- Reaction score
- 98.379
Το λένε έτσι χαριτολογώντας εύστοχα, όταν έχεις ένα ηχείο πάνω απ' το κεφάλι σου.To atmos έχει 4 επι Voice of God ή όχι;
το ακουμε μόνο για το Auro αυτό.
Το λένε έτσι χαριτολογώντας εύστοχα, όταν έχεις ένα ηχείο πάνω απ' το κεφάλι σου.To atmos έχει 4 επι Voice of God ή όχι;
το ακουμε μόνο για το Auro αυτό.
#38ειναι αυτο με το εκκλησιαστικο οργανο κ.λ.π.?
Μπρός στα κάλλη τι είναι ο πόνος.....αλλα πιστευω οτι ειναι πολλα για τους χωρους μας.....ασε που πρεπει να εχεις και προδιαγραφες εικονας σουπερ ντουπερ....δλδ μεγαλη οθονη κυρτη με καμια 40αρια ποντους απο το πατωμα ωστε να εχεις την αισθηση οτι εισαι μεσα....π.χ. αν δεις φορμουλα σε τετοια οθονη και την δεις με υψος 70-80 ποντους θα παθεις σοκ απο την διαφορα αισθησης...
Είμαι όλος μία αναμονήεχεις κανει αναμονες δλδ
απο τωρα σε βλεπω με τετοια ....
η θα παρεις τα Jbl Control One ;
Μήπως το Neural:X είναι απλά πιό επιθετικό για δημιουργία εντυπώσεων; Όπως δηλαδή το DTS-HD είναι γραμμένο σε υψηλότερη ένταση απο το TrueHD ενώ το αρχικό ασυμπίεστο υλικό είναιΦοβόμουν ότι η DTS στη βιασύνη να προλάβει την Dolby, θα μας έδινε ένα σύστημα ανεπαρκές ή μέτριο. Το αποτέλεσμα με εξέπληξε. H επεξεργασία Neural:X φαίνεται να υπερτερεί του DSU. Όσο για το DTS:X, αν και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, σίγουρα δεν υστερεί απέναντι στο Atmos. Μάλλον το αντίθετο...
Δεν θα μιλήσω για εντάσεις. Πιθανότατα τα DTS να είναι γραμμένα σε υψηλότερες στάθμες. Περιέργως εμένα πάντα μου άρεσαν υπερβολικά τα TrueHD σε σύγκριση με τα MA.Μήπως το Neural:X είναι απλά πιό επιθετικό για δημιουργία εντυπώσεων; Όπως δηλαδή το DTS-HD είναι γραμμένο σε υψηλότερη ένταση απο το TrueHD ενώ το αρχικό ασυμπίεστο υλικό είναισχεδόνίδιο (ενώ ο κύριος λόγος που κυριαρχεί στα BD δεν είναι η "ποιότητα" και το θεωρητικά υψηλότερο bitrate αλλά το οτι το core DTS εμπεριέχεται στο HD track αντίθετα απο τα Dolby στα οποία το DD είναι άλλο track (και αθροιστικά μεγαλύτερο));
Ή όπως σε κάθε νέο γ@μωformat εικόνας οι πρώτοι πενήντα-εκατό τίτλοι έχουν το sharpness και τα χρώματα τέρμα;
While DSU exhibits a more balanced mix, Neural:X tends to be more aggressive in the overheads
Πώς το συμπεραίνεις αυτό;αν και τη διαφορα πιστευω να την κανει το auro 3d οχι το dts x...............nice....