Το συστηματακι μου

Reaction score
531
Μεσα και για βολτα αν ειστε αθηνα ομως θα ερθετε χαλκιδα θα ανεβουμε αγιο ωραια διαδρομη μεσα στο δασος στα πλατανια τα απαραιτητα πα ι δακια και μετα καφε στη παραλια της χαλκιδας για τους αθηναιους διπλα ειναι.
Αν θελετε πιο οικονομικα καφεδακι στη παραλια της χαλκιδας ενα ουζομεζε και επιστροφη για τους αθηναιους!!!
Αν είναι να πάμε για παϊδάκια, να ανέβουμε με αυτοκίνητα. Εδω κάτι παλιο λουκουμάδες τρώγαμε στον Αλεξίου μετά τον Αγιο και μας κοβόταν η ανάσα απο το ρούφα κοιλιά για να κουμπώσουν τα δερμάτινα! :p

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.491
Το μόνο που μπορώ να καυχιέμαι με τόσα ΚαΤεΜια είναι πως εγώ θα φτάσω σίγουρα!!!!

:laugh:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.663
SMT σοβαρο μηχανακι της KTM που αδικως δεν εκανε καριερα στην ελλαδα μπορεισ να βαλεις γραναζια 15 /40 μεχρι εκει δινει η μαμα ΚΤΜ....μολις ομως του βαλεις 14/41 οπως ειχα βαλει εγω στο super duke R απ την extra product tasoylis τοτε θα δεις θα δεις τη πλακα θα κανεις στα GSXR στα φαναρια και τι σουζεσ ισχυος θα κανεις ΑΣΕ ΠΟΥ και κομενα τα σκορτσαρισματα και το γαργαλιμα του συμπλεκτη χαμηλα...ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
Θα μεταφέρω το θέμα στα αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας, να ξεκαπνίσετε. :p
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! Πιο πολλά posts αφορούν μηχανές κτλ ( :offtopic: ) παρά το σύστημα του TS!

Last edited:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.663
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! Πιο πολλά posts αφορούν μηχανές κτλ ( :offtopic: )παρά το σύστημα του TS!
Παιδια
Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα! Πιο πολλά posts αφορούν μηχανές κτλ ( :offtopic: )παρά το σύστημα του TS!
Παιδια οντος ξεφυγαμε και απαντηση δεν πηρα ας αφησουμε της βελονες για τα καρμπυρατερ και ας πιασουμε της βελονες για τα μκ2 λοιπον ψαχνω κεφαλη βελονα μεχρι 150 ευρω ακουσματα μονο ροκ ο προ που εχω παιρνει και MM/ και MC ακουω γνωμες!!!

Reaction score
4.807
Δεν εχεις αδικο ...
Απλα να σου πω οτι με ενα δοντι μπροστα που εχω αλλαξει , την επαναχαρτογραφηση με ζητουμενο μονο το κλεισιμο της τρυπας μεχρι 5500 στροφες εχω κανει χοντρες πλακες σε αρκετους γρηγορους πιλοτους σε διαδρομες εκτος ευθειας ...:D:whistling::party:
[DOUBLEPOST=1458291512][/DOUBLEPOST]Εαν σου οτι αν αλλαξεις πικαπ θα ανεβεις επιπεδο πειραζει ? ;)

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.663
Σου ειπα το SMT ειναι σοβαρο εργαλειο κακως δεν εκανε καριερα στην ελλαδα γιατι κανει τα παντα καλα
ολοι ειχαν κολημα με το adventure το smt ομως ηταν αυτο που μπορουσες να γυρισεις φορτωμενος ολη την ευρωπη να εφχαριστηθεις μια ορεινη διαδρομη σαν supermoto εξ ου και το ονομα του να κανεις πλακες στα φαναρια να ταξιδευεις εθνικη με 180αρες και ακομα μεσα σε μια πιστα ενα smt να παραδιδει μαθηματα καλης συμπεριφορας!!!

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΜΚ2 ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ειναι το πιο SEXY πικ απ και το πιο αθανατο μηχανακι που εχω συναντησει στα 25 χρονια μου ως dj και φωτιστης στα club!

Πες με κολημενο οπως θες αλλα δεν το αλλαζω το μκ2 να το αναβαθμισω σε λιγο καιρο ναι μια ανακαλωδιωση ενα εξωτερικο phono stage ναι αλλα δεν το αλλαζω εχω και ασημι κουτα καιν και μαυρο κουτα
δεν ξερω πηγαινα σε κατι μαγαζια και εβλεπα kai numark και project και dual τι να πω ρε παιδια ψευτικα μου φαινονται ακουμπας το πλατω και παει βαρκα γυαλο δεν αμφιβαλω οτι μπορουν να παιζουν καλυτερα δεν τα εχω ακουσει αλλα το mkπακι ειναι τοσο sexy σαν να δωσεις το VMAX και να πας να παρεισ piaggio...!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13