2/10 δεν το είδες πριν την δεις;
Μυρίζομαι εργάρα δηλαδή!!!Mission: Impossible - Rogue Nation (2015), 8/10 για τις σκηνές καταδίωξης και δράσης και 1/10 για όλο το υπόλοιπο... δεν βλεπόταν.
να βάλω 5 αλλά για τη rebecca μόνο, η οποία εκτός από "σκηνική παρουσία" είχε και μια κάποια υποκριτική ερμηνεία, οι άλλοι σαν να έλεγαν το ποίημα στη γιορτή του σχολείου λέμεΕ όχι και 1/10 βρε!
Δώσε ένα 5 τουλάχιστον!
Στο μονο που θα διαφωνισω ειναι οτι εμενα με πειραξε η απουσια του,ηταν σα να βλεπω εξολοθρευτη χωρις σβαρζ...Μυρίζομαι εργάρα δηλαδή!!!
Μετά από περίπου δύο μήνες κατάφερα να δω ολόκληρη ταινία: The Transporter Refueled
Δεν με νοιάζει τι λένε οι κριτικοί, δεν με πείραξε τελικά η απουσία του Jason Statham. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ταινία είχε τα περισσότερα από τα στοιχεία που ψάχνω στο θέαμα.
Πολύ καλή 6,5/10.
Μυρίζομαι εργάρα δηλαδή!!!
Μετά από περίπου δύο μήνες κατάφερα να δω ολόκληρη ταινία: The Transporter Refueled
Δεν με νοιάζει τι λένε οι κριτικοί, δεν με πείραξε τελικά η απουσία του Jason Statham. Αυτό που ξέρω είναι ότι η ταινία είχε τα περισσότερα από τα στοιχεία που ψάχνω στο θέαμα.
Πολύ καλή 6,5/10.
Χάλι μαύρο... 5/10Στο μονο που θα διαφωνισω ειναι οτι εμενα με πειραξε η απουσια του,ηταν σα να βλεπω εξολοθρευτη χωρις σβαρζ...
Είχες δει τα 1 και 2, και αποφάσισες να δεις το 3;12 Rounds 3: Lockdown http://www.imdb.com/title/tt3957956/
Ούτε ο Ράμπο δεν τα έβαλε με τόσους πολλούς!
Ούτε το trailer μη δείτε! 2/10