melina
Cargo 200
- Reaction score
- 42.920
Αληθινή ιστορία.
7+/10 για μένα.
Μου άρεσε το παρακάτω σχόλιο:
Η ταινία παρουσιάζει μια αξιόλογη και ιστορική ματιά στην σχέση μεταξύ ιδιοφυΐας και ψυχικής ασθένειας. - Washington Post
Κλείδωσέ τους και φύγε τρέχοντας...Να καλέσω κάτι ανεπιθύμητους σπίτι και να την βάλω για προβολή;
Τα πρωτα 15 με 20 λεπτα μιας ταινιας είναι πολύ καλο διαστημα για να καταλάβεις αν πρεπει η όχι να πατησεις το eject...Πάτησα το info στο 22:15" για να δω πόση ώρα είχα βασανιστεί να αντέξω το μαρτύριο. Μετά με έπιασε το "γαμώτο" να δω πού στο διάολο το πάει. Τελικά ανακάλυψα ότι έχω τεράστια αποθέματα αντοχής, και ότι το "η επιμονή ανταμοίβεται" σίγουρα δεν το είπε κάποιος που είδε την ταινία.
Σκέφτηκα να έχω πλήρη άποψη για να σας ενημερώσω.
Ειλικρινά, βλέποντας στο εξώφυλλο τους τρεις πρωταγωνιστές να ποζάρουν σαν έντεχνοι της κακιάς ώρας, οι γυναίκες να σκέφτονται και ο άντρας να κοιτάει τα παπούτσια του, πώς μπορείς να περιμένεις κάτι συνταρακτικό; Αν βέβαια είσαι νορμάλ κι όχι κανένας ιδεολόγος αισθηματίας με ποιητικές διαθέσεις...Λένε ότι η επιμονή ανταμοίβεται...
Knight of Cups (2015)
View attachment 55465
Πάτησα το info στο 22:15" για να δω πόση ώρα είχα βασανιστεί να αντέξω το μαρτύριο. Μετά με έπιασε το "γαμώτο" να δω πού στο διάολο το πάει. Τελικά ανακάλυψα ότι έχω τεράστια αποθέματα αντοχής, και ότι το "η επιμονή ανταμοίβεται" σίγουρα δεν το είπε κάποιος που είδε την ταινία.
Στην έναρξη, αμέσως μετά το logo του Studio Canal, εμφανίζεται: "οι παραγωγοί της ταινίας συνιστούν να την παίξετε δυνατά". Την ταινία. Αυτοί σίγουρα την έπαιξαν. Δυνατά.
Μόνο για το απίστευτο cast 3/10
Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α
Ένα θα σου πω: ο πρωταγωνιστής Christian Bale σε όλο το έργο αφηγείται. Η μοναδική λέξη που λέει on camera σε όλο το φιλμ, είναι σε σκηνή που τον ρωτάνε πώς τον λένε και απαντάει "Ρικ".Ειλικρινά, βλέποντας στο εξώφυλλο τους τρεις πρωταγωνιστές να ποζάρουν σαν έντεχνοι της κακιάς ώρας, οι γυναίκες να σκέφτονται και ο άντρας να κοιτάει τα παπούτσια του, πώς μπορείς να περιμένεις κάτι συνταρακτικό; Αν βέβαια είσαι νορμάλ κι όχι κανένας ιδεολόγος αισθηματίας με ποιητικές διαθέσεις...
Το μόνο που σου μένει μετά είναι να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ...Ειστε προβοκάτορες, θα με κάνετε να το δω και να γράφω μετά τι αριστούργημα ήταν και να τρώμε τα μουστάκια μας
Πόσα να πήρε γι' αυτή τη λέξη;Ένα θα σου πω: ο πρωταγωνιστής Christian Bale σε όλο το έργο αφηγείται. Η μοναδική λέξη που λέει on camera σε όλο το φιλμ, είναι σε σκηνή που τον ρωτάνε πώς τον λένε και απαντάει "Ρικ".
ποιος οριζει και πως ακριβως οριζεται το νορμαλ;Ειλικρινά, βλέποντας στο εξώφυλλο τους τρεις πρωταγωνιστές να ποζάρουν σαν έντεχνοι της κακιάς ώρας, οι γυναίκες να σκέφτονται και ο άντρας να κοιτάει τα παπούτσια του, πώς μπορείς να περιμένεις κάτι συνταρακτικό; Αν βέβαια είσαι νορμάλ κι όχι κανένας ιδεολόγος αισθηματίας με ποιητικές διαθέσεις...
εξαιρετικη επιλογη!Χμμμμ, καλά...
Πάω να ξαναδώ τώρα το mad max που το κατανοώ και το αισθάνομαι, αλλά σε 3D, για να ζηλέψει ο Zizikος!