- Reaction score
- 85.271
Απο οτι καταλαβαινω ψηφιζεις Β επιλογη για τον εικονικο μας φιλο;δυστυχώς σε αυτό το γ@μοχόμπι όλα (και όταν λέω όλα, εννοώ όλα) παίζουν ρόλο... απλά πρέπει να έχεις την εμπειρία να επιλέγεις και να ταξινομείς τις ανάγκες με σειρά προτεραιότητας... όπως αρχικά ο χώρος (εάν είναι εφικτό).... και μετά σε λογικά (εννοώ οικονομικά και όχι φίδια σε εξωφρενικές τιμές) πλαίσια τα όποια "ματζούνια" γουστάρει ο καθένας... την καλημέρα μου σε όλους!
(Δες παρακατω)
Χρησιμο θα ηταν, οπως λες, μεσα απο τετοιες συζητησεις να καταληγουμε σε λογικα συμπερασματα τα οποια θα οδηγουν στην καλυτερη δυνατη αξιοποιηση του budget.Ας παίξουμε ενα παιχνίδι.
Υποθετικό σενάριο, μπαίνει καινούργιο μέλος στο φόρουμ και γράφει το εξής ποστ:
Καλησπέρα στο φόρουμ.
Θέλω την άποψη σας στο προβλημα μου. Ειναι μουσικος και παίζω βιολί στην Χ ορχήστρα. Είμαι 35 ετών. Ακούω (βάλτε λίστα με δύσκολα και απαιτητικά είδη μουσικής)
Εχω το εξής ηχοσύστημα, μετα απο συμβουλές απο καταστήματα:
(Αραδιάζει βαριά ονόματα)
Πηγή Α, (αξίας ας πούμε 7-8000, αξιοσέβαστη ), ενισχυτή Β (αξίας 7-8000, αξιοσέβαστος), ηχεία Γ (15000 αξιοσέβαστα). Εχω και τα εξής interconnect και καλωδια ηχειων (αραδιάζει λίστα, αξία 1500, αξιοσέβαστα)
(Το σύνολο φαινεται να "ματσαρει" ολα ΟΚ)
Κατι ομως δεν μου κάθεται καλά στο αυτί , πιστεύω οτι το σύστημα θα έπρεπε να παίζει καλυτερα. Εχω αλλα 1500 (ας πούμε) ευρω να διαθέσω, η γυναίκα μου λέει "αυτα και τέλος, θα σου κόψω το κεφάλι, ο,τι κανεις τωρα, τελευταία φορα" και μπαίνει και ελέγχει και τους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Σκέφτομαι να πάρω καινούργια καλωδια ρεύματος γιατι παίζω με αυτα που είχαν τα μηχανήματα.
Αξίζει;
Ενας φίλος μου μου λέει αντί για καλωδια να φέρω εναν ειδικό να κανει μετρησεις και να μου στήσει καλυτερα το σύστημα, ισως να πρέπει να μπουν και καποια πράγματα στο χώρο για να παίξει σωστα το σύστημα (η γυναίκα μπορει να δεχτεί καποια )
Τι απο τα δυο να κάνω, φοβάμαι πως ειναι η τελευταία μου κίνηση για πολλα χρόνια.
Ευχαριστώ.
Τι θα του πούμε;
Και η εξατομικευμενη συζητηση βοηθαει φυσικά, αλλα μερικες φορες αποπροσανατολιζει και "παρεισφρυει" ο παραλογισμος. ΓΙ αυτο και στο εικονικο σεναριο προσπαθησα να απαλειψω τετοιυς παραγοντες.