Τι είδαμε, τι θα δούμε

Reaction score
1.027
Το σκ που μολις μας τελειωσε ειδα δυο ταινιες:
1) the face of an angel (2014) Το 4,7 του imdb μαλλον ειναι αυτο που του αξιζει. Πολυ καλη ιδεα μεν, σε προετοιμαζει για τρελο μπερδεμα με συναισθημα,αγωνια κλπ αλλα απλα δε γινεται τιποτα. Μου αφησε την εντυπωση οτι ακομα και οι ιδιοι οι παραγωγοι καπου το εχασαν. Κριμα γιατι αυτο το concept θα μπορουσε να γινει ταινιαρα. Πολλα διαφορετικα "μετωπα" που περιμενεις να λυθουν αλλα μενεις με την αναμονη.

2) The Martian. Χαρηκα που το ειδα μεν λογω του οτι ειναι το The Martian αλλα περιμενα πολλα περισσοτερα. Αυτος ο matt damon καλος, χρυσος, αριστος αλλα ποτε δεν θα σηκωσει το βαρος μιας ταινιας μονος του σε τετοιους ρολους. Το πηρα αποφαση :p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.603
Μάλλον στις Χρυσές Σφαίρες, αλλά και στις υποψηφιότητες των Oscar έχουν διαφορετική άποψη....

Reaction score
1.027
Εκεινοι δηλαδη που δεν εχουν βρεβευσει ποτε τον ντι καπριο; που ειναι οι ιδιοι που περσυ εβγαλαν κατι υποψηφιοτητες (και απονομες) που τις ειδα κι εκλαιγα για το χρονο που εχασα; Ναι εχουν σιγουρα πολυ διαφορετικη αποψη απο την δικη μου, που ειναι αυτη που γραφω! Προφανως δε θα υποστηριξω πως εγω εχω δικιο αλλα νομιζω μπορω να γραψω αυτο που μου βγαζει ο συγκεκριμενος ηθοποιος. Το παραδειγμα με τον ντι καπριο δεν το εφερα τοσο τυχαια . ετυχε μερικες μερες πριν να δω το "the departed" στο οποιο παιζουν και οι δυο και απο τοτε η μεταξυ τους διαφορα ηταν εμφανης στα ματια μου.

Reaction score
1.027
Προς Θεου! Εννοειται αυτο! Συγγνωμη αν "ακουστηκα" καπως ετσι οπως εγραψα, δεν εχω σε καμια περιπτωση προθεση για αντιπαραθεση... Το ειρωνικο υφος πηγαινε μονο για τις επιλογες των επιτροπων εκει στα οσκαρ και τις χρυσες σφαιρες, με τις οποιες παρα πολυ συχνα διαφωνω εγω προσωπικα!

Συγγνωμη και παλι.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.933
Μην αγχώνεσαι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχουμε διαφορετικές απόψεις για ταινίες.
Ναι ναι...:D

Ξεκίνησα να τη δω χθες και περίπου στη μέση το έκλεισα! :unsure:
Και μόνο το εξώφυλλο με κούρασε...:D

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.603
Προς Θεου! Εννοειται αυτο! Συγγνωμη αν "ακουστηκα" καπως ετσι οπως εγραψα, δεν εχω σε καμια περιπτωση προθεση για αντιπαραθεση... Το ειρωνικο υφος πηγαινε μονο για τις επιλογες των επιτροπων εκει στα οσκαρ και τις χρυσες σφαιρες, με τις οποιες παρα πολυ συχνα διαφωνω εγω προσωπικα!

Συγγνωμη και παλι.
Βρε, τι συγγνώμη; Αλίμονο αν έχουμε όλοι την ίδια γνώμη για ταινίες και ηθοποιούς.

Αλλά μην τολμήσεις να ξαναδιαφωνήσεις...:p:D

Reaction score
1.027
Το συγγνωμη πηγαινε για το υφος μου που μπορει να φανηκε καπως. Εννοειται τωρα οτι τα γουστα αλλαζουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο και αυτο για ταινιες και μουσικη ειναι μονο καλο. Αλλωστε οπως ειπα ο damon μου αρεσει (καλος, χρυσος,αριστος) απλα σε τετοιους ρολους ομιζω πως κατι του λειπει για να πεισει εμενα προσωπικα.

Τωρα για να επιστρεψουμε στο αμιγες θεμα του thread. Εντυπωση μου εχει κανει πως κανεις δεν μιλησε για τη νεα ταινια του Παπακαλιατη. Κανεις δεν την ειδε; Μονο εγω; Να ανησυχησω που μου αρεσε;;; :p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.603
Εδώ δεν πήγα κινηματογράφο για άλλες κι άλλες ταινίες. Για τον Παπακαλιάτη θα πάω; :D

Πέρα από την πλάκα, το Αν... μου είχε αρέσει πολύ, και η κόρη μου λέει ότι η καινούρια είναι καλύτερη.

Reaction score
1.027
Το σεναριο του "Αν..." νομιζω ηταν σε αλλο επιπεδο. Μου ειχε αρεσει πολυ περισσοτερο. Το "Ενας αλλος κοσμος" ηταν πολυ αρτιοτερη ταινια. Ολοι μα ολοι οι ηθοποιοι ταιριαξαν ταμαμ μεταξυ τους αλλα και στο ρολο τους, η μουσικη ηταν απιστευτη, η σκηνοθεσια παρα πολυ ωραια... Και επειδη καπου παλι το συζητουσαμε, η ταινια ειχε συναισθημα. Φουλ συναισθημα! Μιλαμε για τονους συναισθημα! Πραγμα που μου ειχε λειψει απο πολλες καινουριες ταινιες.. Και μεσα σε ολο αυτο το συναισθημα ειχε πεταξει καποιες ενεσεις χιουμορ που θα τολμησω να τις χαρακτηρισω λυτρωτικες και επισης ηταν ακριβως αυτο που ηθελες ακριβως στη στιγμη που ηθελες. Χωρις να θελω να μειωσω κανεναν αλλον, η Καβογιαννη ηταν απλα απιστευτη. Οχι απλα σταθηκε διπλα στον Simmons αλλα σου τραβαγε και την προσοχη πανω της!

Ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα.. Καλα τη μουσικη στο Martian ποιος τη διαλεξε;;; χαχα!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.603
Το σεναριο του "Αν..." νομιζω ηταν σε αλλο επιπεδο. Μου ειχε αρεσει πολυ περισσοτερο. Το "Ενας αλλος κοσμος" ηταν πολυ αρτιοτερη ταινια. Ολοι μα ολοι οι ηθοποιοι ταιριαξαν ταμαμ μεταξυ τους αλλα και στο ρολο τους, η μουσικη ηταν απιστευτη, η σκηνοθεσια παρα πολυ ωραια... Και επειδη καπου παλι το συζητουσαμε, η ταινια ειχε συναισθημα. Φουλ συναισθημα! Μιλαμε για τονους συναισθημα! Πραγμα που μου ειχε λειψει απο πολλες καινουριες ταινιες.. Και μεσα σε ολο αυτο το συναισθημα ειχε πεταξει καποιες ενεσεις χιουμορ που θα τολμησω να τις χαρακτηρισω λυτρωτικες και επισης ηταν ακριβως αυτο που ηθελες ακριβως στη στιγμη που ηθελες. Χωρις να θελω να μειωσω κανεναν αλλον, η Καβογιαννη ηταν απλα απιστευτη. Οχι απλα σταθηκε διπλα στον Simmons αλλα σου τραβαγε και την προσοχη πανω της!

Ασχετο αλλα τωρα το θυμηθηκα.. Καλα τη μουσικη στο Martian ποιος τη διαλεξε;;; χαχα!
Κι εδώ έρχεται το σχόλιο του xfader... :roflmao: :roflmao:

Reaction score
1.027
Ωχ! Περιμενω αγωνιωδως να το διαβασω! Σαν νεος σχετικα στο φορουμ δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να πει!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ωχ! Περιμενω αγωνιωδως να το διαβασω! Σαν νεος σχετικα στο φορουμ δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να πει!
Μάλλον θα σε ρωτήσει με τι μάρκα ...μαντήλι σκουπιζοσουν λόγω συναισθημάτων Παπακαλιατη:):):)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.933
η Καβογιαννη ηταν απλα απιστευτη.
Το Μαράκι είναι ίσως η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός αυτή τη στιγμή.

Ακόμη και να μην μιλάει, παίζει φανταστικά με τα μάτια της!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.596
Members
38.203
Νεότερο μέλος
john-john