Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Γενικά το XBMC/Kodi δημιουργήθηκε με το σκεπτικό ότι εχω ενα σκατοκούτι το οποίο τρέχει το Kodi και το συνδέω με την TV.Kodi wiki said:Kodi is officially supported on a number of operating systems and hardware devices that are designed to be connected directly to a TV.
Αυτό που ζητάς δεν είναι φθηνό. Θεωρητικά πολλά παίζουν. Και εγώ παλιά αγόραζα και πουλαγα διάφορα players για διάφορα προβλήματα που έβγαζε το καθένα. Πλησίασα στο σημείο να θέλω 200€-300€ για ένα κλειστό κουτί χωρίς δυνατότητα αναβάθμισης και αν έπαιζε και αυτό. Έτσι εδωσα 600€ για να φτιάξω ενα media center να τελειώνω και να κάνω φθηνές αλλαγές στο μέλλον. Μετά από 5 χρόνια που το έχω πάει μπάλα και το μόνο που θα βάλω τώρα είναι μια κάρτα για True HD & DTS HD που αναλόγως τη θέλει ο καθένας βρίσκεις και με 35€.Δεκτο και θεμιτο αλλα που θα μπορεσω να βρω ενα οσο το δυνατον φτηνοτερο android ή αλλο media player που να μπορει να αναπαραγει χωρις προβληματα ακομα και 4k videos και δεν εννοω μον 4k mkv videos αλλα και καθαρα 4k bluray?
Ακόμα κα να γινόταν, που δεν γίνεται, για πιο λόγο πιστεύεις ότι ενα τέτοιο content θα μπορέσει να το διαχωριστεί σωστά μια TV;Γι' αυτον ακριβως τον λογο ψαχνω εναλλακτικες οπως να εγκαταστησω το kodi στην 4κ samsung τηλεοραση μου.