stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Συνέχεια..
Thy Darkened Shade - Revival Through Arcane Skins
This video was created by Vamperess Imperium, partly inspired by Häxan: Witchcraft Through the Ages.
Thx Βελουδινε Άρχοντα του Σκότους. Και πληροφοριακά οι Devil Doll, απ'οσο γνωρίζω, με το το τέταρτο album τους, "The Sacrilege Of Fatal Arms" πρεπει να κατέχουν και το παγκόσμιο ρεκόρ χρόνου τραγουδιού, με το ομωνυμο κομματι να σταματάει στα 79'03" !!!! Ας όψεται ο περιορισμός του cd, αλλιώς ακομα θα ακούγαμε απο το 1993 που κυκλοφόρησεDevil Doll - The Girl Who Was... Death (Full Song)
Έπος. Πολωνέ Νεκροθάφτη αφιερωμένο!
Ουαααου.. που το βρήκες αυτόSublime Cadaveric Decomposition - Sublime Cadaveric Decompistion (2001) Bones Brigade Records
Με ενα ανεκδιήγητο track list, untitled απλοί αριθμοί απο το 1 μεχρι το 21, με ενα τουλαχιςτον αριστουργηματικο εξωφυλλο, με ενα εκπληκτικό ονομα "Μεγαλειώδης Πτωματικη Αποσύνθεση", χωρις στίχους αλλα μονο άναρθροι λαρύγγισμοι και κραυγές-βόθροι, μην περιμένετε τιποτα λιγότερο απο ενα απο τα καλυτερα grindcore albums ολων των εποχων. Απο Γαλλία φυσικα. 666 ροχάλες και 7 vomit awards.
Εξωφυλλα που αγαπησαμε και ψιλοχ@σαμε Μεσα!!!Και ωραίο εξώφυλλο κάπου υπήρχε και ενα νήμα σχετικό ,λές να το ζωντανέψουμε;
Ψιλοχάσαμε ή ψιλοχέσαμε ;τι εννοείς;Εξωφυλλα που αγαπησαμε και ψιλοχ@σαμε Μεσα!!!
Ψιλοχάσαμε ή ψιλοχέσαμε ;τι εννοείς;
Ok , μέσα τότενες.
πω, αιμα εχει στα πνευμονια του ο ασπονδυλος ρε Sihtats τι γινεται? με goreοκαβλες ξυπνησες σημερα?Πολωνός απο το Białystok μία μπάντα μόνος του με τρομερή δισκογραφία 1 demo το 2000! 9 ολόκληρων λεπτών.
Και μετά πάπαλα τον έφαγε το Κτήνος ή το έφαφε αυτός και μετά το ξέρασε Εδώ η πρώτη εκτέλεση φυσικά .
Spineless - Ode To Gore (2000) Goregrind
Πρεπει να κανονισουμε κανα καφεδακι ρε συ εχω πηξει με την κωλοδουλεια, δεν μπορουν να περιμενουν, δεν μπορουνΚαι σιροπάτο φρέντο καπουτσίνο Πολωνέ View attachment 60216
Πές μου πότε και έρχομαι σε χρόνο dt.Πρεπει να κανονισουμε κανα καφεδακι ρε συ εχω πηξει με την κωλοδουλεια, δεν μπορουν να περιμενουν, δεν μπορουν