Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Αγόρασα κι εγώ τα δικά μου καλούδια ( VG 99.8% <1ppm βαρέα μέταλλα & PG ), 10.21€ πήγε το μαλλί. Το ψάχνω ακόμα για νικοτινούχα βάση, μάλλον θα ψωνίσω απο το εξωτερικό...

Reaction score
5.880
Για να καταλαβω...
Παιρνεις 50 ml VG και 50 PG οπου εχεις παρει απο το φαρμακειο,και βγαζεις 100ml μηδενικης.Δεν χρειαζεται καμμια αλλη αραιωση?
Αγοραζεις και μια βαση 50-50 36αρα,και την σπας στα mg που θελεις.
Καλα μεχρι εδω?

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Κάποιοι λένε ότι χρειάζεται αραίωση, άλλοι ότι δεν χρειάζεται επειδή είναι ήδη αραιή η pg. Προσωπικά, θα δοκιμάσω χωρίς αραίωση της vg και αν χρειαστεί κάτι παραπάνω, βλέπουμε.
Απο κει και πέρα, παίρνεις τη ποσότητα νικοτινούχας που σε ενδιαφέρει και τη σπας με τη μηδενική. Μια άποψη είναι ότι υποδιπλασιάζεις τη νικοτινούχα και αφήνεις για λίγες ημέρες κάθε φορά μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό. Δηλαδή, τη 36άρα τη σπας με ίση ποσότητα μηδενικής για να τη κάνεις 18άρα, έστω ότι βάζεις 50+50=100. Τα 100 της 18άρας, τα σπας με 100 μηδενικής και βγάζεις 9άρα. Τα 200 της 9άρας, τα σπας με άλλα 200 μηδενικής και βγάζεις 4.5άρα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.672
Σε τρεις-τέσσερις μήνες δηλαδή, έχεις 2άρα που κάνω εγώ. :D

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Με 2άρα, απορώ γιατί μπαίνεις στον κόπο. Κάνε μηδενική εξ'αρχής :p
Σοβαρά πάντως, 2 ημέρες ανά ενέργεια προτάθηκε.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Είσαι να βράζεις μια γόπα ......δεν χρειάζεσαι μιγμα :p
[DOUBLEPOST=1459431486][/DOUBLEPOST]
Με 2άρα, απορώ γιατί μπαίνεις στον κόπο. Κάνε μηδενική εξ'αρχής :p
Σοβαρά πάντως, 2 ημέρες ανά ενέργεια προτάθηκε.
προφανώς για ομογενοποίηση του μίγματος .Με ανάδευση σε μηχανάκι θα θέλει σίγουρα λιγότερο ;)

Reaction score
8.905
Με 50/50 δεν χρειάζεται αραίωση σε σύγχρονο τάνκ, σε περίπτωση υπο-τροφοδοσίας, στα 50/50 με 5% wfi είσαι οκ.
Εγώ έχω ήδη 400ml 70/30 με νικοτίνη 1,5 (το τελευταίο τρίμηνο κάνω 1.5) και η επόμενη που θα φτιάξω θα είναι μηδενική. Για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με νικοτίνη, η μόνη σίγουρη και ασφαλή (γιατί η νικοτίνη είναι δηλητήριο και θέλει προσοχή) ας πάρει νικοτινούχα pg από ατμιστικό μαγαζί, υπάρχουν διάφορες σε τιμές και αναλογίες. Με αυτό κάνετε τους υπολογισμούς σας...
Τα υγρά (βάσεις) από τον σύνδεσμο είναι απλά κορυφαία... και χωρίς ενοχλητικές "μυρουδιές"...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Σε 8 ημέρες ....από αριθμητική πως πάμε ?:p
[DOUBLEPOST=1459432019][/DOUBLEPOST]Δωσε λινκ για τις βασεις του συνδεσμου .

Reaction score
8.905
Επειδή εγώ ταλαιπωρήθηκα στην αρχή με τα φαρμακεία (δεν γνώριζαν, γιατί και εγώ έδινα ελλειπή στοιχεία).... εδώ τα μπάρκοντ και άλλα στοιχεία ώστε να τα δώσετε στον φαρμακοποιό σας για παραγγελία!

20160331_171403.jpg

Last edited:

Reaction score
15.548
εχω την εντυπωση οτι παιζετε με την νικοτινη ....

....κατω απο 3 καλυτερα να μην εχετε καθολου.....

Reaction score
5.880
Επειδή εγώ ταλαιπωρήθηκα στην αρχή με τα φαρμακεία (δεν γνώριζαν, γιατί και εγώ έδινα ελλειπή στοιχεία).... εδώ τα μπάρκοντ και άλλα στοιχεία ώστε να τα δώσετε στον φαρμακοποιό σας για παραγγελία!

View attachment 57736
Bασιλη μετα το ανοιγμα τους η συντηρηση τους ειναι στο ψυγειο?

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest

View attachment 57736
Και η φαρμακοποιός που απευθύνθηκα, ψαχνόταν στην αρχή. Αλλά μόλις της είπα τη χρήση για η/τ μπήκε στο νόημα κι σημείωνε όπως της έλεγα ( φυτική γλυκερίνη, 99.8%, Chemco, προπυλενογλυκόλη ). Λίγο με προβλημάτισε όταν σήμερα μου είπε "περίμενε λίγο για να στα βάλω σε μπουκάλια", αλλά τελικά εννοούσε τη περίπτωση που θα έπαιρνα μικρή ποσότητα.

Πάντως, όπως και να'χει θέλει ιδιαίτερη προσοχή το πράγμα ( με όση περιεκτικότητα σε νικοτίνη και αν παίζουμε ), γαντάκια, γυαλάκια και δεν συμμαζεύεται, γιατί το δέρμα απορροφάει σαν σφουγγάρι τη νικοτίνη.

Reaction score
5.880
Μια χαρα!
Ευκαιρια να ριξω και αλλο την νικοτινη απο 6αρα που κανω τοσο καιρο,στο 3. Η φαρμακοποιος μου στην γειτονια εχει γινει τσακαλι. Μολις της ειπα τι θελω,αμεσως τα παραγγειλε. Μου ειπε οτι εχει και αλλους πελατες απο την γειτονια μας που αγοραζουν καιρο τωρα για το Η.Τ
Πρεπει να μπει σε εφαρμογη η κατασκευη της μηχανης αναδευσης.:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas