Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.400
..αυτο που με προβληματιζει ειναι οτιψδεν δηλωσε συμμετοχη ουτε ενας απο τους φιλους που υποστηριζουν οτι δεν υπαρχουν. Ελπιζω να μην χρησιμοποιηθει ως επιχειρημα μη αποδοχης του αποτελεσματος, εαν αποδειχθει οτι υπαρχουν διαφορες.
Μονο ο komhst και ο κ.Στεφανος υποστήριξαν οτι δεν υπάρχουν διαφορές (μου ξέφυγε κάποιος; Δεν θυμάμαι...). Ο ενας ειναι στη Σύρο, άρα έμεινε ενας για να τον ψήσετε να έρθει...

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Μονο ο komhst και ο κ.Στεφανος υποστήριξαν οτι δεν υπάρχουν διαφορές. Ο ενας ειναι στη Σύρο, άρα έμεινε ενας για να τον ψήσετε να έρθει...
..εαν απειληθουν ισως;
[DOUBLEPOST=1468428432][/DOUBLEPOST]..αστειευομαι ετσι!

S

sk4t4

Guest
Μονο ο komhst και ο κ.Στεφανος υποστήριξαν οτι δεν υπάρχουν διαφορές. Ο ενας ειναι στη Σύρο, άρα έμεινε ενας για να τον ψήσετε να έρθει...
Τοτε,πρεπει να ελθει οπωσδηποτε ο komhst,να τον βαλουμε στη μεση,να τον "πεισουμε",και να κανει δημοσια δηλωση μετανοιας:DΠως μου φαινεται ομως οτι στους αρνητες συμπεριλαμβανεται και ο haris 1308;Καλα,αυτος πρεπει να υπογραψει δηλωση μετανοιας,ειδικου σκοπου.:DΧωρις παρεξηγηση,ετσι;

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Μεταξύ σοβαρού και αστείου εχτές και σήμερα έχει τοποθετηθεί από περιέργεια πολύμετρο και μετράω συνεχώς την τάση.

Από της 17:00 ξεκίνησε στα 247Volt και κατέληξε στα 233Volt 24:00 εχτές το βράδυ. Σήμερα μια από τα ίδια. Πόσο ρόλο μπορεί να παίζει στην απόδοση των συσκευών και στην συνέχεια τα αποτελέσματα στον ήχο;

Spynet εννοείτε ότι έχω διαβάσει το παραπάνω;).
..ρε τι παθαμε καλοκαιριατικα..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.194
Zakman εάν ερχόμουν θα έφερνα και αυτό, από αυτό ακούω τώρα. Θα σας κατατρόπωνα όλους, έτσι για να μάθετε....
Από ηλεκτρική κουζίνα είναι το κουμπί; :)

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Εαν δεν παρευρεθεί κανείς από τους οπαδούς των μαύρων απλων καλωδίων iec τότε νομίζω το τεστ δεν έχει κανένα νόημα πέρα από την ευκαιρία να ακούσετε το σύστημα του ΜΗ (και τον χαβαλέ βέβαια).

Reaction score
8.899
Χωρίς τις μετρήσεις δεν μπορείς να απολαύσεις δηλαδή το σύστημά σου ? - όσο και να κοστίζει.
Εκτός και αν θέλεις η απόλαυση σου να έχει πιστοποίηση. :)
προσωπικα απολαμβανω το συστημα χωρις μετρησεις και χωρις να εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα, αλλα η απολαυση ειναι κατι υποκειμενικο. αν παιζει σωστα και ποσο σωστα παιζει ειναι αλλο θεμα. παντως εαν εδινα εναν σκασμο λεφτα θα κοιταζα μαζι με την απολαυση να επαιζε και σωστα και σιγουρα δεν θα εμπιστευομουνα μονο τα αυτακια μου:)

I

iason

Guest
Κ
προσωπικα απολαμβανω το συστημα χωρις μετρησεις και χωρις να εχω δωσει ενα σκασμο λεφτα, αλλα η απολαυση ειναι κατι υποκειμενικο. αν παιζει σωστα και ποσο σωστα παιζει ειναι αλλο θεμα. παντως εαν εδινα εναν σκασμο λεφτα θα κοιταζα μαζι με την απολαυση να επαιζε και σωστα και σιγουρα δεν θα εμπιστευομουνα μονο τα αυτακια μου:)
Και αυτος ανηκει στους ( Απιστους ) :gotcha::p πιαστε τον και βαλτε τον να κανει ακροαση να μαθει τι εστι βερύκοκο:dance2:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.059
918 postarismata και την μαγικη συνταγη δεν την αποκαλυψε κανεις. Μηπως δεν την ξερει κανεις?
Μπορουμε να μετρησουμε διαφορες αναμεσα σε 2 καλωδια? Και τι θα μετρησουμε?
Ποιος ειναι ο εχθρος των τροφοδοτικων και των ηλεκτρονικων συσκευων?
Ποιο ειναι το επτασφραγιστο μυστικο των καλωδιαδων?

του μπι κοντινιουντ ....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic