stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
φαινεται αρκετα ενδιαφερον, θα το τσεκαρω και θα ποσταρω αποψεις!Μόλις είδα το παρακάτω καταπληκτικό θρίλερ το οποίο είχε τρομερή υπόθεση και προπαντώς...από την αρχή μέχρι το τέλος η αγωνία ήταν ασταμάτητη !!! Από τα καλύτερα που είδα τελευταία...
Βαθμός : 9/10
Εγώ πάλι περιμένω να ολοκληρωθεί όλη η σειρά για να την αρχίσω...Game of Thrones - Season 6
Δεν μπορω να το δω περιμενοντας καθε φορα 7 μερες μεχρι το επομενο
Μολις ολοκληρωθει η σεζον,διαλεγουμε Παρασκευοσαββατοκυριακο με την κυρια Knight και το βλεπουμε μονορουφι
Γονατισαμε παλι...
Βαθμος 9,5/10
Οσο προχωρα η σειρα τοσο επιβεβαιωνεται οτι αποτελει ωδη στο γυναικειο μυαλο.Ραδιουργα θηλυκα...
Solace (2015)
View attachment 55338
Κοπτοραπτική στοιχείων από πολλές ταινίες με βασική προσέγγιση τη δολοφονική ευθανασία σε θύματα με ανίατες καταστάσεις. Το Solace επικεντρώνεται στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Anthony Hopkins, αυτόν του γιατρού-μέντιουμ που βοηθάει το FBI να λύνει υποθέσεις. Η ηθοποιία του προσπαθεί να αναδείξει την ερασιτεχνική κατά τ' άλλα παραγωγή, αλλά είναι σαν μία χοντρή που θέλει να εντυπωσιάσει με μία ακριβή τσάντα.
Μέτριο 4.5/10
Solace (2015) Περιεργο που τον βλεπουμε μονο σε b movies τον Hopkins ... 5 στα 10
Περιέργως , στη βαθμολογία κλίνω περισσότερο προς τον Ulysses. Μου άρεσε.Μόλις είδα το παρακάτω καταπληκτικό θρίλερ το οποίο είχε τρομερή υπόθεση και προπαντώς...από την αρχή μέχρι το τέλος η αγωνία ήταν ασταμάτητη !!! Από τα καλύτερα που είδα τελευταία...
Βαθμός : 9/10
Λιγο η ζεστη ,λιγο η αναγκη φυγης , ταυτιζεσαι με τον ηρωα ο οποιος τροπον τινα δραπετευει σε ενα αλλο παραλληλο κοσμο . Απολυτα λογικο να μην εισαι σε φορμαΠεριέργως , στη βαθμολογία κλίνω περισσότερο προς τον Ulysses. Μου άρεσε.
7,5/10
Πήγα ένα τριήμερο, που να μην πήγαινα...Πήγε!
Πού να μην πήγαινε!
Δεν αρκεί ένα κρυολόγημα για να γίνω Καφάτος.Παλι καλα που δεν βλεπεις ασπρομαυρες sixties ταινιες
Με Charlize και Emily? 7/10The Huntsman: Winter's War, 6-/10.
Απόλυτα προβλέψιμο αλλά περνάει ευχάριστα η ώρα.