PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ναι
[DOUBLEPOST=1468170503][/DOUBLEPOST]
Ναι
[DOUBLEPOST=1468170533][/DOUBLEPOST]

Και ναι
Πυθία :D
[DOUBLEPOST=1468172164][/DOUBLEPOST]
Υπό την δεδομένη διατύπωση του ερωτήματος δεν τίθεται θέμα διαφορετικής απάντησης.

Φυσικά φροντίδα.
Οσον αφορα εμενα η απαντηση που εδωσα(τελικα) εχει να κανει με το οτι για πολλα χρονια δεν θα κανει αλλες αλλαγες/αγορες.
Για το τι εκανα ηδη εγω το απαντησα επισης.

Reaction score
751
Τα καλώδια αυτά μεταφέρουν ωφέλιμο σήμα που δεν μεταφέρουν τα καλώδια τροφοδοσίας.
Μεγα λαθος !!!
Το καλωδιο ρευματος ειναι σε σειρα με το μεγαφωνο.
[DOUBLEPOST=1468172692][/DOUBLEPOST]
Είτε 100 είτε 100Κ ούτε , αν τηρούνται τα αναφερόμενα στη 2η σελίδα στην αρχή του άρθρου
σε ποιο αρθρο αναφερεσαι ?

S

sk4t4

Guest
Διαφωνώ ως προς την πρώτη σου πρόταση. Αλλη κουβέντα ομως.

Ανατροπή 0-5.

Μεχρι τωρα κανείς δεν θα συνιστούσε επένδυση σε καλώδιο ρεύματος.
Κυριε,κυριε,εγω,διοτι,απλουστατα, θα επαιρνα τις πολυ μεγαλες διαφορες,στο πιτς-φυτιλι,ενω στη δευτερη περιπτωση θα παιδευομουν πολυ περισσοτερο,για να μη προσθεσω και το αισθητικο.Και θα κοροιδευα και τη γυναικα οτι ξοδεψα ελαχιστα για τα καλωδια,οποτε θα εβγαινα κι απο πανω...:D

Last edited by a moderator:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Η "νάρκη" μου εχει σκοπό να δείξει πως παρά τις διαφωνίες, οι προτεραιότητες ενδιαφέροντος και παρεμβάσεων ειναι κοινά αποδεκτές. Και πως 28 σελίδες στο θρεντ καλό ειναι να καταλήξουν σε καποια συνισταμένη.

αμ πεστο ντε....διοτι στην αρχη διεκρινα μια υποκρυπτομενη προσπαθεια διασυνδεσης, σαν αυτη που περιγραφει ο Kostas Pappas. Υπο αυτην την εννοια, με τη φτωχη μου πειρα, θα ελεγα στον φανταστικο μας φιλο να τελειωσει πρωτα με τις αγορες του, συσκευες, καλωδια, (και οχι μονο τροφοδοσιας), (και οχι βεβαια "φιδια " που κοστιζουν οσο μια γκαρσονιερα), και στη συνεχεια να ασχοληθει με τη φροντιση του χωρου.
...
[DOUBLEPOST=1468173883][/DOUBLEPOST]
Η "νάρκη" μου εχει σκοπό να δείξει πως παρά τις διαφωνίες, οι προτεραιότητες ενδιαφέροντος και παρεμβάσεων ειναι κοινά αποδεκτές. Και πως 28 σελίδες στο θρεντ καλό ειναι να καταλήξουν σε καποια συνισταμένη.

Εσύ τι ψηφίζεις;
αμ πεστο ντε....διοτι στην αρχη διεκρινα μια υποκρυπτομενη προσπαθεια διασυνδεσης, σαν αυτη που περιγραφει ο Kostas Pappas. Υπο αυτην την εννοια, με τη φτωχη μου πειρα, θα ελεγα στον φανταστικο μας φιλο να τελειωσει πρωτα με τις αγορες του, συσκευες, καλωδια, (και οχι μονο τροφοδοσιας), (και οχι βεβαια "φιδια " που κοστιζουν οσο μια γκαρσονιερα), και στη συνεχεια να ασχοληθει με τη φροντιση του χωρου.
...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.197
[DOUBLEPOST=1468173883][/DOUBLEPOST]
...
Είπαμε δεν εχει συνέχεια. Ο,τι γίνει τωρα.
[DOUBLEPOST=1468174334][/DOUBLEPOST]
Κυριε,κυριε,εγω,διοτι,απλουστατα, θα επαιρνα τις πολυ μεγαλες διαφορες,στο πιτς-φυτιλι,ενω στη δευτερη περιπτωση θα παιδευομουν πολυ περισσοτερο,για να μη προσθεσω και το αισθητικο.Και θα κοροιδευα και τη γυναικα οτι ξοδεψα ελαχιστα για τα καλωδια,οποτε θα εβγαινα κι απο πανω...:D
Είπαμε η γυναίκα βλέπει τους λογαριασμούς:D
Δυο ψήφοι στο καλώδιο
[DOUBLEPOST=1468174390][/DOUBLEPOST]Προσοχή στους κανόνες του παιχνιδιού :lolsign:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Δυο ψήφοι στο καλώδιο
[DOUBLEPOST=1468174390][/DOUBLEPOST]Προσοχή στους κανόνες του παιχνιδιού :lolsign:
Είπαμεη γυναίκα βλέπει τους λογαριασμούς:D
Δυο ψήφοι στο καλώδιο
Είπαμεη γυναίκα βλέπει τους λογαριασμούς:D
..ωχ, ωχ....(πολυυυυ βαθυς αναστεναγμος!!!).

S

sk4t4

Guest
Δυο ψήφοι στο καλώδιο
Τους λογαριασμους τους βλεπει,αλλα δε βλεπει οτι εγω πηρα τα καλωδια μεταχειρισμενα στα μισα χρηματα,ενω της ειπα οτι εδωσα λιγοτερα απο 1500 ευρω,γιατι δηθεν τα πηρα χωρις αποδειξη.Ετσι,αγοραζω και σπεσιαλ πριζα τοιχου,και σπεσιαλ πολυπριζο.Ραδιουργος και αμετανοητος...:D

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Τους λογαριασμους τους βλεπει,αλλα δε βλεπει οτι εγω πηρα τα καλωδια μεταχειρισμενα στα μισα χρηματα,ενω της ειπα οτι εδωσα λιγοτερα απο 1500 ευρω,γιατι δηθεν τα πηρα χωρις αποδειξη.Ετσι,αγοραζω και σπεσιαλ πριζα τοιχου,και σπεσιαλ πολυπριζο.Ραδιουργος και αμετανοητος...:D
..πως, πως ειπες; για ξαναπεστο..δε το'πιασα καλα; μ'ενδιαφερει...

Reaction score
4.808
Εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να απαντησω σε γκαλοπ για το τι θα κανω και πως οταν το θεμα ειναι αν υπαρχουν διαφορες ηοχι στα καλωδια.
Οταν τρως παντοφλα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα στον χωρο ππλυ απλα αγοραζεις καλωδια ματζουνια umic trinovv antimode και οτι αλλο βρεις...

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.197
Εγω ακομα δεν καταλαβα γιατι πρεπει να απαντησω σε γκαλοπ για το τι θα κανω και πως οταν το θεμα ειναι αν υπαρχουν διαφορες ηοχι στα καλωδια.
Οταν τρως παντοφλα και δεν μπορεις να κανεις τιποτα στον χωρο ππλυ απλα αγοραζεις καλωδια ματζουνια umic trinovv antimode και οτι αλλο βρεις...
Γιατι το θέμα δεν ηταν παραγωγικό, δεν οδηγούσε πουθενά παρά μονο σε μια αντιπαράθεση χωρίς διέξοδο..

Αλλάζω το ερώτημα για να γίνει δημιουργική σύνθεση που θα βοηθήσει κάποιους στις λογικές προτεραιότητες.

Και να μην μπερδευόμαστε: οι αλλαγές καλωδίων, πολυ μάλλον τροφοδοσίας δεν μπορει να ειναι η ελπίδα κάποιου να αντιμετωπίσει τις ανεπάρκειες του χωρου. Σαν να δίνεις αντιμυκητιασικη κρέμα ποδιών για πονοκέφαλο.:D

Τα Trinnov-Antimode ναι.

Υπάρχουν αισθητικά άρτιες λύσεις που γίνονται αποδεκτές απο τους παντοφλοκράτορες, αρκεί να μην φτάνουμε στα όρια.

Θα ψηφίσεις στο σενάριο;

Reaction score
8.905
έχει πλάκα αυτό το θέμα... και από την άλλη μου στέλνει ένα μήνυμα ένας φίλος... και αναρωτιέται...

ο ένας έχει χώρο κουκουρούκου και ακούει (η επενδύει) τις διαφορές σε καλώδια ρεύματος... η όχι....
ο άλλος βάζει μια κουρτίνα και νομίζει ότι έχει λύσει τα προβλήματα χώρου...
ο δίπλα προτείνει φίλτρο ρεύματος... ενώ το σύστημά του (λόγω ακαταλληλότητας χώρου) είναι για γέλια...
ο παραδίπλα μιλάει για μετρήσεις (δεν εννοώ χώρου)... όταν οι 'χροιές κλπ' σε παλμογράφο μετριούνται???
και πολλά άλλα..........................................................................................................................................

βρε βάλτε τα συστήματά σας / χώρους σε φώτο πρώτα και μετά εδώ είμαστε να συζητήσουμε για όποιο θέμα θέλετε...

Reaction score
8.905
δυστυχώς σε αυτό το γ@μοχόμπι όλα (και όταν λέω όλα, εννοώ όλα) παίζουν ρόλο... απλά πρέπει να έχεις την εμπειρία να επιλέγεις και να ταξινομείς τις ανάγκες με σειρά προτεραιότητας... όπως αρχικά ο χώρος (εάν είναι εφικτό).... και μετά σε λογικά (εννοώ οικονομικά και όχι φίδια σε εξωφρενικές τιμές) πλαίσια τα όποια "ματζούνια" γουστάρει ο καθένας... την καλημέρα μου σε όλους!

Last edited:

Reaction score
4.135
ροδι-ούργος θα έλεγα...:D

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
Μεγα λαθος !!![/SIZE][/B]
Το καλωδιο ρευματος ειναι σε σειρα με το μεγαφωνο.
[DOUBLEPOST=1468172692][/DOUBLEPOST]
σε ποιο αρθρο αναφερεσαι ?
  • Φίλε μου θα είχαν ψηθεί τα μεγάφωνα σε κλάσμα δευτερολέπτου
  • Σ' αυτό το άρθρο

stefanos604

Αρθρογράφος
Editor
Reaction score
1.204
ο παραδίπλα μιλάει για μετρήσεις (δεν εννοώ χώρου)... όταν οι 'χροιές κλπ' σε παλμογράφο μετριούνται???.....
.
Φυσικά και οι χροιές δεν μετρούνται με παλμογράφο αλλά και δεν αλλάζουν με καλώδια τροφοδοσίας.
Αλλά κι αν άλλαζαν όχι μόνο από μαγικά καλώδια αλλά και από οποιοδήποτε κύκλωμα τότε το σύστημα δεν αποδίδει σωστά.
Τη χροιά την έδωσαν κατά το mastering του CD ο ταλαντούχος μουσικός κιθάρας, τρομπέτας , τραγουδιστής .....ή το εφέ που χρησιμοποίησε ο ηχολήπτης και το όποιο Hi End σύστημα σου οφείλει να την αποδώσει ως έχει

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.197
έχει πλάκα αυτό το θέμα... και από την άλλη μου στέλνει ένα μήνυμα ένας φίλος... και αναρωτιέται...

ο ένας έχει χώρο κουκουρούκου και ακούει (η επενδύει) τις διαφορές σε καλώδια ρεύματος... η όχι....
ο άλλος βάζει μια κουρτίνα και νομίζει ότι έχει λύσει τα προβλήματα χώρου...
ο δίπλα προτείνει φίλτρο ρεύματος... ενώ το σύστημά του (λόγω ακαταλληλότητας χώρου) είναι για γέλια...
ο παραδίπλα μιλάει για μετρήσεις (δεν εννοώ χώρου)... όταν οι 'χροιές κλπ' σε παλμογράφο μετριούνται???
και πολλά άλλα..........................................................................................................................................

βρε βάλτε τα συστήματά σας / χώρους σε φώτο πρώτα και μετά εδώ είμαστε να συζητήσουμε για όποιο θέμα θέλετε...
Αυτος εχει λυσει (μαλλον...) το προβλημα του χωρου

skyline_diffuser2web.jpg

Οι υπολοιποι απλως ειναι (ειμαστε) στην προσπαθεια...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89