Reaction score
6.503
Στο τεστ μη ξεχασετε τη Μαιρη αυτη που ακουει απο τραντζιστορακι στην κουζινα αλλα πιανει τις αλλαγες των καλωδιων ρευματος του ενισχυτη του συζυγου στο σαλονι...:o
Χωρίς τις μετρήσεις δεν μπορείς να απολαύσεις δηλαδή το σύστημά σου ? - όσο και να κοστίζει.
Εκτός και αν θέλεις η απόλαυση σου να έχει πιστοποίηση. :)
εγω θα σου πω κατι αλλο .... οι περισσοτεροι που εχουν κανει μετρησεις και επεμβασεις στο χωρο εχουν κανει και αλλαγες στα καλωδια τροφοδοσιας... πολυ αμφιβαλω για το αντιθετο % :o

Reaction score
1.685
εγω θα σου πω κατι αλλο .... οι περισσοτεροι που εχουν κανει μετρησεις και επεμβασεις στο χωρο εχουν κανει και αλλαγες στα καλωδια τροφοδοσιας... πολυ αμφιβαλω για το αντιθετο % :o
Αν σου πω ναι, έχουν κάνει, θα το πιστέψεις ?

Reaction score
6.503
Αν σου πω ναι, έχουν κάνει, θα το πιστέψεις ?
αυτο εννοω ισως δεν το διατυπωσα σωστα ..

η αντιθετη πλευρα δεν εχει μετρησει και επεμβει στο χωρο και δεν πιστευει σε καλωδια.. αυτο ως κανονας..

Reaction score
2.329
Εχει σκεφτει κανενας οτι ολο αυτο ειναι ακυρο αν δεν εισαι νηφάλιος? Σε τι κατασταση ακουτε την μουσικη? Εγω οταν ακουω μουσικη και περναω καλα το συνδιάζω με ποτο! Δοκιμαστε να πιειτε δυο τρια ουισκι και ακουστε μετα οτι θελετε! Δεν θα ξεχωριζεται και κοτετσοσυρμα γαλβανιζε να σας βαλω για τροφοδοσια! :laugh:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.618
αυτο εννοω ισως δεν το διατυπωσα σωστα ..

η αντιθετη πλευρα δεν εχει μετρησει και επεμβει στο χωρο και δεν πιστευει σε καλωδια.. αυτο ως κανονας..
Έχεις κάνει στατιστικά; :O_o:

Γιατί εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Ότι όλοι αναγνωρίζουν το πολύ μεγαλύτερο κέρδος της επέμβασης στο χώρο, αλλά όσοι πιστεύουν σε καλώδια κυρίως την αγνοούν.
Εκτός αν συμπεριλαμβάνεις την τεράστια πλειοψηφία αυτών που δεν ασχολούνται με το θέμα.

S

sk4t4

Guest
Εγω κουφος θα'ερθω για δοκιμες κι αλλος τυφλος για blind tests, θα τρελλαθουμε τελειως :lolsign::roflmao::lol::laugh::rofl:
[DOUBLEPOST=1468346131][/DOUBLEPOST]

Εισαι καλα ρε? Αυτος ακουει τα παντα, θα μας τρελανει ολους, εκτος αν τον βαλουμε εκτος δωματιου σαν την...Μαιρουλα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: αν και παλι νομιζω οτι θα τα ακουει ολα και θα μας λεει τωρα βγαλατε το Mogami και βαλατε το Belden. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:Ασε σου λεω θα κουτουλαμε μεταξυ μας, δεν καθαριζουμε ουτε με 10 κασωνια μπυρες. :lolsign:
Και στοιχηματακια δεχομαι...:DΔυστυχως ομως,δε μπορω καθημερινη.

S

sk4t4

Guest
Εγω φερνω ρευματος Van Den Hul Mainstream, Oyaide Tunami, XLO Reference 2 και Ringmat OFC Power mains cable, κι απο interconnect Xindak FP-Gold (χρυσο με...αργεντινιο, οποτε παει πακετο με τον sk@t@, γιατι ουδεις αλλος προκειται να ακουσει το αργεντινιο:lol:) και ενα balanced της πλακας που εχω. Μπορω να φερω και το dac μου, ifi micro dsd, το οποιο κουβαλιεται και στην τσεπη, αν θελετε.
Θα φερω και μερικα βινυλια και cd's που ξερω καλα.
Την...οικοδεσποινα :lol: δεν βλεπω να εμφανιζεται ομως κι ανησυχω :laugh: Αν ειναι ρεφενε, παμε για πολλες μπυρες και σουβλακια, κι αυτο ειναι προβλημα, γιατι θα "φροντισω" ακομα περισοτερο τον ηδη φροντισμενο χωρο. :lol::roflmao::laugh::rofl:
Αργεντινιο;Παλι σ' επιασαν κοροιδο,μικρε;Αν ειχε Βραζιλινιο,εκει να δεις διαφορες!:p

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Σε ρεύμα
Acoustic revive
Belden
Audioquest
Lapp cabel
Στα ρευματος θα προτεινα να ακουσετε τα 1-2 πιο μικρα σε διατομες και τα 1-2 πιο μεγαλα σε διατομες,παντα βεβαια στην ιδια συσκευη,κατα προτιμηση μια που δεν τραβα πολλα αμπερ, οπως προενισχυτης για παραδειγμα.

S

sk4t4

Guest
Στο τεστ μη ξεχασετε τη Μαιρη αυτη που ακουει απο τραντζιστορακι στην κουζινα αλλα πιανει τις αλλαγες των καλωδιων ρευματος του ενισχυτη του συζυγου στο σαλονι...:o

Μη μπερδευεις τη Μαιρη και την κουζινα με το γιατρο,το τρανζιστορακι και το γραφειο.:)Παντως,σαν πολλα καλωδια βλεπω και για να συνδεθουν ολα,πρεπει να κατασκηνωσουμε στο ξενο σπιτι!!!

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Μη μπερδευεις τη Μαιρη και την κουζινα με το γιατρο,το τρανζιστορακι και το γραφειο.:)Παντως,σαν πολλα καλωδια βλεπω και για να συνδεθουν ολα,πρεπει να κατασκηνωσουμε στο ξενο σπιτι!!!
Οντως ειναι πολλα ,γι αυτο προτεινα 3-4 και επ'ευκαιρια να διευκρινισω,λεγοντας μικρα σε διατομη εννοω 14 awg η μικροτερα,και μεγαλη διατομη 12 η 10 awg.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Τα μόνα καλώδια που χρειάζονται είναι 3-4 μαύρα απλά iec με τα οποία θα συνδεθούν όλες οι συσκευές του συστήματος.

Αφού γίνει η πρώτη ακρόαση, τα απλά iec καλώδια θα αντικατασταθουν με τα καλώδια που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης και θα ακολουθήσει η δεύτερη ακρόαση.

Νομίζω αυτό αρκεί για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Τα μόνα καλώδια που χρειάζονται είναι 3-4 μαύρα απλά iec με τα οποία θα συνδεθούν όλες οι συσκευές του συστήματος.

Αφού γίνει η πρώτη ακρόαση, τα απλά iec καλώδια θα αντικατασταθουν με τα καλώδια που χρησιμοποιεί ο ιδιοκτήτης και θα ακολουθήσει η δεύτερη ακρόαση.

..σωστα. Το πρωτο ζητουμενο ειναι εαν παρουσιαζουν διαφορες τα απλσ μαυρα καλωδια που απο τα αλλα...

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017

Αν αλλακτουν ολα μαζι μαλλον θα ακουστουν διαφορες με τα "μαυρα",αλλα δεν θα ειναι ευκολο να εξαξουν καποια συμπερασματα ως προς το τι κανει ποιο καλωδιο.Kαι επειδη η συζητηση μαλλον θα συνεχιστει και μετα,καλο θα ηταν να καταγραφουν καποιες παρατηρησεις.

Reaction score
1.685
..σωστα. Το πρωτο ζητουμενο ειναι εαν παρουσιαζουν διαφορες τα απλσ μαυρα καλωδια που απο τα αλλα...
Και το δεύτερο ζητούμενο είναι να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν οι διαφορές, που θα προκύψουν.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Και το δεύτερο ζητούμενο είναι να παραδεχτούμε ότι υπάρχουν οι διαφορές, που θα προκύψουν.
..θα παραδεχτουμε ΟΛΟΙ; μενει να αποδειχθει! θα δειξει συντομα...
[DOUBLEPOST=1468426389][/DOUBLEPOST]..αυτο που με προβληματιζει ειναι οτιψδεν δηλωσε συμμετοχη ουτε ενας απο τους φιλους που υποστηριζουν οτι δεν υπαρχουν. Ελπιζω να μην χρησιμοποιηθει ως επιχειρημα μη αποδοχης του αποτελεσματος, εαν αποδειχθει οτι υπαρχουν διαφορες.

Reaction score
1.173
Στα 220v ή στα 230v? ;)
[DOUBLEPOST=1468425729][/DOUBLEPOST]http://www.avsite.gr/forum/threads/Ενέργεια-vs-Ισχύος.152337/
Μεταξύ σοβαρού και αστείου εχτές και σήμερα έχει τοποθετηθεί από περιέργεια πολύμετρο και μετράω συνεχώς την τάση.

Από της 17:00 ξεκίνησε στα 247Volt και κατέληξε στα 233Volt 24:00 εχτές το βράδυ. Σήμερα μια από τα ίδια. Πόσο ρόλο μπορεί να παίζει στην απόδοση των συσκευών και στην συνέχεια τα αποτελέσματα στον ήχο;

Spynet εννοείτε ότι έχω διαβάσει το παραπάνω;).

Reaction score
6.503
Έχεις κάνει στατιστικά; :O_o:

Γιατί εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Ότι όλοι αναγνωρίζουν το πολύ μεγαλύτερο κέρδος της επέμβασης στο χώρο, αλλά όσοι πιστεύουν σε καλώδια κυρίως την αγνοούν.
Εκτός αν συμπεριλαμβάνεις την τεράστια πλειοψηφία αυτών που δεν ασχολούνται με το θέμα.
Στατιστικη βασισμενη σε αποδειξεις τι αλλο να ζητησει κανεις?
Εαν αναγνωριζαν το πολυ μεγαλο κερδος θα το εκαναν και πραξη .... ολαταλλα ειναι δικαιολογιες.
Εμενα με ενδιαφερουν οσοι εχουν επεμβει ,αρα και το αποδεικνυουν εμπρακτα , εχουν κανει το δυσκολοτερο επεμβαση που βασιζεται σε μετρησεις, ειναι η ανωτατη υπερβαση που δειχνει οτι πιστευουν σε αυτες ...και παρολαυτα αλλαζουν και καλωδια.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic