- Reaction score
- 58.337
Λέγεται...΄΄Έλα Argi στον τόπο σου΄΄............αν ειχα πιει κανα μισολιτρο ρουμι (λεμε τωρα)..........
...
Πως ειπαμε οτι λεγεται ο καφενες μας ?..........................
Λέγεται...΄΄Έλα Argi στον τόπο σου΄΄............αν ειχα πιει κανα μισολιτρο ρουμι (λεμε τωρα)..........
...
Πως ειπαμε οτι λεγεται ο καφενες μας ?..........................
Καταλαβαίνω τι εννοείς , όμως η επιστημονική κοινότητα έχει ορολογία που είναι καθορισμένη.Για πες μας τοτε, απο που ερχεται το ρευμα που παει στο ηχειο ?
.......Λέγεται...΄΄Έλα Argi στον τόπο σου΄΄.
Το avsite έχει δικό του Παπά, δεν χρειάζεται ξένους.....Σε μια συντομη επικοινωνια μου με τον Νικο Παππα,ενημερωθηκα οτι θα προκηρυχθει διαγωνισμος για 4 ακουστικες αδειες,τωρα καταλαβα τι γινεται εδω μεσα,οσοι κουφοι προσελθετε.
Αυτη τωρα, ειναι η απαντηση στην ερωτηση μου ?Καταλαβαίνω τι εννοείς , όμως η επιστημονική κοινότητα έχει ορολογία που είναι καθορισμένη.
Επειδή τα forumέχουν και σκοπό εκπαιδευτικό πρέπει να διορθώνουμε καλοπροαίρετα πάντα τυχόν παραφράσεις , όπως στην περίπτωση σου.
Αν δεν ξέρεις και θέλεις να μάθεις με απλά λόγια τι σημαίνουν : ‘’Εν σειρά ‘’ , ‘’Εν παραλλήλω’’ , ‘’Μικτή’’ σύνδεση δημιούργησε ένα νέο topic.
Μην επιμένεις όμως σε λανθασμένους ορισμούς
Κύριε Στέφανε το λέτε συνέχεια αυτό, αλλά κάνετε συνέχεια τον δάσκαλο και εμάς τους μαθητές.Επειδή τα forumέχουν και σκοπό εκπαιδευτικό
Το τι σημαίνει εν σειρά σύνδεση δεν χρειάζεται να κάνεις το δάσκαλο.....Κύριε Στέφανε το λέτε συνέχεια αυτό, αλλά κάνετε συνέχεια τον δάσκαλο και εμάς τους μαθητές.
Γιατί δεν αλλάζουμε για λίγο τους ρόλους;
Και παλι εισαι λαθος.
Για σκεψου να μπαινοβγαζες το φις με συχνοτητα 500 HZ, θα είχαν ψηθεί ?
Το αν το καλώδιο τροφοδοσίας είχε τέτοιες ιδιότητες θα χρησιμοποιούνταν και σε πιο ευαίσθητες συσκευές (Ιατρικές, σεισμογραφικές, όργανα μετρήσεων…).- κ Στέφανε καλησπέρα ,
- εγώ είμαι από του μετριοπαθείς στο εν λόγω θέμα , ακούω δηλ. διαφορές αλλά όχι τέτοιες που να με κάνουν να ψαχτώ περισσότερο , ( με το παρόν μέτριο σύστημά μου )
- δεν καταλαβαίνω όμως γιατί δεν προβαίνετε σε μία ακουστική δοκιμή , πέρα από τις μετρήσεις , με ότι καλώδια μπορείτε να βρείτε
- κάτι σαν να μην επιτρέπετε στον εαυτό σας , να δοκιμάσει κάτι το οποίο a priori δεν πιστεύει
- μού δείχνετε περισσότερο υποστηρικτής του : πίστευε , ( Κόμμα) και μη ερεύνα . . . αντί του : πίστευε και μη , ( κόμμα) ερεύνα ( το οποίο είναι και ο κανόνας στην γνώση )
* το πίστευε εν προκειμένω είναι αποδεδειγμένο μετρητικά αλλά όχι ακουστικά
ΥΓ : συγχωρέστε με εάν βγάζω συμπεράσματα για τον τρόπο σκέψης σας , αλλά προσπαθώ να αιτιολογήσω την άρνησή σας στην ακουστική δοκιμή
- θα ήθελα την απάντησή σας
- ααααααααα , δεν βγάζουμε άκρη έτσι , θα πάρω επ΄ ώμου τα καλώδια και θα έλθω στο νησίΤο αν το καλώδιο τροφοδοσίας είχε τέτοιες ιδιότητες θα χρησιμοποιούνταν και σε πιο ευαίσθητες συσκευές (Ιατρικές, σεισμογραφικές, όργανα μετρήσεων…).
Θα υπήρχε βιβλιογραφία , έστω και για το Hi End και θα το σύστηνε ή θα το προωθούσε έστω και μια απ' τις γνωστές εταιρείες του hi end.
Όμως δεν υπάρχει και σύμφωνα μ’ όλα τα χαρακτηριστικά (specs) των καλωδίων τα οποία έχω μετρήσει πολλάκις για διάφορες impedances (600 , 75 , 50 Ohm) και για διάφορες συχνότητες από DCμέχρι SHF δεν υπάρχει καμιά διαφορά ότι υλικό και να χρησιμοποιηθεί για τα 50 Hz ή αν υπάρχει (η υπολογίσιμη με τους ισχύοντες μαθηματικούς τύπους λόγω ειδικής αντίστασης ''ρ'') είναι αμελητέα για τα 50 Hz είναι αμελητέα για τα 50 Hz.
Το αν τώρα εξουδετερώνει ΕΜΙ αυτό μπορεί, όπως πάλι πολλάκις είπα μέ ''φερρίτη'' το πολύ 1 ευρώ κόστους ο οποίος ανάλογα να προτίθεται ή να αφαιρείται.
Αυτή είναι η άποψη από την εμπειρία που δεν στηρίζεται σε υποκειμενικότητα. Επαναλαμβάνω σέβομαι την οποιαδήποτε άποψη σας απλά δεν μπορώ να τη δεχτώ .
Κι αν ανακαλυψεις οτι τα καλωδια στο συστημα δεν ειναι αποσπωμενα ?- ααααααααα , δεν βγάζουμε άκρη έτσι , θα πάρω επ΄ ώμου τα καλώδια και θα έλθω στο νησί
- αμάν πχιά αυτοί οι αστάθμητοι παράγοντεςΚι αν ανακαλυψεις οτι τα καλωδια στο συστημα δεν ειναι αποσπωμενα ?
οχι βρε κουτο γιατι ειναι και ο ενισχυτης αναμεσα !!!Το τι σημαίνει εν σειρά σύνδεση δεν χρειάζεται να κάνεις το δάσκαλο.....
Όμως η εν σειρά σύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας με τα μεγάφωνα
'' Μεγα λαθος !!! Το καλωδιο ρευματος ειναι σε σειρα με το μεγαφωνο.'' στο #562 σαν έκφραση δεν έπρεπε να διορθωθεί????
Tο πιθανότερο σε ένα ραδιοενισχυτή της δεκαετίας του 70 με πηγή dcc player με σεμέν ον τόπ.Κι αν ανακαλυψεις οτι τα καλωδια στο συστημα δεν ειναι αποσπωμενα ?