Απλά πράγματα

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Το συχνότερο λάθος στο χόμπι.
Πάντα αγόραζα λάθος ηχεία.:roflmao:
Όλοι μας.:lolsign:

Τα'λεγε βέβαια ο Κόγιας, αλλά τον φώναζαν ηλεκτρολόγο, να μη τα ξεχνάμε.. ;)

Στους κύκλους του χάι εντ ήταν εξαπανέκαθεν αποδεκτό το γουιλσον βατ και παππι σε καμπινέ 5 τετραγωνικών μέτρων, αρκεί να είχε λαμπάτο προ και στιβαρό πικάπ! :lol::lol::lol::lol::lol:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.381
Κοίτα, εγώ θα είμαι πολύ αισιόδοξος, όταν γίνει κοινό κτήμα αυτή η γνώση και αυτή η παραδοχή του γκονη. Τότε και μόνο τότε θα γίνει σαφές σε όλους το προτέρημα ηχείων σα το μπανγκ εν ολουφσεν, αλλά θα γίνει και σαφές το ανόητο της απόκτησης διαφόρων πανακριβων αξιόλογων ή μη ηχείων σε τυπικούς χώρους.

Το επόμενο που θα με κάνει να είμαι αισιόδοξος, θα είναι η γνώση και η παραδοχή της μηδενικής αξίας της προσωπικής άποψης στην ακρόαση, εκεί έχει μέλλον ακόμα, αλλά το στίγμα το δίνω σταθερά την τελευταία δεκαετία! ;)

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Αν κάτι με ιντριγκάρει αυτή την εποχή (πέρα από τα kii) είναι ένα αυθαιρετάκι στο ταρατσάκι που είναι δίπλα στο εν λόγω δωμάτιο. Εκεί να δεις αγαπητέ bhutia παιχνίδι που θα κάναμε!!! Παιδική χαρά!!!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.321
Κοίτα, εγώ θα είμαι πολύ αισιόδοξος, όταν γίνει κοινό κτήμα αυτή η γνώση και αυτή η παραδοχή του γκονη. Τότε θα γίνει σαφές σε όλους το προτέρημα ηχείων σα το μπανγκ εν ολουφσεν, αλλά θα γίνει και σαφές το ανόητο της απόκτησης διαφόρων πανακριβων αξιόλογων ή μη ηχείων σε τυπικούς χώρους.

Το επόμενο που θα με κάνει να είμαι αισιόδοξος, θα είναι η γνώση και η παραδοχή της μηδενικής αξίας της προσωπικής άποψης στην ακρόαση, εκεί έχει μέλλον ακόμα, αλλά το στίγμα το δίνω σταθερά την τελευταία δεκαετία! ;)
Επιπλέον δεδομένα που φέρνουν αισιοδοξία ειναι η μαζική στροφή πολλών εταιριών στα ενεργά dsp controlled ηχεία, πολλα απο αυτα με ενσωματωμένα dac. Τα ενεργά Atc (και τα B&O) βέβαια ειναι σταθερή αξία, και είχαν μπει σε σπίτια εδώ και χρόνια, πολυ πριν ξεκινήσουν οι υπόλοιποι
Τέλος, αυτο που θα στρίψει πολυ το τιμόνι θα ειναι και η παραγωγή ενεργών ψηφιακών ηχείων απο την νέα B&W (μετα την πώλησή της) μεσα στο 2017 , μιας και ειναι μια εταιρία με μεγάλη επιρροή στην πελατειακή βάση.

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Το bottom line είναι ότι το δωμάτιο είναι πραγματικά κακό ακουστικά και τα ηχεία ακατάλληλα για το δωμάτιο.
Μπορεί όντως να είναι κακό το δωμάτιο, αλλά και εσύ δεν βοηθάς την κατάσταση.
Καναπές ανάμεσα στα ηχεία, η μέτρικ πάνω στον καναπέ, βιβλία κάτω από τα ηχεία. Επίσης διπλά sub, Dirac & Metric πόσο εύκολο είναι να συνεργαστούν όλα αυτά δεν ξέρω.

Keep it Simple.

Reaction score
30.454
Επιπλέον δεδομένα που φέρνουν αισιοδοξία ειναι η μαζική στροφή πολλών εταιριών στα ενεργά dsp controlled ηχεία, πολλα απο αυτα με ενσωματωμένα dac. Τα ενεργά Atc (και τα B&O) βέβαια ειναι σταθερή αξία, και είχαν μπει σε σπίτια εδώ και χρόνια, πολυ πριν ξεκινήσουν οι υπόλοιποι
Τέλος, αυτο που θα στρίψει πολυ το τιμόνι θα ειναι και η παραγωγή ενεργών ψηφιακών ηχείων απο την νέα B&W (μετα την πώλησή της) μεσα στο 2017 , μιας και ειναι μια εταιρία με μεγάλη επιρροή στην πελατειακή βάση.
Όλα αυτά καθώς και η αναζωπύρωση της αγοράς του βινυλίου...:p

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.321
Εγω δεν εχω παράπονο παντως, με αφήνει (τωρα πια) να κάνω του κεφαλιού μου στον κάτω όροφο.
Μην ξεχνάτε ομως, τίποτα δεν χαρίζεται ολα καταχτιουνται (που λέει και το κόμμα).

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.252
Κοίτα, εγώ θα είμαι πολύ αισιόδοξος, όταν γίνει κοινό κτήμα αυτή η γνώση και αυτή η παραδοχή του γκονη. Τότε και μόνο τότε θα γίνει σαφές σε όλους το προτέρημα ηχείων σα το μπανγκ εν ολουφσεν...
Ώπα, ώπα, μόλις πήρε τα Kii, του τα αλλάζεις όλα. Μπάστα ρε Κώστα, έλεος κάπου...:p:D

Dimifoot

Editor
Reaction score
85.321
Κοιτώντας ξανά την κάτοψη, μου δημιουργήθηκε η απορία αν τα εχεις τοποθετήσει ποτέ στον αριστερό τοίχο, με κουρτίνα πίσω τους -ορίζοντας την αριστερή πλευρά ως "ψόφιο τέλος".
Και μετα να χρησιμοποιήσεις διάχυση όπου χρειάζεται, και γιατι όχι και πάνω στις πόρτες.

Αλλη επιλογή θα ηταν ο κάτω τοίχος, αν και εχει αυτη την εσοχή (τζάκι ειναι;;; )

Reaction score
6.499
Αν κάτι με ιντριγκάρει αυτή την εποχή (πέρα από τα kii) είναι ένα αυθαιρετάκι στο ταρατσάκι που είναι δίπλα στο εν λόγω δωμάτιο. Εκεί να δεις αγαπητέ bhutia παιχνίδι που θα κάναμε!!! Παιδική χαρά!!!

Τα πολυ ειναι σκετα κοντραπλακε χωρις γεμιση? απλα αιωρουνται?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Τα πολυ ειναι σκετα κοντραπλακε χωρις γεμιση? απλα αιωρουνται?
Είναι ανοιχτά από το πλάι για να βάζω aritherm (όταν κρυώνω το χειμώνα). :)
[DOUBLEPOST=1473689911][/DOUBLEPOST]
Κοιτώντας ξανά την κάτοψη, μου δημιουργήθηκε η απορία αν τα εχεις τοποθετήσει ποτέ στον αριστερό τοίχο, με κουρτίνα πίσω τους -ορίζοντας την αριστερή πλευρά ως "ψόφιο τέλος".
Και μετα να χρησιμοποιήσεις διάχυση όπου χρειάζεται, και γιατι όχι και πάνω στις πόρτες.

Αλλη επιλογή θα ηταν ο κάτω τοίχος, αν και εχει αυτη την εσοχή (τζάκι ειναι;;; )
Δεν υπάρχει τοποθέτηση που να μην έχω δοκιμάσει (και μετρήσει).

Η εσοχή είναι βαρβάτη κολώνα. Υπάρχουν επίσης τρία εξίσου βαρβάτα δοκάρια που δημιουργούν προβλήματα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell