- Reaction score
- 26.546
ΑΜ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ......Αν ξεχάσουμε το όνομα Τριανταφυλλόπουλος
ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣ.....ΗΜΑΡΤΟΝ!ολοι οι επιχειρηματικοί κύκλοι θα θέλουν να την θάψουν.
ΑΜ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ......Αν ξεχάσουμε το όνομα Τριανταφυλλόπουλος
ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣ.....ΗΜΑΡΤΟΝ!ολοι οι επιχειρηματικοί κύκλοι θα θέλουν να την θάψουν.
Γρηγόριε δεν μπορεις να κανεις ένα υποθετικό συλλογισμο.Να ξεκινήσεις από την υπόθεση ότι η εφεύρεση είναι αληθινή.Δεν χρειάζεται να το πιστεύεις.Εγω τετοιο συλλογισμό κανω,δεν σημαινει ότι τα πιστευω ολα προς το παρόν.Αν λοιπον ισχύέι αυτό μιλαμε για τεραστίων διαστασεων εφεύρεση που θίγει σίγουρα τα πετρελαικα συμφέροντα,δηλαδη τα μεγαλύτερα συμφέροντα του πλανητη.Και σου φαινεται περίεργο ότι σου λέω καποιοι θα αντιδράσουν?ΑΜ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ......
ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟ ΠΑΣ.....ΗΜΑΡΤΟΝ!
διαφωνώ.Εγω πιστεύω ότι πρεπει να δώσουμε την ευκαιρία σε καποιον να αποδείξει αυτα που ισχυρίζεται και όχι να τον πολεμαμε χωρις λόγο και αιτία.Λάθος αφετηρία. Η σωστή είναι: "μέχρι να δοθούν αδιάσειστα στοιχεία, είναι μάλον παπάντζα".
κοιτα ο ανθρωπος ,όπως τον εχω δει εγω είναι στον κόσμο του.Ξερει από την επιστημη του αλλα,δεν ξέρει να κινηθεί ,προφανως όλα τα κανονίζει ο Τριανταφυλλοπουλος.Αυτόν ηξερε τυχαίως ,αυτόν βρήκε.Ε, ας το αποδείξει όμως. Τσουρέκια μας τα 'κανε...![]()
ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ...Γρηγόριε δεν μπορεις να κανεις ένα υποθετικό συλλογισμο.Να ξεκινήσεις από την υπόθεση ότι η εφεύρεση είναι αληθινή.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....κοιτα ο ανθρωπος ,όπως τον εχω δει εγω είναι στον κόσμο του.Ξερει από την επιστημη του αλλα,δεν ξέρει να κινηθεί ,προφανως όλα τα κανονίζει ο Τριανταφυλλοπουλος.Αυτόν ηξερε τυχαίως ,αυτόν βρήκε.
Μπορει να μην είναι ο πλέον κατάλληλος ,εχουν βαλει κι ένα δικηγόρο που δεν μου γεμίζει το ματι.Μη νομίζεις ότι ενας που εχει κανει μια εφεύρεση πρεπει ναναι ικανός και σε αλλα πράγματα.
αυτα περί Εβραίων δεν τα έχω ακούσει,στην εκπομπή δεν λέει τέτοια,παντως οι πολιτικές του απόψεις δεν τον κανουν ψυχοπαθή.Εχω καταλάβει ότι εχεις μεγάλη αντιπάθεια στον Τριανταφυλλόπουλο και προφανώς και στον Ζωγράφο γι αυτό εχεις τόσες αντιρρησεις.ΚΑΚΩΣ, ΚΑΚΙΣΤΑ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ.
ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ?
[DOUBLEPOST=1453734291][/DOUBLEPOST]
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΙΝΣΤΑΙΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ
ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ......
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ.αυτα περί Εβραίων δεν τα έχω ακούσει,στην εκπομπή δεν λέει τέτοια,παντως οι πολιτικές του απόψεις δεν τον κανουν ψυχοπαθή.Εχω καταλάβει ότι εχεις μεγάλη αντιπάθεια στον Τριανταφυλλόπουλο και προφανώς και στον Ζωγράφο γι αυτό εχεις τόσες αντιρρησεις.
Οχι, οταν καταρριπτονται οι νομοι της φυσικης και της χημειας, μπορουμε με απολυτη σιγουρια να πουμε, οτι ο ανθρωπος εχει το ακαταλογιστο και λεει μαλακιες και γιαυτο βρισκεται να τα λεει σε μια εκπομπη του κωλου!διαφωνώ.Εγω πιστεύω ότι πρεπει να δώσουμε την ευκαιρία σε καποιον να αποδείξει αυτα που ισχυρίζεται και όχι να τον πολεμαμε χωρις λόγο και αιτία.
Φίλε, λίγα με τον Λιακόπουλο μη σου στείλει 2 στρατιές Νεφελίμ και 3 τάγματα Ελοχίμ και σε κάνουν να πεις τον δεσπότη Παναγιώτη!Οχι, οταν καταρριπτονται οι νομοι της φυσικης και της χημειας, μπορουμε με απολυτη σιγουρια να πουμε, οτι ο ανθρωπος εχει το ακαταλογιστο και λεει μαλακιες και γιαυτο βρισκεται να τα λεει σε μια εκπομπη του κωλου!
Πριν απο αυτον στο ιδιο αντικειμενο εχουν υπαρξει δεκαδες κουφιοκεφαλοι -που απευθυνονται σε ανοητους- με μηδενικα αποτελεσματα παντα. Οι ζωγραφοι, σωρρες και λιακοπουλοι παντα θα υπαρχουν ,γιατι παντα θα εχουν ακροατηριο .
Δηλαδη ο πολεμος δεν ειναι εναντιον του καθε ζωγραφου αλλα εναντιον της ευπιστιας και της αφελειας αυτων που τον πιστευουν!