Τι είδαμε, τι θα δούμε

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.049
Πάω να ξαναδώ τώρα το mad max που το κατανοώ και το αισθάνομαι, αλλά σε 3D, για να ζηλέψει ο Zizikος! :D
Την είδα ολόκληρη και δεν με κούρασε ιδιαίτερα το 3D.

Ίσως επειδή μου αρέσει πολύ η ταινία.

Zizik αξίζει να την δεις σε 3D. ;)

Reaction score
16.117
Mαζοχισμος μιας ωρας....Βαθμο δεν βαζω.

Οποιος αντεξει να τη δει ολοκληρη είναι ευπρόσδεκτος εδώ,να μας την πει...την γμονη του!

Reaction score
11.130
Signs (2002)

Ειλικρινά πρέπει να επιλέγω καλύτερα ποιες ταινίες θα βλέπω στον w1070. Θα πρέπει να αποφεύγω αυτές με τις πολύ σκοτεινές σκηνές;), όποιος την έχει δει με καταλαβαίνει.:whistling:

Σαν ταινία τώρα, με τρόμαξε μερικές φορές και με είχε στην τσίτα. Έκανε μια μικρή κοιλιά λίγα λεπτά λίγο μετά τη μέση αλλά επανέκαμψε γρήγορα. Δεν είχε και πολύ νόημα τελικά.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.182
Zipper
Eναs εισαγγελεαs υποδειγμα οικογενειαρχη που προαλειφεται για γερουσιαστηs ''ανακαλυπτει΄'' τον πληρωμενο ερωτα και τα γραφεια συνοδων,καταληγονταs να αντιμαχεται τον σεξουαλικο του εθισμο που απειλει την καριερα και την ζωη του...

Ανετο 8ρακι
Ωραιο θεμα και πολύ καλη η προσεγγιση..

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.024
ποιος οριζει και πως ακριβως οριζεται το νορμαλ;
σε ποια ηπειρο, χωρα, θρησκευμα, παιδεια... (οχι μονο μορφωση..)

ειναι νορμαλ καποιος που διαβαζει avsite ολημερις και ολονυχτίς και εχει μερικες χιλιαδες ποστ;
για μενα ειναι οκ, no problem :) ..
για τους αλλους; τον μεσο ορο;

μηπως ειναι πιο ευκολο οτι δεν το κατανοούμε/αισθανομαστε, να μας φοβιζει και να το απορρίπτουμε πιο ευκολα;
Το επιχείρημα με τα χιλιάδες ποστ που επαναλαμβάνεις είναι γραφικό. Είμαι 10 χρόνια στο AVSite ως moderator, super moderator και administrator. Αναλογικά λοιπόν έχω λίγα ποστ. Και για να ξέρεις καλύτερα, δεν ξοδεύω πάνω από μία ώρα τη μέρα στο φόρουμ και σχεδόν πάντα από το κινητό όταν είμαι έξω. Είναι πολύ επικερδής η επένδυση που έχω κάνει για λίγες ώρες ασχολίας τη βδομάδα. :wink:

Και για να περάσουμε στο θέμα, νορμάλ με αντικειμενικά κριτήρια είναι αυτός που μπορεί να αντιμετωπίσει με χιούμορ ή να αγνοήσει την αντίθετη άποψη. Ειδικά όταν μιλάμε για θέματα γύρω από μουσική, ταινίες, σειρές κλπ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αντίθεση απόψεων που έχω στις ταινίες με τον Ιδρυτή. Κοντραριζόμαστε και αλληοκραζόμαστε, κι όταν βρισκόμαστε γελάμε γι' αυτά που γράψαμε. Βέβαια, προϋπόθεση είναι ότι δεν μας χωρίζει κάτι σε σοβαρότερα θέματα. Γιατί πολλοί βλέπουν την τέχνη ως μέσο προπαγάνδας ή αντίδρασης, τη βλέπουν δηλαδή ως ιδεολογικό "όπλο", εξυπηρετώντας άλλου είδους απωθημένα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.049
Τι ωραίο μήνυμα βρε xfader! :hi:

[Βασίληηηηηηης] Τι γλύψιμο Θεέ μου για να τον πάρει στην Αμερική! [/Βασίληηηηηηης] :D

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
No escape 2015 5/10

Ενταξει το πολλα υποσχομενο τρειλερ..... αλλα η ταινια ειναι αδιαφορη και βαρετη χωρις να σε κρατα σε αγωνια.

Μετα ομως εβαλα το Die Hard 4.0 - Live free or die hard 2007 το οποιο για μενα παιρνει ανετα το 8,5 αρακι του.
Eιχα καιρο να το δω οποτε κ να κλεισει η βραδια ευχαριστα μετα απο τη μπουρδα την αλλη.

Αγαπημενη σκηνη στο 42:48 με το ανατρεπομενο οχημα και της χαμηλες συχνοτητες που ερεθιζουν ακομα κ υπεραιωνοβιο :p

Βασικα απο το 35 λεπτο η ταινια σε κραταει μεχρι τελους χωρις να βαρεθεις πουθενα!

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904
Ειδα το Spectre.

Τωρα τί να γραψω;Αυτα που εγραψε ο rosey για το Knight of Cups;

Αν μπορουσα να δωσω μια συμβουλη στους παραγωγους θα τους ελεγα:
Οχι αλλα πειραματα.Παρτε τον Nolan με τον Zimmer να γουσταρουμε

Reaction score
1.381
Αν σαs αρεσει το στυλακι τηs δεκαετιαs του 60 σε ολεs του τιs εκφανσειs και θεωρειτε τον TOM HARDY σπουδαιο ηθοποιο......εδω ειναι η ταινια σαs.
Δίδυμοι θρύλοι (I) ([URL='http://www.imdb.com/year/2015/?ref_=tt_ov_inf']2015
)
"Legend" (original title)
Περισοτερο ακαδημαικο και λιγοτερο στυλατο απο το παρομοιαs θεματικηs εκπληκτικο [/URL]

Gangster No. 1 του 2000 εντυπωσιαζει χαρη στο ρεσιταλ ερμηνειαs του πρωταγωνιστη.

Reaction score
16.117
45 years (2015), 9+/10
Καθηλωτική, ο Andrew Haigh είναι πολύ μεγάλος μάστορας, είναι ήδη most favourite, προ(σ)βλέπω σε μια πολύ μεγάλη καριέρα. Το έτερο weekend μπήκε παραγγελία. Το gladiator που δίνει το imdb ως δικό του είναι προφανώς λάθος.
Ξεκίνησα να τη δω χθες και περίπου στη μέση το έκλεισα! :unsure:

Μπορείτε να με πείτε άσχετο ή ότι άλλο θέλετε αλλά με κούρασε.

Ίσως ο xfader θα με καταλάβει πιστεύω! :)
Και μόνο το εξώφυλλο με κούρασε...:D
ουουυυυ ρε...άσχιετοι :p:p:p:p:p :bigboss: :vinsent:

Προτείνεται τωρα για μενα; Κι εγω 45!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.644
Ειδα το Spectre.

Τωρα τί να γραψω;Αυτα που εγραψε ο rosey για το Knight of Cups;

Αν μπορουσα να δωσω μια συμβουλη στους παραγωγους θα τους ελεγα:
Οχι αλλα πειραματα.Παρτε τον Nolan με τον Zimmer να γουσταρουμε
Δεν την έχω δει, αλλά Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να έχει την παραμικρή ομοιότητα με το Knight of Cups. Περιμένω να βγει σε bluray.

Reaction score
16.117
Το περιορισμένο μου iq με εμποδίζει απο το να καταλάβω πώς ο αριθμός των μηνυμάτων
Δεν την έχω δει, αλλά Α-Π-Ο-Κ-Λ-Ε-Ι-Ε-Τ-Α-Ι να έχει την παραμικρή ομοιότητα με το Knight of Cups. Περιμένω να βγει σε bluray.

Προσπαθησε ξανα....

Knight

Mr. Wolf
Reaction score
2.904

Ναι σωστο...
Τηρουμενων των αναλογιων το εγραψα Γιαννη :)

Reaction score
16.117
ειναι νορμαλ καποιος που διαβαζει avsite ολημερις και ολονυχτίς και εχει μερικες χιλιαδες ποστ;
για μενα ειναι οκ, no problem :) ..
για τους αλλους; τον μεσο ορο;
Δεν ηταν ωραιο αυτό κατά την αποψη μου - την οποια και κανεις δεν ζητησε apropos....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.612
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29