Να πω οτι.... τελειωσα???

Reaction score
97
Ουφφφφφφ..... πιστευω οτι τελειωσα!!!! :) :beach::gamer:
Να σας το παρουσιασω και εγω:

Περιγραφη συστηματος:

Πηγη1 : OPPO 95
Πηγη2 : TECHNICS sl 1200 MK2 με Ortofon RED
Phono Stage : MUSICAL FIDELITY M1 vinl
Προενισχυτης : PRIMARE SP32
Τελικος Ενισχυτης : PLINIUS ODEON

Ηχεια:
Ηχεια L/R : MARTIN LOGAN REQUEST
Ηχειo CENTER : B&W CC6
Ηχεια BACK : MARTIN LOGAN SCENARIO
Subwoofer : VELODYNE CHT-12Q

Attachments

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Το ίδιο πράγμα με τον τίτλο του thread αναρωτιέμαι κάθε φορά που κοιτάω το Kαλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.964
Όμορφο σύστημα, καλές ακροάσεις...
Όμως σε έναν τομέα αυταπατάσαι....Στο ότι εδώ... τελείωσες...;)

Reaction score
145
Όμορφο σύστημα, καλές ακροάσεις...
Όμως σε έναν τομέα αυταπατάσαι....Στο ότι εδώ... τελείωσες...;)
νομιζω ότι εχεις κανει μια καλη αρχη,κουραγιο........
και εγω ετσι καπως ξεκινησα,τωρα είμαι 50.000+ ..και ακομα ωρες,ωρες εχω μια φαγουρα....
ευτυχως με κλειδωσαν και από τη Διευθυνση του AVSITE και εχω λιγο ηρεμησει.
Το ζητουμενο παντως είναι η χαρα της μουσικης μεσω του καλου ηχου,σου ευχομαι ολοψυχα
καλες ακροασεις.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.964
Το κακό είναι ότι δεν έχει βρεθεί ακόμη το φάρμακο για τέτοιου είδους "φαγούρες".

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
αγαπητε μου δε τελειωσες.....μολις αρχισες να διασκεδαζεις με το υπαρχον! μετρας κ εσυ αντιστροφα μεχρι την επομενη φαγουρα που αναφερει το σοφο μελος μας Vakis2000 ! ! ! :D:D

Reaction score
1.390
μπραβο ! καλες ακροασεις !
αν θελεις γραψε μας δυο λογια για το ηχητικο αποτελεσμα που εισπρατεις

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.964
αγαπητε μου δε τελειωσες.....μολις αρχισες να διασκεδαζεις με το υπαρχον! μετρας κ εσυ αντιστροφα μεχρι την επομενη φαγουρα που αναφερει το σοφο μελος μας Vakis2000 ! ! ! :D:D
Μου αρέσει το avatar σου... Είσαι φαντάζομαι fan της μάραντζ. Θέλω δεν θέλω θα γίνω και εγώ... :drinks: αφού ο νέος μου av (αναμένεται) είναι ...τοιούτος:wink: , (αντίο δηλαδή yamaha... μετά από 3 συνεχόμενες επιλογές).

Reaction score
1.390
Μου αρέσει το avatar σου... Είσαι φαντάζομαι fan της μάραντζ. Θέλω δεν θέλω θα γίνω και εγώ... :drinks: αφού ο νέος μου av (αναμένεται) είναι ...τοιούτος:wink: , (αντίο δηλαδή yamaha... μετά από 3 συνεχόμενες επιλογές).
που τα ειδες τα μαρατνζ ? απο το αβαταρ ? αχχχ και στον υπνο σου αυτον βλεπεις νομιζω.:)...αντε να δουμε ποτε θα τους εχουμε στα ρακακια μας ..! :drinks:

Reaction score
97
μπραβο ! καλες ακροασεις !
αν θελεις γραψε μας δυο λογια για το ηχητικο αποτελεσμα που εισπρατεις
κανε λιγο υπομονη,1-3 μερες να κανω το τελευταιο......πειραγματακι (θα αναρτησω φωτο) και μετα θα γραψω εντυπωσεις.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
8.964
που τα ειδες τα μαρατνζ ? απο το αβαταρ ? αχχχ και στον υπνο σου αυτον βλεπεις νομιζω.:)...αντε να δουμε ποτε θα τους εχουμε στα ρακακια μας ..! :drinks:

Κάτι λέγαμε παραπάνω περί....φαγούρας. Τι να κάνουμε, είμαι πολύ ευαίσθητος στις "αλλεργίες".

Reaction score
97
Με λιγη δυσκολια, (παραμεριζοντας λιγο το ενα τραπεζακι!) μονο το ενα φαινεται καλα.
Το αλλο ειναι θαμμενο πισω απο το αλλο τραπεζακι με λαμπα και δεν φαινεται καλα.

Attachments

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13