- Reaction score
- 84.918
[DOUBLEPOST=1459708718][/DOUBLEPOST]
Θα ηθελα ομως και ενα σχολιο για το #99 ποστ μου, απο τους διαχειριστές...Απλά , προς επίρρωσιν των γραφόμενών σου ...
Θα ηθελα ομως και ενα σχολιο για το #99 ποστ μου, απο τους διαχειριστές...Απλά , προς επίρρωσιν των γραφόμενών σου ...
Πόσα δίνεις?
[DOUBLEPOST=1459708718][/DOUBLEPOST]
Θα ηθελα ομως και ενα σχολιο για το #99 ποστ μου, απο τους διαχειριστές...
Για να μην με λενε μ@λ@κ@ (και οσους δεν δεχονται το αλαθητο του πάπα);Πόσα δίνεις?
Λες ...Απλως ειναι ενοχλητικη η υβριστικη συμπεριφορα ορισμενων πεφωτισμενων προς διαφωνουντες .
...και ξαναλες...Δεν θα βαλουμε και τον σκυλο μας να κλαιει ομως.
Στο αναμεσα δηλαδηΛες ...
...και ξαναλες...
το βλακες.. σε οσους εχουν αντιθετη γνωμη.. δεν ενοχλησε?Για να μην με λενε μ@λ@κ@
Δεν συγκαταλέγεται στις βρισιές πάντως.το βλακες.. σε οσους εχουν αντιθετη γνωμη.. δεν ενοχλησε?
Άρα θεωρείς οτι ο μέσος νέος διαθέτει ηχοσύστημα αξιοπρεπές και μάλιστα ακούει μουσική... Παρότι περίμενα να μήν βρώ αντίλογο σε αυτό αλλα απ ότι φαίνεται οι παρέες μου που είναι επι το πλείστον κάτω των 30 είναι εξαίρεση και ακούν απο κινητά τηλέφωνα...και φυσικά δέν διαθέτουν στερεοφωνικό.Εγώ διαφωνώ.
Συμφωνώ σε αυτό. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ακούνε απο συστήματα που αγόρασαν όταν ήταν νέοι και τα συστήματα τους τότε αποτελούσαν τα σημερινά iphone και 4κ curved τηλεοράσεις. Φυσικά ακούνε απο αρύθμιστα πικάπ, απο cd περιοδικών ενώ η καλύτερη αναβάθμιση είναι ολοκληρωμένο ηχοσύστημα philips 150 ευρώ απο το μάκρο.Και μάλιστα μπορώ να ισχυριστώ (ορθώς) ότι είναι απείρως περισσότεροι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που ακούνε (πολύ χειρότερα) από το τρανζιστοράκι ράδιο, ή από κακορυθμισμένα πικάπ άπλυτους δίσκους με μια φτηνή κεφαλή 20 ετών ή από κασέτα.
που ειναι? ποτε? ποιος?που τα εβαλα?Κυριε Μανοοοοοοοοοοοο..συνκεντρωσου λεμεεεε..εδω λεφτα να αλαξουμε τι λαμπες στο δωματιο δεν εχουμε..για λαμπατους ειμαι τωρα...περιουσία
ζηλευουν...Αν όμως εχεις ξοδέψει μια περιουσία και δεν αναγνωρίζουν οι άλλοι οτι είναι το καλύτερο
Δεν εχεις και αδικο εδω,αλλα θα ηταν ενδιαφερον να φωναξουμε εναν ηχοληπτη που ηχογραφησε ενα εργο που κοινως αποδεκτα ακουγεται χαλια,και να τον ρωτησουμε ,"καλα ρε ......... αυτα ακουγες την ωρα που οι μουσικοι σκιζονταν να παιξουν οσο καλυτερα μπορουσαν για να τους τα σκ............ εσυ" ?????όμως εάν φωνάξω τον καλλιτέχνη ή τον ηχολήπτη του τάδε έργου που ακούω , θα το βρεί έτσι όπως το έφτιαξε ή άλλα αντί άλλων ;