Τι είδαμε, τι θα δούμε

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.599
Καλά, όταν θα δεις το Revenant, πες μου τι από τα δύο φταίει. :D

Η μίξη ήχου της ταινίας ήταν υποψήφια για Όσκαρ, και η μεταφορά σε bluray άψογη (DTS-MA 7.1). Εκτός αν το είδε σε συμπιεσμένη ματρόσκα, οπότε εξηγούνται όλα. :wink:

Reaction score
6.483
Τετοια του λετε και τα πιστευει το παιδι και σας πεταξε ενα 10αρι στη ''Διασειση'' για ξεκαρφωμα ηχου, με προσχημα ερμηνιες σκηνοθεσιες :p σιγα μη βαλετε 10αρι εσεις με τα ηχειακια σας

El laberinto del fauno 2006 8/10 παιδικα οραματα δημιουργος το τυρρανικο καθεστως , οραματα που μονο μια αγνη παιδικη ψυχη μπορει να αυτοπροβαλλει γιατι της λειπουν στην πραγματικη ζωη...la vita e bella , 1997 η ακριβως αντιθετη ταινια...

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Καλά, όταν θα δεις το Revenant, πες μου τι από τα δύο φταίει. :D

Η μίξη ήχου της ταινίας ήταν υποψήφια για Όσκαρ, και η μεταφορά σε bluray άψογη (DTS-MA 7.1). Εκτός αν το είδε σε συμπιεσμένη ματρόσκα, οπότε εξηγούνται όλα. :wink:
θα γινει μετρησει απο το data-bass και θα δουμε, εμενα παντος δεν μου αρεσε πολυ, στην αρχη που πυροβολει το ελαφι ο ντικαπριο δεν ηταν αληθοφανης ο ηχος, και ο πατριωτης που ειχε τα ιδια τουφεκια καμια σχεση, αμα ακουσης τον πατριωτη θα ψαχνεσαι να δεις που σε βρηκε το βόλι;) και 15 χρονια πριν! αλλα μετα δεν ξερω το χαμηλωσα, την εβαλα 11 παρα δεκα την ταινια και 11 την χαμηλωσα, και την ειδα σε 43 giga The.Revenant.2015.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG

Last edited:

Reaction score
16.110
θα γινει μετρησει απο το data-bass και θα δουμε, εμενα παντος δεν μου αρεσε πολυ, στην αρχη που πυροβολει το ελαφι ο ντικαπριο δεν ηταν αληθοφανης ο ηχος, και ο πατριωτης που ειχε τα ιδια τουφεκια καμια σχεση, αμα ακουσης τον πατριωτη θα ψαχνεσαι να δεις που σε βρηκε το βόλι;) και 15 χρονια πριν! αλλα μετα δεν ξερω το χαμηλωσα, την εβαλα 11 παρα δεκα την ταινια και 11 την χαμηλωσα, και την ειδα σε 43 giga The.Revenant.2015.1080p.BluRay.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG
Εμένα μου άρεσε η ταινία και πήρε και μερικά Όσκαρ....,άρεσε και στην επιτροπή δηλαδή.

Όχι ότι σημαίνει τίποτα αυτό ...:D

Πάντως εμένα με συναρπάζει περισσότερο η εικόνα,η υπόθεση και η υποκριτική δεινότητα των ηθοποιών και επεται ο ήχος.

Reaction score
16.110
ΟΧΘΕΣ - Riverbanks 2015

Ολοκληρη η ταινια.

Σημείωμά του ο ίδιου του Πάνου Καρκανεβάτου / Σκηνοθετη:

«Ενα ποτάμι σύνορο Ανατολής - Δύσης. Στην όχθη ένα φονικό ναρκοπέδιο. Ενας ναρκαλιευτής σκορπά γύρω του τη φήμη ότι γητεύει το Κακό και ξετρυπώνει τον θαμμένο θάνατο. Καλλιτέχνης του επίφοβου, χορευτής μπροστά στο στόμα του Αδη. Μια νέα γυναίκα περνάει από το ποτάμι κάποιες σκοτεινές νύχτες τα παιδιά των εξαθλιωμένων, που έρχονται από την Ανατολή με το όνειρο της Ευρώπης. Η γυναίκα, άθυρμα της μοίρας, ένοχη στο κάθε της κοίταγμα στον καθρέφτη, θα αναμετρηθεί με τη ματιά του αγίου της όχθης. Συχνά ο κόσμος της αγάπης νικιέται αλλά δεν καταστρέφεται, μόνο μετοικεί σε άλλες όχθες. Η αγάπη, που όντως είναι, βεβαιώνει ότι αυτή είναι η αρχή, το αίτιο και ο τρόπος και πως τέλος δεν υπάρχει.»

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Αποφασίσαμε εψές να δούμε το Two days, one night.

Spoiler-free σύντομη περίληψη σεναρίου: Μία κοπελίτσα παθαίνει κατάθλιψη και αναγκάζεται να πάρει άδεια ασθενείας. Το μίνι boss και οι εργαζόμενοι διαπιστώνουν ότι μπορούν να καλύψουν την απουσία της με υπερωρίες συν μπόνους 1.000 ευρώ. Η πρώτη ψηφοφορία την βγάζει εκτός οπότε πιέζει για δεύτερη ψηφοφορία και ξεκινάει να πιάνει κάθε συνάδελφο για να τον μεταπείσει.

Θετικά
Η ερμηνεία της Cotillard
Το πώς η κατάθλιψη αγγίζει και αλλοιώνει κάθε πτυχή της ζωής
Γλυκόπικρο τέλος

Από εκεί και πέρα η ταινία δεν έχει να παρουσιάσει κάτι. Εξηγεί ελάχιστα ως τίποτα για το τι γίνεται. Είναι αργή ακόμα και με δεδομένα Ευρωπαϊκής ταινίας. Ο κεντρικός πυρήνας της πλοκής είναι το μεγαλύτερο σφάλμα.

Ποιος είναι ο πυρήνας; Η Cotillard να προσπαθεί να πείσει τους συναδελφους της.... Το θέμα ποιο είναι. Βλέπουμε ΤΗΝ ΙΔΙΑ σκηνή ελαφρώς παραλλαγμένη. Η συνταγή έχει ως εξής: --> Πηγαίνω σπίτι του συναδέλφου --> δεν είναι εκει --> μου λένε πού είναι --> τους λέω οτι θέλω να κρατήσω τη δουλειά μου --> σαν καλοι αγελαίοι που είναι με ρωτάνε οι άλλοι τι θα ψηφίσουν. Rinse and repeat. Πράγμα που γίνεται ακόμα πιο κουραστικό από το αργό της όλης εξέλιξης.

3/10. Κανονικά 1/10 αλλα +2 λόγω Cotillard.

In retrospect θα έλεγα ότι αυτό που έπρεπε να κάνω θα ήταν να τη βάλω σε 3x speed και να τη δω ως κωμωδία.

Last edited:

melina

Cargo 200
Reaction score
42.920
The revenant, φανφαριόζικη ταινία, μου άρεσαν οι σκηνές του ιναρίτου αν και η πολλαπλή επανάληψη της σκηνής με τα ψηλά δέντρα από χαμηλά προς τα πάνω με κούρασε και ήταν σαν να μην είχε άλλη έμπνευση (;).
Ο Λίο δεν ήταν για όσκαρ με πέντε ατάκες που είπε όλες κι όλες, μόνο με την έκφραση του πόνου ή του θυμού μου φαίνεται too much και μονοδιάστατο για υψηλό βραβείο. Anyway βλέπεται πολύ ευχάριστα.

In the heart of the seas, μάπα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.918
Το Doctor Strange θα βγει σε 6 μήνες βρε! >:(:)

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.590
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants