- Reaction score
- 4.327
Συνέχεια underground ξένα group ακούτε... Ακούστε και κανα ντόπιο (Stathis $ Cosmarpan)
Ντοπια ακουω ρε συ, Πολωνος ειμαιΣυνέχεια underground ξένα group ακούτε... Ακούστε και κανα ντόπιο (Stathis $ Cosmarpan)
και 3 απο μενα, και 660 απο το Κτηνος, συνολο παμε στις 666Georgesod 3 μέρες Βan, προσπέρασες τα ντόπια ...
Όχι ρε τα μπάνισα μην ανησυχείς... Πολύ θα γούσταρα για τον καφέ που λέγατε (αν δεν ήμουν επαρχία) και να ακούγαμε κανα άσμα στα "ηχειάκια" του Στάθη...Georgesod 3 μέρες Βan, προσπέρασες τα ντόπια ...
Ντοπια ακουω ρε συ, Πολωνος ειμαι
Έλα ν'ακούσεις και το JBL 4645c.Όχι ρε τα μπάνισα μην ανησυχείς... Πολύ θα γούσταρα για τον καφέ που λέγατε (αν δεν ήμουν επαρχία) και να ακούγαμε κανα άσμα στα "ηχειάκια" του Στάθη...
Το πιο πιθανό είναι να φάω καμιά φρίκη και να πουλήσω κανα χωράφι-αμάξι για να τα αποκτήσω...
[DOUBLEPOST=1465387791][/DOUBLEPOST]
Έλα ν'ακούσεις και το JBL 4645c.
Georgesod, απλως στο λεω αν δεν το ξερεις, το Κτηνος θελει καθαρες δουλειες, για να μπεις εκει μεσα στου Sihtats πρεπει να δωσεις 6 μπουκαλες αιμα. Μπορεις?Όχι ρε τα μπάνισα μην ανησυχείς... Πολύ θα γούσταρα για τον καφέ που λέγατε (αν δεν ήμουν επαρχία) και να ακούγαμε κανα άσμα στα "ηχειάκια" του Στάθη...
Πωω πω ..μας έστειλες μεσημεριάτικα Πολωνέ ,αριστούργημα εύγε thnx!Georgesod, απλως στο λεω αν δεν το ξερεις, το Κτηνος θελει καθαρες δουλειες, για να μπεις εκει μεσα στου Sihtats πρεπει να δωσεις 6 μπουκαλες αιμα. Μπορεις?
και κατι που γουσταρω τρελλα, Elffor απο Ισπανια και το ντεμπουτο τους πισω στο 1998
Elffor - Into The Dark Forest (1998) self-released
τρελλη περιπτωση, black metal meets Goblin, Goblin meets ambient, ambient meets dark folk, dark folk meets classical, classical meets the Beast itself.
Sihtats για παρτυ σου, σκιστα στα JBL να σου φυγουν οι λεμφαδενες
Πομπωδες, μελαγχολικο, μεγαλειωδες.
το ομωνυμο
κι ολο το album
Ναι, ναι, θα σε διακτινίσει το Κτήνος...Πές μου πότε και έρχομαι σε χρόνο dt.
Μες το δάσος περπατώ όταν ο λύκος δεν ειν'εδώ! Μένουμε πολύ κοντά ,εκτός αν το λές για σένα φίλε wizzy ,που ..τώρα το σκέφτομαι όντως για να έρθεις εσύ εδώ άστα ,πάρε τηλ το Κτήνος καλύτερα.Ναι, ναι, θα σε διακτινίσει το Κτήνος...
Που είσαι ρε Georgesod? Εντάξει μπορώ να μάθω κι απο το Κτήνος, αλλα θα ζητάει επίμονα αντάλλαγμα για την πληροφορία, οποτε άστο.Όχι ρε τα μπάνισα μην ανησυχείς... Πολύ θα γούσταρα για τον καφέ που λέγατε (αν δεν ήμουν επαρχία) και να ακούγαμε κανα άσμα στα "ηχειάκια" του Στάθη...
Το Κτήνος ξέρει φυσικά αλλά δε σου λέει μου είπεΠου είσαι ρε Georgesod? Εντάξει μπορώ να μάθω κι απο το Κτήνος, αλλα θα ζητάει επίμονα αντάλλαγμα για την πληροφορία, οποτε άστο.
[...] φίλε wizzy ,που ..τώρα το σκέφτομαι όντως για να έρθεις εσύ εδώ άστα ,πάρε τηλ το Κτήνος καλύτερα.
Εύγε..Grails - Doomsdayer's Holiday (2008) Temporary Residence Records
Βελουδινε Άρχοντα δες το ολο μεχρι τελος, psych metal μπαντα απο το Portland. Μεγαλείο, χρωστάνε περισοτερα στην psych σκηνη και στις ανατολίτικες επιρροες παρα στην metal. Εκπληκτικό εξωφυλλο, με την γυμνη γυναίκα Καβάλα πανω στο γουρούνι-Κτήνος να φοράει μαςκα Τέρατος, αυτο το εξωφυλλο μονο στις 1000 κοπιες απο τις 3000 πο κυκλοφορηςαν συνολικά.Στην εκπληκτικη Temporary Residence.
Τελειως χαριστικα και κατοπιν εντολης του Κτηνους, μιας και τους γουσταρει τρελλα, εχεις φυρανει.
Nunslaughter Death Metal band from United States.
- I Am Death / from Hell's Unholy Fire (2000)
- Death by the dead
- Atheist Ways from EP Trifurcate (2001)
- Necrophagia / from the split "Defacing Holy Icons/Throne of Sluts" with Nekrofilth released in 2011.
- Sacrificial Zombie
Mortuary Drape - Into the Drape EP (1992)Occultism, Black Magic, Necromancy from Italy.
Wildness Perversion - Drums, Vocals, Keyboards
Diabolic Obsession - Bass
Maniac of Sacrifice - Guitars
1. Mother
2. Crepuscolar Whisper
3. Moon
4. Zombie
5. Vengeance From Beyond