Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.287
παντως η αληθεια, το οτι θυμηθηκα μετα απ ολα αυτα τον αειμνηστο , αγαπητο κι αγαπημενο Caravelle, σας λεει κατι???

Τυχαιο? Δε νομιζω !

:D:tongue:

Reaction score
4.140
Το ιδιο, σταματαω την δουλεια και μπαινω ανα 5-10 λεπτα! Φυσικα δεν εχω παρει πρεφα τι γινεται, εχω μπερδεψει αυτο το νημα, με το αλλο το καλωδιο ρευματος, και με το αλλο το καλυτερο καλωδιο ηχειων :lol:, με surveys που ξεκινουν για δεν ξερω γω τι και καταληγουν σε room treatment, ΚΩΛΟΣ λεμε. Αλλα μ'αρεσει, παω για την δευτερη μπυρα τωρα. :lolsign::roflmao::lol:
Καμιά μπύρα δεν θα σε σώσει.
Κάνει δουλειά το ''Κτήνος'':p:D

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.287
Aραγε στο δικο μου, ταπεινο ηχοσυστημα, θ ακουγονται οι αλλαγες καλωδιων?
Τις ακουω?

Τι λετε?

S

sk4t4

Guest
Είσαι Master...:hi:
Ευχαριστω,μαθητη μου.:)Εσυ δεν χρειαζεται καν να γραψεις εξετασεις.:)Εκεινο τον cosmarpan θα "στρωσω" στα θρανια,και φυσικα θα τον αφησω στον "τοπο"Του χρονου παλι.;)
[DOUBLEPOST=1468251613][/DOUBLEPOST]
Η γυναίκα του γνωστού σου το είχε ακούσει?
Ποια η γνώμη της?
Βρε συ,βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.Συστημα με YBA Signature ειχε.

S

sk4t4

Guest
Με αυτους τους μονοκλωνους αγωγους,

Κι εγω.

Με αυτους τους μονοκλωνους αγωγους, εχω την εντυπωση οτι κανει και την εσωτερικη καλωδιωση.
Αυτο δεν το εχω ερευνησει,αλλα το σιγουρο ειναι οτι τα καλωδια του YBA ειχαν τριπλη χρηση:Διασυνδεσης,ηχειων,ρευματος.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.620
Ασχετο.
Εχεις ανοιξει το IEC να δεις αν εχει γειωση ?
Σχετικότατον...Στην πορεία μου δεν έχω ΄΄εγχειρίσει΄΄ ποτέ εργοστασιακές συσκευές ή παρελκόμενα που έχω αποκτήσει,καθότι άλλοι είναι οι επαγγελματίες τεχνικοί στο εν λόγω αντικείμενο.

S

sk4t4

Guest
:lolsign::roflmao::lol::laugh: φυσικα. Και ειχε παλι δικιο η Μαιρουλα :lol:
Τι,αρχισαμε και τις οικειοτητες;:tongue:
[DOUBLEPOST=1468252263][/DOUBLEPOST]
Σχετικότατον...Στην πορεία μου δεν έχω ΄΄εγχειρίσει΄΄ ποτέ εργοστασιακές συσκευές ή παρελκόμενα που έχω αποκτήσει,καθότι άλλοι είναι οι επαγγελματίες τεχνικοί στο εν λόγω αντικείμενο.
2 βιδες,ειναι η ολη υποθεση,δεν ειπαμε να του κανεις και...τομη.:)

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
που ξεκινουν για δεν ξερω γω τι και καταληγουν σε room treatment
Διοτι καποιοι προσπαθουν να πουν οτι τα treatments ειναι φθηνοτερα ενος καλωδιου ρευματος η ηχειων , η ακομη οτι σχεδον οτι τα πλειστα καλωδια (γενικως) ειναι και καποιου ειδους φιλτρα , εκτος απο τα μαυρα καλωδια ρευματος που ερχονται με τες συσκευες,η φθηνα καλωδια ηχειων κλπ.........
[DOUBLEPOST=1468253576][/DOUBLEPOST]
Aραγε στο δικο μου, ταπεινο ηχοσυστημα, θ ακουγονται οι αλλαγες καλωδιων?
Τις ακουω?

Τι λετε?
Αν ακουγονται η αν τις ακους ? :p

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.287
Διοτι καποιοι προσπαθουν να πουν οτι τα treatments ειναι φθηνοτερα ενος καλωδιου ρευματος η ηχειων , η ακομη οτι σχεδον οτι τα πλειστα καλωδια (γενικως) ειναι και καποιου ειδους φιλτρα , εκτος απο τα μαυρα καλωδια ρευματος που ερχονται με τες συσκευες,η φθηνα καλωδια ηχειων κλπ.........
[DOUBLEPOST=1468253576][/DOUBLEPOST]
Αν ακουγονται η αν τις ακους ? :p

Δωσε πονο και για τις 2 περιπτωσεις..

Παντως προσφατα εκανα κ ενα ωραιο ακουογραμμα σε ΩΡΛ, με εντυπωσιακα αποτελεσματα θα ελεγα!!

S

sk4t4

Guest
Βρε τον Υ-ΒΑγάσα...!
Βρε προδοτη,τοσους παικτες εχουμε,αυτον πηγες και θυμηθηκες;Μην ξαναφας γαυρο,γιατι σε σενα μου φαινεται κανει προσηλυτισμο...:D

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
[QUOTE="Kotsidis John, post: 2083284, member: 13708"

Παντως προσφατα εκανα κ ενα ωραιο ακουογραμμα σε ΩΡΛ, με εντυπωσιακα αποτελεσματα θα ελεγα!![/QUOTE]
:thumbsup:

S

sk4t4

Guest
Παντως προσφατα εκανα κ ενα ωραιο ακουογραμμα σε ΩΡΛ, με εντυπωσιακα αποτελεσματα θα ελεγα!![/QUOTE]
Και το δικο μου ηταν τοσο "εντυπωσιακο",που ο γιατρος-προβοκατορας, με ρωτουσε επιμονα αν ειμαι σιγουρος οτι ακουω διαφορες στα καλωδια ρευματος.:p

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Παντως προσφατα εκανα κ ενα ωραιο ακουογραμμα σε ΩΡΛ, με εντυπωσιακα αποτελεσματα θα ελεγα!!
Και το δικο μου ηταν τοσο "εντυπωσιακο",που ο γιατρος-προβοκατορας, με ρωτουσε επιμονα αν ειμαι σιγουρος οτι ακουω διαφορες στα καλωδια ρευματος.:p[/QUOTE]
..τελικως...πειστηκε ο γιατρος..η οχι;

Reaction score
4.140
Και το δικο μου ηταν τοσο "εντυπωσιακο",που ο γιατρος-προβοκατορας, με ρωτουσε επιμονα αν ειμαι σιγουρος οτι ακουω διαφορες στα καλωδια ρευματος.:p[/QUOTE]

Γιατί υπάρχουν; :rolleyes:

:p

S

sk4t4

Guest
Και το δικο μου ηταν τοσο "εντυπωσιακο",που ο γιατρος-προβοκατορας, με ρωτουσε επιμονα αν ειμαι σιγουρος οτι ακουω διαφορες στα καλωδια ρευματος.:p
Γιατί υπάρχουν; :rolleyes:

:p
[/QUOTE]
Κι εσυ,τεκνον Βρουτε;:D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.187
Members
38.301
Νεότερο μέλος
giorgosfs90