Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.197
Η απάντηση του PURETONE δεν ξέρω αν θεωρείται Α ή Β.(μάλλον Α)

Ο Spynet ειναι με το Α.

Προσοχή : δεν εχει "μετά" σύμφωνα με το σενάριο, ο,τι γίνει τωρα!

Reaction score
379
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι;
[DOUBLEPOST=1468167348][/DOUBLEPOST]Αν είναι να κερδίσουμε κανένα room treatment τότε το αλλάζω

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Η απάντηση του PURETONE δεν ξέρω αν θεωρείται Α ή Β.(μάλλον Α)

Ο Spynet ειναι με το Α.

Προσοχή : δεν εχει "μετά" σύμφωνα με το σενάριο, ο,τι γίνει τωρα!
Αν δεν ειναι δυνατο ενα ντεμο treatments και με την προυποθεση οτι το συστημα κοστιζει οσο τα νουμερα που ανεφερες,θα ελεγα ναι στα καλωδια

EDIT: Βλεποντας οτι στο ερωτημα σου λες οτι θα ηταν η τελευταια κινηση για πολλα χρονια,τοτε θα ελεγα τα treatments.Β λοιπον.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.197
Το αποτέλεσμα ποιο θα είναι;
[DOUBLEPOST=1468167348][/DOUBLEPOST]Αν είναι να κερδίσουμε κανένα room treatment τότε το αλλάζω
Είμαι περίεργος για το τι θα συμβούλευε ο καθενας μας, λαμβάνοντας υπόψιν τις απόψεις που εχει εκφράσει στο παρόν θρεντ.
Τι εχει προτεραιότητα, καλωδια (Ρεύματος) ή χώρος.

1-4 το σκορ.
Δεν ειναι θέμα πλειοψηφίας-μειοψηφίας. Ειναι θέμα προσωπικής προοπτικής.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
To θεμα ειναι οτι οταν ειναι να συμβουλευσεις αλλον εισαι πιο συντηρητικος.
Στο δικο μου συστημα πχ τελειωσα και με τα καλωδια ρευματος και τωρα θα ασχοληθω με τα treatments με βοηθεια φιλου ειδικου.Και δεν περιμενω οτι μετα τα treatments θα προκυψει θεμα καλωδιων διοτι δεν θεωρω κανενα απο τα καλωδια μου οτι ειναι "φιλτρο" η "equalizer".

Reaction score
379
Βάζω πρώτα ολο τον εξοπλισμό και μετά την επιμέλεια του χώρου γιατί δεν θελω αργότερα αν βάλω κατι πχ το καλωδιο ρευματος να χρειαστώ ξανά να δω τον χώρο και την τοποθέτηση. Όταν λέω εξοπλισμό εννοώ μηχανήματα, στήριξη, καλώδια όλων των ειδών, power conditioners κλπ κλπ. Βέβαια ως ανήσυχα πνεύματα ολο και κατι θα αλλάξουμε όποτε άντε πάλι απο την αρχή.

Reaction score
488
Πχ με φερρίτη του 1 ευρώ θα κάνεις την ίδια δουλειά. Λειτουργεί σαν φίλτρο υψηλής διέλευσης και εξουδετερώνει το θόρυβο του καλωδίου παροχής.
Ο φεριτης θα κοψει καποιες πολυ υψηλες συχνοτητες , το καλωδιο ομως μπορει να λειτουργησει ως LC χαμηλοπερατο φιλτρο και να πνιξει ενα μερος αυτων των υψισυχνων θορυβων , κατα ποσο χαμηλα θα κατεβει το καλωδιο ? , αυτο ειναι θεμα σχεδιασμου και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι καθολου υπερ των ακριβων καλωδιων τροφοδοσιας , απλα πιστευω οτι το αρθρο αυτο επιστημονικα στεκει ! .

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.197
Βάζω πρώτα ολο τον εξοπλισμό και μετά την επιμέλεια του χώρου γιατί δεν θελω αργότερα αν βάλω κατι πχ το καλωδιο ρευματος να χρειαστώ ξανά να δω τον χώρο και την τοποθέτηση. Όταν λέω εξοπλισμό εννοώ μηχανήματα, στήριξη, καλώδια όλων των ειδών, power conditioners κλπ κλπ. Βέβαια ως ανήσυχα πνεύματα ολο και κατι θα αλλάξουμε όποτε άντε πάλι απο την αρχή.
Οι ιδιότητες του χωρου ομως ειναι ανεξάρτητες απο τα μηχανήματα.
Τέλος πάντων.

Επαναλαμβάνω πως στο συγκεκριμένο σενάριο δεν υπαρχει "μετά" - πέφτει παντοφλιά.

Η απάντηση που δίνουμε στον υποθετικό μας φίλο ειναι τελική, για πολλα χρόνια.

Reaction score
379
Τέλος πάντων.
Διαφορετικό πράγματα θέλει ο χώρος πχ αν τσιρίζει και διαφορετικό αν μπουμάρει το ηχοσύστημα μας.
Αν ειναι να κάνει μόνο ένα πράγμα για πολλά χρόνια, τότε room treatment

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.197
Διαφορετικό πράγματα θέλει ο χώρος πχ αν τσιρίζει και διαφορετικό αν μπουμάρει το ηχοσύστημα μας.
Αν ειναι να κάνει μόνο ένα πράγμα για πολλά χρόνια, τότε room treatment
Διαφωνώ ως προς την πρώτη σου πρόταση. Αλλη κουβέντα ομως.

Ανατροπή 0-5.

Μεχρι τωρα κανείς δεν θα συνιστούσε επένδυση σε καλώδιο ρεύματος.

Reaction score
488
Και οι ιδιοτητες των μηχανηματων ειναι ανεξαρτητες απο αυτες του χωρου ! :) .

Reaction score
6.497
πολυ αμφιβαλω αν μπορουν να γινουν αντιληπτες σε αφροντιστους.... οι πραγματικες δηλαδη

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.197
Αυτό όμως δεν ειναι ένδειξη οτι το καλωδιο ρευματος δεν κάνει δουλειά.
Είναι η απάντηση στο ερώτημα έτσι οπως το έθεσες.
Ναι
[DOUBLEPOST=1468170503][/DOUBLEPOST]
Και οι ιδιοτητες των μηχανηματων ειναι ανεξαρτητες απο αυτες του χωρου ! :) .
Ναι
[DOUBLEPOST=1468170533][/DOUBLEPOST]
πολυ αμφιβαλω αν μπορουν να γινουν αντιληπτες σε αφροντιστους.... οι πραγματικες δηλαδη
Και ναι

Reaction score
1.685
Γιατί πατάτε την νάρκη του ερωτήματος του Dimifoot ?

Άλλο το ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των καλωδίων τροφοδοσίας και άλλο το ότι θα μπορούσαν αυτές οι διαφορές να υποκαταστήσουν την φροντίδα του χώρου.

Reaction score
488
Εαν ο χωρος ειναι χαλια τοτε πιστευω καποιες ιδιοτητες δεν θα γινουν αντιληπτες ! , π.χ εγω με το χωρο εχω κανει λιγα πραγματα αλλα οπως ειπα πριν μετρησεις δεν εχω κανει , οσο ομως φτιαχνω τα ενισχυτικα ωστε να εχω πιο χαμηλες παραμορφωσεις , πιο σφιχτα μπασα και πιο αναλυτικα , εκτεταμενα και καθαρα πριμα τοτε αμεσως αυτα γινονται αντιληπτα στον χωρο μου και οχι μονο , π.χ ο προενισχυτης μου εχει ταξιδεψει σε αλλο καλυτερο χωρο και το αποτελεσμα ηταν εξισου καλο ! .

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.197
Γιατί πατάτε την νάρκη του ερωτήματος του Dimifoot ?

Άλλο το ότι δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των καλωδίων τροφοδοσίας και άλλο το ότι θα μπορούσαν αυτές οι διαφορές να υποκαταστήσουν την φροντίδα του χώρου.
Η "νάρκη" μου εχει σκοπό να δείξει πως παρά τις διαφωνίες, οι προτεραιότητες ενδιαφέροντος και παρεμβάσεων ειναι κοινά αποδεκτές. Και πως 28 σελίδες στο θρεντ καλό ειναι να καταλήξουν σε καποια συνισταμένη.

Εσύ τι ψηφίζεις;

Reaction score
1.685
Η "νάρκη" μου εχει σκοπό να δείξει πως παρά τις διαφωνίες, οι προτεραιότητες ενδιαφέροντος και παρεμβάσεων ειναι κοινά αποδεκτές. Και πως 28 σελίδες στο θρεντ καλό ειναι να καταλήξουν σε καποια συνισταμένη.

Εσύ τι ψηφίζεις;
Υπό την δεδομένη διατύπωση του ερωτήματος δεν τίθεται θέμα διαφορετικής απάντησης.

Φυσικά φροντίδα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89