Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Η φρι(κ)τέζα δεν προλαβαίνει λέμε!Μα οι πατάτες που βάζουν στα σουβλάκια είναι πάντα φρικτές.
Η φρι(κ)τέζα δεν προλαβαίνει λέμε!Μα οι πατάτες που βάζουν στα σουβλάκια είναι πάντα φρικτές.
με πεθανεςΈχεις δίκιο.
Είναι πολλά τα ευρήματα της Αμφίπολης που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας
Εγώ αντί για καραφάκι διάβασα "βαρουφάκι"! Που θα πάει θα περάσει ο καιρός να τον ξεχάσουμε και αυτόν....Στην αρχή διάβασα ΟΥΖΟ ΧΑΙΚΑΛΗ...
Βαρβαγιάννης ΜΠΛΕποιο θεωρεις οτι ειναι ενα καλο ουζο?
Ηταν πολυ καλό μολις πρωτοβγηκε απο μια μικρή επιχείρηση και το ειχε μονο ενα μικρό σουπερμαρκετ στο Ν.Ηράκλειο.Απο τοτε που αυξηθηκε η παραγωγή ,κατά την γνώμη μου το χάλασε και αυτος.Η γνώμη σας για την ΑΠΑΛΑΡΙΝΑ?
To είχα πιει πριν από αρκετά χρόνια και μου άρεσε.Έκτοτε δεν το είχα πετύχει κάπου.Προχθές το είδα σε κατάλογο ψαροταβέρνας στη Ραφήνα και παρακινημένος από το θέμα εδώ είπα να το ξαναδοκιμάσω.Δε μπορώ να κρίνω μετά από τόσα χρόνια αν ήταν διαφορετικό από την πρώτη φορά, αλλά ομολογώ πως και πάλι μου άρεσε.Ηταν πολυ καλό μολις πρωτοβγηκε απο μια μικρή επιχείρηση και το ειχε μονο ενα μικρό σουπερμαρκετ στο Ν.Ηράκλειο.Απο τοτε που αυξηθηκε η παραγωγή ,κατά την γνώμη μου το χάλασε και αυτος.