Το σύστημα μου.

Reaction score
14
Αν το πικάπ χωράει στην μικρή βάση και έχοντας τα feet of silence από κάτω κάνε μια μετακόμιση και πες μας τις εντυπώσεις σου.
[DOUBLEPOST=1455034829][/DOUBLEPOST]...ή βγάλε το ράφι του taoc και τοποθέτησέ το στο rack of silence, αν φυσικά αποσπάται όπως φαίνεται στη φωτό.

Reaction score
131
Ωραιο το συστημα σου!!! και αφου εχεις πονεσει να το φτιαξεις θα ακουγεται τελεια!!:)
Στο βαθος βλεπω κουζινα... βαλε δυνατο απορροφητηρα;)
...και αν εμπαινε κλεφτης ενα βραδυ :o.. τι θαθελες να σου αφησει : το πικαπ ή το cd :idk:

T

thanasis tsiroukis

Guest
Λοιπόν... Κατ'αρχάς, μετά απο διάφορες μετακομίσεις μηχανημάτων, πολύωρες ακροάσεις καί τα λοιπά, το συμπέρασμα είναι οτι το ράκ δέν είναι ιδιαίτερα του γούστου μου τελικά, τουλάχιστο στόν χώρο μου και με το παρών σέτ άπ.
Αυτό βέβαια σέ καμία περίπτωση δέ σημαίνει οτι το ράκ δέν είναι καλό. Απεναντίας, ο ήχος, όταν τά μηχανήματα τοποθετούνται πάνω σε αυτό, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Τώρα, άν αύτο αρέσει σε κάποιον ή όχι, είναι τελείως υποκειμενικό, καί καλό θά ήταν, όπως και με το κάθε τι, να δοκιμάσετε πρίν αγοράσετε. Φίλε jads, τό έχασα λίγο αυτό μέ τον δυνατό αποροφητήρα, με ξεπέρασε, οπότε θά σου απαντήσω στήν ερώτηση πού την κατάλαβα. Άν μπεί κάποιος κλέφτης στό σπίτι, τό μόνο που δε θα ήθελα να μου πάρει, είναι την ζωή απο τά έμψυχα πλάσματα που ζούμε μέσα σε αυτό, εγώ, η γυναίκα μου, και τα δύο σκυλιά μας, όλα τα άλλα ξαναγίνονται.

Last edited by a moderator:

T

thanasis tsiroukis

Guest
Πάντως τά πλατώ παίζουν πάντα καλύτερα, είναι θέμα φορμά, αναλογικά-ανθρώπινα γάρ. Απο τήν άλλη βέβαια το Capitol είναι το πιό αναλογικό ψηφιακό που έχω ακούσει εγώ. Σε κάθε περίπτωση όμως, δε παύει να είναι ψηφιακό.

Reaction score
6
έτυχε να ακούσω τα ηχεία τα οποία δεν γνώριζα και ομολογώ ότι έμεινα με πολύ θετικές εντυπώσεις. Φαντάζομαι πως θα παίζουν με τα συγκεκριμένα ενισχυτικά.

T

thanasis tsiroukis

Guest
Φίλε Νίκο παίζουν εκπληκτικά καλά, έχω σκοπό στό άμεσο μέλον να κανονίσω κάποια συνάντηση-ακρόαση στο σπίτι μου με κάποια μέλη του club, to know us better βρέ αδερφέ. Πρός το παρών παραθέτω μία φωτό μέ έναν ενισχυτή έκπληξη από το 1977 πού τεστάρεται στόν χώρο μου. Το μόνο που μπορώ να πω γιά τον (γεράκο) luxman είναι το γνωστό, oldies but goldies!! Θα ακολουθήσει
20160221_211917.jpg
καί βιντεάκι.

T

thanasis tsiroukis

Guest
Δυστυχώς δέν κατάφερα νά βρώ ακόμα κάποια κάμερα τής προκοπής γιά να τραβήξω βιντεάκι, οπότε περιορίζομαι σέ κάποιες φωτογραφίες πού τράβηξα σήμερα. Το σύστημα στημένο από τήν αρχή.

Attachments

T

thanasis tsiroukis

Guest
Λίγα λόγια γιά τόν ήχο τού luxman.
Πιστεύω πώς κάθε χώρα έχει κατα κανόνα τόν ήχο της στό hi-fi, μέ κάποιες εξαιρέσεις βέβαια. Ό luxman δέν ανήκει σέ αυτές, καί ο ήχος του είναι αυτό πού εγώ θεωρώ κλασσικός γιαπωνέζικος ήχος. Πιό αναλυτικά, αυτό που αντιλαμβάνεσαι πρώτα απο όλα ακούγοντας τόν ενισχυτη, είναι η ισσοροπία στό συχνοτικό φάσμα. Από τίς χαμηλότερες εώς τίς υψηλότερες συχνότητες ό ήχος τού ενισχυτή είναι ισσοροπημένος, ομοιογενής, καί χωρίς εξάρσεις. Αυτό βοηθά πολύ στό νά μήν υπάρχει ακουστική κόπωση σέ ιδιαίτερα δυνατές εντάσεις. Υπάρχει άφθονη ανάλυση, λεπτομέρεια καί ταχύτητα. Οί χαμηλές συχνότητες έχουν όγκο, έκταση, περιγραφή, καί πλαστικότητα. Οί μεσαίες του είναι διάφανες, όσο πρέπει μεστές, χωρίς φουσκώματα, αναλυτικές, χωρίς νά γίνονται κλινικές,καί μέ έναν laid back χαρακτήρα. Στίς υψηλές συχνότητες υπάρχει μεγάλη έκταση καί ενέργεια, μέ άφθονο αρμονικό πλούτο καί κανένα σημάδι συμπίεσης ή σκληράδας. Δυναμικά, τίμπρο, μέγεθος σκηνής σέ όλες τίς διαστάσεις, είναι όλα πρώτης τάξεως. Σε γενικές γραμμές μιλάμε γιά έναν πολύ καλό vintage ενισχυτή, μέ ήχο αποκάλυψη, τουλάχιστο γιά μένα.( Δέ του τό'χα τού μπαγάσα).
Καί ένα βιντεάκι γιά νά πάρετε στό περίπου μιά ιδέα.( πάλι μάς ''έφαγε'' τά μπάσα ή κάμερα).

Reaction score
8.905
Μπράβο, ωραίες μηχανές και σε φροντισμένο χώρο...
μόνο εξαιρετικό αποτέλεσμα μπορούμε να περιμένουμε με αυτόν τον συνδυασμό...;)

και δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι για την ηχητική ποιότητα βιντεοσκόπησης...
γιατί καμιά κάμερα δεν μπορεί να ηχογραφήσει το εύρος συχνοτήτων και μαγείας ενός συστήματος (σου)...:drinks:

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13