- Reaction score
- 3.242
Δεν έχεις άδικο για τη χαρά της συγκεκριμένης στιγμής. Απλά σκέψου ότι αν ας πούμε ακούσεις έναν αγαπημένο σου δίσκο 50 - 60 φορές για παράδειγμα, η ποιότητα του ήχου θα έχει μειωθεί δραματικά, άσε που μπορεί με τα πολλά βάλε-βγάλε να έχεις φθορές (πχ γρατζουνιές), οπότε σε κάθε περίπτωση χάνεις την αρχική ποιότητα.Δηλαδή το νόημα είναι, ότι κάπως άσκοπη μου φαίνεται η όποια ταλαιπωρία... γιατί απλά με το βινύλιο ακούς (η ηχογραφείς) και χαίρεσαι την συγκεκριμένη στιγμή...!
Χώρια που μπορείς να βρεις κάποιο σπάνιο LP ή μια πολύ καλή ηχογράφηση (από κάποιον φίλο ή γνωστό) και να το έχεις κι εσύ σαν αρχείο να το ακους όποτε θέλεις.
Όσο αφορά την ενδιαφέρουσα ιστορία (της αναβάθμισης), στη δική μου περίπτωση, το πλατό, ο βραχίονας, το phono stage (αλλά και η κάρτα ήχου) και γενικά ο εξοπλισμός είναι state of the art, οπότε η όποια (αν υποθέσουμε ότι βρίσκεται αύριο κάποιος με ακόμα καλύτερο σύστημα) περαιτέρω βελτίωση στον ήχο θα είναι από απειροελάχιστη έως ασήμαντη για το δικό μου αυτί, πράγμα που δε θα με νοιάξει καθόλου...