Ο κακός μας ο καιρός

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.449

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.870
Λατρευω τις μπορες ,και κυριως να ταξιδευω με αυτοκινητο σε μπορα ή χιονοθυελλα :)

Reaction score
17.353
Λατρευω τις μπορες ,και κυριως να ταξιδευω με αυτοκινητο σε μπορα ή χιονοθυελλα :)

Από αυτά που γράφεις φαίνεται πως είτε ειναι μια ανεκπλήρωτη επιθυμία σου το παραπάνω, η εννοείς μικρομπορες και χιονοθύελλες στο λεκανοπέδιο Αττικης,για παράδειγμα.

Σε πραγματική χιονοθύελλα βόρειων χωρών ΔΕΝ μπορείς να οδηγήσεις - εκ των πραγμάτων - πια και φοβάσαι και για τη ζωή σου.

Σε τυφώνα, ειναι τρέλα να οδηγάς, αν δεν σ έχει πλακώσει ήδη ένα από τα δέντρα στην άκρη του δρόμου που πέφτει με δίνη.

Θεωρώ πως είχα μεγάλη τύχη που επέζησα από δυο τέτοιες καταστάσεις και μου έχουν στιγματίσει τη ζωή....Στην περίπτωση του τυφώνα,τον πήρα λίγα στα αψήφιστα- δεν πίστεψα το μέγεθος του Παρ όλο που τα ΜΜΕ είχαν προειδοποιήσει -διότι δεν είχε ξανασυμβεί στη χώρα!

Μεγάλη η απερισκεψία μου καθώς έβαλα μπρος να φύγω από την κοντινή πόλη όπου βριςκομουν για να προφτάσω να βρεθώ στο σπίτι πριν αυτόν, - με σχεδόν άδειο ντεπόζιτο και όχι αρκετή μπαταρία στο κινητό - και βρέθηκα στο δρόμο να με καλωσορίζει εκείνος: Για να το κάνω πιο κινηματογραφικό θα έλεγα οτι ερχόμουν από το φως κι έμπαινα στην κυριολεξία στο σκοτάδι με τα όρια στον ουρανό πολυ ευδιακριτα.Δυστυχως δεν υπήρχε ούτε τρόπος να επιστρέψω,ούτε χρόνος για σκέψη.Με αιφνιδίασε και παρελυσα.Ολα τ ανέλαβε ο αυτόματος στον εγκέφαλο μου η το ένστικτο.

Περιττό να μιλήσω για επικοινωνία σε κινητό.Δεν υπήρχε δίκτυο....

Μπροστά μου δεν έβλεπα.Σαν από θαύμα απέφυγα ένα κορμό δέντρου πάνω στον αυτοκινητόδρομο στη λωρίδα μου.Ειχε βρει κάποιον άλλο....:(

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.870
Οσο πιο δυνατη χιονοθυελλα τοσο καλυτερα ! Snowmageddon θα ηθελα ιδανικα,και ας πηγαινα με τα ποδια !:dance2:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.449
Μπουρίνι στον Πειραιά εδώ και μισή ώρα!

16,8 βαθμούς θερμοκρασία με αίσθηση 14,6 βαθμούς.

Άνεμοι ΒΔ (320 μοίρες)

Ταχύτητα ανέμου 25 km με ριπές έως 65,9 km.

Υγρασία 94%

Ατμοσφαιρική πίεση 1014,8 hPa.

Βροχόπτωση 10,8mm

Ένταση βροχόπτωσης 20 mm/h με μέγιστη ένταση 87,2 mm/h στις 21:23.

Last edited:

Reaction score
29.516
Το αεροδρόμιο Ελ Βενιζέλος έκλεισε για μία ώρα περίπου , και ένα αεροπλάνο 747 παρκαρισμένο καρφώθηκε σε μία φυσούνα.

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.449
Πειραιάς τώρα:

20,9 βαθμούς θερμοκρασία με αίσθηση 23,2 βαθμούς.

Άνεμοι ΝΝΑ (170 μοίρες)

Ταχύτητα ανέμου 4,8 km με ριπές έως 14,5 km.

Υγρασία 89%

Ατμοσφαιρική πίεση 1013,3 hPa.

Βροχόπτωση 2,8mm

Ένταση βροχόπτωσης 20 mm/h με μέγιστη ένταση 9,4 mm/h στις 09:57.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos