stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Έγώ πάντως δεν την έχω αυτή την ταινία.
Μπορεί να έχει και προβληματικά JBL, και προβληματικά αυτιά.Έγώ πάντως δεν την έχω αυτή την ταινία.
Ένα sub-ακι θέλει το παιδί και μαμ@ει.Μπορεί να έχει και προβληματικά JBL, και προβληματικά αυτιά.
στην εφερα εγω σταθη!Έγώ πάντως δεν την έχω αυτή την ταινία.
θα γινει μετρησει απο το data-bass και θα δουμε, εμενα παντος δεν μου αρεσε πολυ, στην αρχη που πυροβολει το ελαφι ο ντικαπριο δεν ηταν αληθοφανης ο ηχος, και ο πατριωτης που ειχε τα ιδια τουφεκια καμια σχεση, αμα ακουσης τον πατριωτη θα ψαχνεσαι να δεις που σε βρηκε το βόλι και 15 χρονια πριν! αλλα μετα δεν ξερω το χαμηλωσα, την εβαλα 11 παρα δεκα την ταινια και 11 την χαμηλωσα, και την ειδα σε 43 giga The.Revenant.2015.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBGΚαλά, όταν θα δεις το Revenant, πες μου τι από τα δύο φταίει.
Η μίξη ήχου της ταινίας ήταν υποψήφια για Όσκαρ, και η μεταφορά σε bluray άψογη (DTS-MA 7.1). Εκτός αν το είδε σε συμπιεσμένη ματρόσκα, οπότε εξηγούνται όλα.
Εμένα μου άρεσε η ταινία και πήρε και μερικά Όσκαρ....,άρεσε και στην επιτροπή δηλαδή.θα γινει μετρησει απο το data-bass και θα δουμε, εμενα παντος δεν μου αρεσε πολυ, στην αρχη που πυροβολει το ελαφι ο ντικαπριο δεν ηταν αληθοφανης ο ηχος, και ο πατριωτης που ειχε τα ιδια τουφεκια καμια σχεση, αμα ακουσης τον πατριωτη θα ψαχνεσαι να δεις που σε βρηκε το βόλι και 15 χρονια πριν! αλλα μετα δεν ξερω το χαμηλωσα, την εβαλα 11 παρα δεκα την ταινια και 11 την χαμηλωσα, και την ειδα σε 43 giga The.Revenant.2015.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG
Καλά να πάθεις! http://www.avsite.gr/forum/threads/Τι-είδαμε-τι-θα-δούμε.103609/page-316#post-2049696In the heart of the seas, μάπα.
Εγώ περιμένω το Avatar 5 του 2023!Το Doctor Strange θα βγει σε 6 μήνες βρε!
υπάρχει λόγος που το είπαν Avatar 5Εγώ περιμένω το Avatar 5 του 2023!
τα άλλα 4 που είναι;