Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.348
!!!! αν δεν κανω λαθος μεσα σε ολο αυτο... σημαινει οτι δεν ειπαρχει μεγαλη διαφορα στην (συγκεκριμενη) τοποθετηση ? !!!!! ........!!!!!!
(κ σορρυ που πεταγομαι σαν μαιμου)
!!!! αν δεν κανω λαθος μεσα σε ολο αυτο... σημαινει οτι δεν ειπαρχει μεγαλη διαφορα στην (συγκεκριμενη) τοποθετηση ? !!!!! ........!!!!!!
Πιθανόν να συνεργάζονται, αλλά σίγουρα κάτι φταίει.Dirac και μετρικ δε συνεργαζονται, οντως ;-)
Χάρη μου, δε διαφωνώ, μαζί σου, σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ή αλλαγές που μπορούν να γίνουν. Προτάσεις ευπρόσδεκτες!Πιθανόν να συνεργάζονται, αλλά σίγουρα κάτι φταίει.
Το σύστημά σου περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας, σύμφωνα με αυτά που διατυμπανίζονται τελευταία στο φόρουμ, δηλαδή ενεργά ηχεία και μάλιστα ATC100 (όχι όποια και όποια), metric, Dirac, διπλά sub, χώρο φροντισμένο από ειδικούς και παρόλα αυτά ΔΕΝ σε ικανοποιεί !
Είναι λίγο περίεργο αυτό, δεν βρίσκεις?
Κι ομως κατα βάθος κάπου υπαρχει λαθος (που λέει και ο Κηλαηδόνης)Χάρη μου, δε διαφωνώ, μαζί σου, σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ή αλλαγές που μπορούν να γίνουν. Προτάσεις ευπρόσδεκτες!
Αρχίζοντας από το χώρο σας λέω ότι, μετρημένα, έχει ΠΟΛΛΑ θέματα...
Σχετικά με dirac και τα sub, αυτά βγαίνουν ανά πάσα στιγμή, on the fly. Ένα κλικ για dirac, ένα κλικ στη μέτρικ για τα sub. Εκ του καναπέΟς. Λ7 για άλλο dac δεν υπάρχουν δυστυχώς.
Καθόλου περίεργο, αν διαβάζεις προσεκτικά ποια είναι τα στοιχεία της επιτυχίας που λες.Το σύστημά σου περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που αποτελούν την συνταγή της επιτυχίας, σύμφωνα με αυτά που διατυμπανίζονται τελευταία στο φόρουμ, δηλαδή ενεργά ηχεία και μάλιστα ATC100 (όχι όποια και όποια), metric, Dirac, διπλά sub, χώρο φροντισμένο από ειδικούς και παρόλα αυτά ΔΕΝ σε ικανοποιεί !
Είναι λίγο περίεργο αυτό, δεν βρίσκεις?
Eσυ δεν "απεταξω Χάι εντ" ?Να παρει τα Κιι να παρουμε εμεις τα καυσοξυλα που εχει.+-
Χαρη θα κανουμε στον ανθρωπο. Ανθρωπιστης ειμαι.Eσυ δεν "απεταξω Χάι εντ" ?
Όταν απετάξει ο Gojakla το Χάι εντ εγώ θα έχω γίνει ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο δεύτερος.Eσυ δεν "απεταξω Χάι εντ" ?