Μονόδρομος αν έχεις μπεί στο τρυπάκι των....σκληρών πρίμων!!! (θα πέσω καταής καίχι κιάμμο!!!)Πσηφιακό φόνο; Τς τς τς, που πάμε ωιμε...
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μονόδρομος αν έχεις μπεί στο τρυπάκι των....σκληρών πρίμων!!! (θα πέσω καταής καίχι κιάμμο!!!)Πσηφιακό φόνο; Τς τς τς, που πάμε ωιμε...
Εκείνο που αξίζει ν'αποφευχθεί κατά τη γνώμη μου...
Θα το χαρακτήριζα περισσότερο σημείο υποκειμενικής επιφύλαξης γι αυτό και το έθεσα μονάχα όταν αναφέρθηκε η προοπτική διπλής μετατροπής.Γιατί;
Κάτσε να δεις τί θα προτείνει ο κατασκευαστής άμα διαθέτει το δικό του controller bus -που μάλλον θα έχει dithered ψηφιακό έλεγχο στάθμης...Και ομως προτάθηκε απο τον κατασκευαστή για ενα benchmark συγγενικού μου προσώπου
Ακριβως αυτο που λες: Ηταν πρόταση του κατασκευαστή εν αναμονή του kii control, αντί για το Weiss 203Κάτσε να δεις τί θα προτείνει ο κατασκευαστής άμα διαθέτει το δικό του controller bus -που μάλλον θα έχει dithered ψηφιακό έλεγχο στάθμης...
Φίλτατε gonis,we beg of you...Κράτησέ τα!Εσείς όπως το πάτε θα με βάλετε να πουλήσω και τα υπόλοιπα παρελκόμενα!
με βλέπω να ανοίγω θυρίδα για να βάλω μέσα τα ρέστα
Ε, τέτοιος είναι ο ζαπ. Άχρηστος. Πριν από σας, για σας. Αλλά ποιος τον ακούει..ο ζαπ μου τα εχει πει καιρό όλα αυτά +αυτό που γράφει ο Bhutia πιο πάνω
Ναι βρε, φυσικά. As good as it gets. 80bit dithererd, και μάμπο τζάμπο ακαταλαβίστικα, να μη τα γράφω τζάμπα.Το κυριως function που έρχεται να καλύψει το Weiss 203 και το kii control συντόμως , κατα την προσωπική μου άποψη, ειναι το ποιοτικό digital volume control (και με τηλεχειριστήριο παρακαλω), και έπειτα δευτερευόντως η συνδεσιμότητα επιπλέον πηγών με το kii control.
Υπάρχουν βέβαια και αξιόλογες λύσεις dithered digital volume control απο προγράμματα οπως το Amarra κ.ά
Δεν γνωρίζω αν η metric απο ψηφιακή έξοδο εχει καλο volume control σε ψηφιακό επίπεδο. Ας πει κάποιος απο τους κατόχους/γνώστες.
Τι συστήνει η εταιρία για αυτο το θέμα, ξέρει κανεις; Απο ο,τι καταλαβαίνω, ενα απο τα βασικά ατού του kii ειναι το Active Wave Focusing:Ο καθεις με τον πονο του αλλα εγω αυτο που θα ηθελα απο το kii comtrol ειναι δυνατοτητα συνδεσης sub που θεωρω απαραιτητη για τα kii - βλεπε κλασσικη μουσικη, headroom, χαμηλη παραμορφωση, κλπ.
Η μετρικ προσφερει τετοια δυνατοτητα, μαλιστα υποστηριζοντας χρονικη ευθυγραμμιση που ειναι must για συστημα επιπεδου kii.
Και φυσικά -εφόσον ο χρήστης προβεί στην εν λόγω διαδικασία- σύσταση σημείου crossover στο απώτερο άνω όριο της δεύτερης οκτάβας,ούτως ώστε να μη δέχονται τα ίδια τα Κii σήμα περιέχον τις κατώτατες οκτάβες.Το active wave focusing σημαινει απλα οτι ειναι χρ. ευθυγραμμισμενο και καρδιοειδες μεχρι περιπου τα 100-200hz (καπου αναφερουν την ακριβη συχνοτητα αλλα τωρα απο την παραλια δεν το βρισκω) Στις πολυ χαμηλες συχνοτητες ειναι κλασσικο μονοπολο. Αρα δεν υπαρχει κανενας λογος να μην ταιριάζει με κλασσικο σαμπ. Αν καποιος ειναι μερακλης μπορει να φτιαξει και u-frame sub και να το κανει και αυτο καρδιοειδες για super αποτέλεσμα.
Φυσικα τα παραπανω θελουν καλο μικροφωνο, μετρησεις και καλο dsp. Αλλιως καθεται κανεις στα αυγα του και απολαμβανει το kii ως εχει, με τους όποιους συμβιβασμούς στις πολυ χαμηλες.