Ακρόαση συστήματος - τροφή για σκέψη

Reaction score
690
Τα εχω βρει αν σε ενδιαφερει αλλου στα 1000 ευρω. Με το απλο φινιρισμα ομως, στο χρωμα του ξυλου. Mπορεις να ξεκινησεις απο αυτο για παραδειγμα, την αγορα των ηχειων και μετα τα υπολοιπα!
Άκουσε τα και εκεί που σου είπε ο felixxx. Πιθανώς να ακούσεις "άλλο" ηχείο σε εκείνον το χώρο( έχω ιδία εμπειρία). Επίσης ξέρω για τις μουσικές που λες στην ultimate. Έχουν άπειρο βάθος και soundstage οι επιλογές τους.....

I

iason

Guest
Φίλε μου αν σου αρεσουνε απλά παζαρεψε την τιμή ,να δεις που μπορείς να φτασεις

Reaction score
131
Επειδή είχα πέσει παλιά και εγώ πολλές φορές στο ατόπημα να συγκρινω τιμές μεταχειρισμενων στο avsite με καταστήματα, να σου επισημανω ότι ένα κατάστημα αποδίδει και ΦΠΑ και πρέπει να συνυπολογίζονται και άλλα έξοδα.
Βέβαια είναι αναφαιρετο δικαίωμα σου να θέλεις να γλιτωσεις όλα αυτά τα "περιττά" έξοδα αλλά οφείλουμε να το αναγνωρίζουμε.
Πάντως σε αυτά τα λεφτά σε μεταχειρισμένο( ολοκληρωμένο )νομίζω ότι αν περιμένεις λίγο ισως βρεις κάτι πολύ καλύτερο.

Εχεις δικιο φιλε. και εγω πιστευω οτι η τιμη του ειναι καπως τσιμπημενη κυριως στο σετ του ενισχυτη...ειναι 200-500 ευρω πανω. Τις τιμες που μπορω να βρω απο καποια αγγελια σε site δεν μπορει να τις φτασει ενα καταστημα που θελει να εχει καποιο κερδος. Αντε να σου κανει ενα 20% σε καποιο μεταχειρισμενο που εχει πεσει στα χερια του ή ενα εκθεσιακο. Ενω απο ιδιωτη ειναι περιπου 40-50% η εκπτωση που θα γινει απο την αρχικη τιμη καινουργιου.

Φίλε μου αν σου αρεσουνε απλά παζαρεψε την τιμή ,να δεις που μπορείς να φτασεις
Η αληθεια ειναι οτι με κερδισαν πολυ τα παιδια στο μαγαζι αλλα θα κοιταξω σιγουρα την τσεπη και εχω πολυ χρονο στην διαθεση μου να το σκεφτω. Δεν επειγομαι για αγορα και δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα προχωρησω σε εξοδα. Ειναι τροφη για σκεψη η ακροαση οπως σας εγραψα και στον τιτλο. Αλλα αυτο το ποστ με εχει βοηθησει να μαζεψω χρησιμες πληροφοριες. Αναμονη μεχρι νεωτερας. θα επικοινωνησω και με το μαγαζι να δω αν μπορει να κανει κατι επιπλεον.

Reaction score
131
Την εβδομάδα που μας πέρασε άκουσα τα

MUSICAL fidelity Α3 cr Dual mono power preamplifier προενισχυτής και ο τελικός ενισχυτής Α300 cr
Με τα chario cygnus και ένα CD player denon αντίστοιχο του Marantz που άκουσα στον πρώτο συνδυασμό (Musical Fidelity X- AS100 + X- P100) και περίπου ίδια interconnect. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε όσο το πρώτο σύστημα (Musical Fidelity X- AS100 + X- P100).

Το περίεργο είναι ότι ο δεύτερος συνδυασμός είναι ακριβότερος και νεότερος και όμως δεν Ακουγόταν όπως ο πρώτος. Το αποδίδω στον χώρο γιατί η πρώτη ακρόαση έγινε σε ειδικό χώρο και σε πιθανόν αλλα καλώδια ηχείων.

Δεν ξέρω τι να πω έχεις κανείς καμία άποψη; Και οι 2 ακροαςεις Έγιναν με τα ίδια ηχεία.

Reaction score
1.813
Την εβδομάδα που μας πέρασε άκουσα τα

MUSICAL fidelity Α3 cr Dual mono power preamplifier προενισχυτής και ο τελικός ενισχυτής Α300 cr
Με τα chario cygnus και ένα CD player denon αντίστοιχο του Marantz που άκουσα στον πρώτο συνδυασμό (Musical Fidelity X- AS100 + X- P100) και περίπου ίδια interconnect. Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε όσο το πρώτο σύστημα (Musical Fidelity X- AS100 + X- P100).

Το περίεργο είναι ότι ο δεύτερος συνδυασμός είναι ακριβότερος και νεότερος και όμως δεν Ακουγόταν όπως ο πρώτος. Το αποδίδω στον χώρο γιατί η πρώτη ακρόαση έγινε σε ειδικό χώρο και σε πιθανόν αλλα καλώδια ηχείων.

Δεν ξέρω τι να πω έχεις κανείς καμία άποψη; Και οι 2 ακροαςεις Έγιναν με τα ίδια ηχεία.
α) το cd player μπορεί να κάνει τη διαφορά.
β)IMHO τα παλιά mf δε συγκρίνονται ηχητικά με τα νέα...

Reaction score
131
Είμαι πλέον ένα χαρούμενος ιδιοκτήτης Τσακιριδης Αίολος που βρήκα σε καλή τιμή μεταχειρισμένο. Μετά τη χθεσινή ακρόαση που μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σήμερα τον έκλεισα. Σε σχέση με τους musical fidelity που άκουσα και έχω αναφέρει σε αυτό post δεν έχει απόλυτος καμία σχέση παρόλο που αυτούς τους άκουσα με τα chario Cygnus που είναι πολύ ανώτερο ηχείο από τα δικά μου. Και όμως ο Αίολος μου ανέδειξε και τα υπάρχον Ηχεια και CD player και το mk2. Πήρα και το απαραίτητο phono stage Cambridge audio azur 651p για το οποίο διάβασα καλά σχόλια και πλέον ακούω έναν εντελώς διαφορετικό ήχο. Να ευχαριστήσω την γυναίκα μου που με άφησε να προχωρήσω στην αγορά (επίσης της άρεσε και της ίδιας ο ήχος) τον Φώτη για την συναλλαγή και τους ΑΦΟΙ τσακιριδη για τις συμβουλές.

Και μερικές φωτό

Attachments

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.584
- επειδή κάποτε είχα ακούσει σχεδόν όλα τα chario , ( λόγω επαγγελματικής και φιλικής σχέσης με τον μακαρίτη τον Αντωνόπουλο ) ,

μπορώ να πω ότι μόνο με πολύ ρετρό λάμπες (θολός και βαρύς ήχος ) , δεν ταίριαζαν , σε όλες τις άλλες περιπτώσεις , δηλαδή σχεδόν πάντα , κελαηδάνε ειδικά ο κύκνος , είναι και χάρμα οφθαλμών

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13