βινύλιο + λάμπες + πάνελ . . . είναι το καλύτερο ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.920
Δεν βαριεσαι...

Κανα καφε κερναω, κανα ουζο το πολυ.

Απλως ειναι ενοχλητικη η υβριστικη συμπεριφορα ορισμενων πεφωτισμενων προς διαφωνουντες . Δεν θα βαλουμε και τον σκυλο μας να κλαιει ομως.

Reaction score
13.541
το ειπε κομψα ομως..με τικ..με γαλλικα και πιανο..σκοπος ειναι να μη γινονται χαρακτιρισμοι...και στο φιναλε οπως θελει ο καθενας ακουει..για αυτο θα μαλωνετε?

Reaction score
777
Εγώ διαφωνώ.
Άρα θεωρείς οτι ο μέσος νέος διαθέτει ηχοσύστημα αξιοπρεπές και μάλιστα ακούει μουσική... Παρότι περίμενα να μήν βρώ αντίλογο σε αυτό αλλα απ ότι φαίνεται οι παρέες μου που είναι επι το πλείστον κάτω των 30 είναι εξαίρεση και ακούν απο κινητά τηλέφωνα...και φυσικά δέν διαθέτουν στερεοφωνικό.

Και μάλιστα μπορώ να ισχυριστώ (ορθώς) ότι είναι απείρως περισσότεροι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που ακούνε (πολύ χειρότερα) από το τρανζιστοράκι ράδιο, ή από κακορυθμισμένα πικάπ άπλυτους δίσκους με μια φτηνή κεφαλή 20 ετών ή από κασέτα.
Συμφωνώ σε αυτό. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ακούνε απο συστήματα που αγόρασαν όταν ήταν νέοι και τα συστήματα τους τότε αποτελούσαν τα σημερινά iphone και 4κ curved τηλεοράσεις. Φυσικά ακούνε απο αρύθμιστα πικάπ, απο cd περιοδικών ενώ η καλύτερη αναβάθμιση είναι ολοκληρωμένο ηχοσύστημα philips 150 ευρώ απο το μάκρο.

Ακόμα δέν καταλαβαίνω σε τί διαφωνείς μαζί μου...:idk:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Σε ενα show ο μάγος κόβει μια γυναίκα στην μέση (ενα κουτι από δω και ενα απο κει )
Το βλέπεις με τα μάτια σου .Μετα ενώνει τα κουτιά και η γκόμενα βγαίνει αθικτη από μέσα .
μα το είδαμε οτι την έκοψε..αρα ο άνθρωπος κόβεται και κολλιέται στην στιγμή .
Και όποιος κατάλαβε :sneaky:

Reaction score
13.541
καντε κουβεντα ομορφα και ωραια..να μαθουμε 5 πραγματα και εμεις τα γκαβα..και οταν ερθει η ωρα να διαλεξουμε αναμεσα στους 2 κοσμους..να εχουμε καποιο μπουσουλα..και απο εκει και περα οτι μας αρεσει...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
παντα θα αγοράσεις αυτό που σου αρέσει ....για να ευχαριστηθείς το παίρνεις .
Αν όμως εχεις ξοδέψει μια περιουσία και δεν αναγνωρίζουν οι άλλοι οτι είναι το καλύτερο τότε χαλιέσαι :(
Αν με εννοείς δηλαδή ;)

Reaction score
13.541
περιουσία
που ειναι? ποτε? ποιος?που τα εβαλα?Κυριε Μανοοοοοοοοοοοο..συνκεντρωσου λεμεεεε..εδω λεφτα να αλαξουμε τι λαμπες στο δωματιο δεν εχουμε..για λαμπατους ειμαι τωρα:D...
[DOUBLEPOST=1459723205][/DOUBLEPOST]
Αν όμως εχεις ξοδέψει μια περιουσία και δεν αναγνωρίζουν οι άλλοι οτι είναι το καλύτερο
ζηλευουν...

Reaction score
488
Νομιζω οτι αυτη η καραμελα , οτι δλδ τα λαμπατα μηχανηματα δεν εχουν καλες μετρησεις , καποτε πρεπει να σταματισει , υπαρχουν λαμπατα μηχανηματα οπως π.χ αυτο της Sonic Frontiers http://www.stereophile.com/content/...preamplifier-measurements#TcXWotQ9WG1SybGX.97 που εχουν πολυ καλες εως αριστες μετρησεις ! .

Ομως αλλο πραγμα ειναι η προτιμηση που εχουν καποιοι στις αρτιες αρμονικες ( και συνηθως στις υψηλες παραμορφωσεις ) και αλλο πραγμα ειναι να σενδεεται και να ταυτιζεται αυτο με την λαμπα σαν εξαρτημα . Συνηθως αυτη η ταυτιση προερχεται απο ατομα που ακουσαν δυο η τρια " ζουμερα " λαμπατα μηχανηματα και εχουν καταληξει στο συμπερασμα οτι ολα τα λαμπατα εχουν λιγο πολυ αυτο τον ευφωνικο χαρακτηρα , χωρις να ξερουν ( λογο αγνοιας βεβαια ) οτι το τελικο αποτελεσμα εχει να κανει με το σχεδιο - τοπολογια του εκαστοτε μηχανηματος καθως και με τα υλικα που χρησημοποιουνται σε αυτο ! .

Παρομοιο πραγμα σημβαινει και με τα ψηφιακα και συγκεκριμενα με τα DAC , δειτε π.χ τις μετρησεις - προδιαγραφες ενος TDA1543 16 Bit της Philips γνωστο για την ας το πουμε " αναλογικοτητα " του και μετα δειτε αυτες ενος PCM1704 24-Bit , 96kHz της Burr Brown ! .

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
όμως εάν φωνάξω τον καλλιτέχνη ή τον ηχολήπτη του τάδε έργου που ακούω , θα το βρεί έτσι όπως το έφτιαξε ή άλλα αντί άλλων ;
Δεν εχεις και αδικο εδω,αλλα θα ηταν ενδιαφερον να φωναξουμε εναν ηχοληπτη που ηχογραφησε ενα εργο που κοινως αποδεκτα ακουγεται χαλια,και να τον ρωτησουμε ,"καλα ρε ......... αυτα ακουγες την ωρα που οι μουσικοι σκιζονταν να παιξουν οσο καλυτερα μπορουσαν για να τους τα σκ............ εσυ" ?????

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Κατα τα αλλα,
λαμπα η τρανσιστορ, πικαπ η ψηφιακα, πανελ η κουτι, ασημενιο καλωδιο η χαλκινο, ΜΜ η MC , ιμαντας η direct drive, και ενα κατεβατο αλλα διληματα,που αν ειχαν "σωστη απαντηση" δεν θα τα συζητουσαμε επι 50-60 χρονια τωρα.
Παντως αν καποιος μου πει οτι το συστημα μου ειναι χαλια, ειμαι ετοιμος να ακουω με οτι συστημα μου προτεινει ,φτανει να το πληρωσει :D

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon