Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.743
Βλέπουν τ αΦτιά ; Σε λίγο θ αποκτήσουν και όσφρηση, αν δεν έχουν ήδη.Καλα τα πντιεφ, αρτι60 κτλ, αλλα τα αφτια να δούνε τι λένε.
Βλέπουν τ αΦτιά ; Σε λίγο θ αποκτήσουν και όσφρηση, αν δεν έχουν ήδη.Καλα τα πντιεφ, αρτι60 κτλ, αλλα τα αφτια να δούνε τι λένε.
Ισως στην εκθεση οπως μου ειπε ο αντιπροσωπος να τα χει να παιζουν τα κιι εξαρταται αν θα ερθει και ο μπρουνοΠάντως σκέφτομαι οτι θα ειχε μεγαλο ενδιαφέρον ενα τεστ ενός ενεργού συστηματος, πχ Kii, με καποιο παθητικό σύστημα να δουμε πραγματικά τι γινεται. Καλα τα πντιεφ, αρτι60 κτλ, αλλα τα αφτια να δούνε τι λένε. Περίπου ίδιου κόστους εννοείται.
γιατι σε οτι κουβεντιαζουμε εδω να πρεπει να υπαρχουν ντε και καλα οι μαλακες και οι εξυπνοιΑν τους αρέσει , ποιοί είμαστε εμείς για να τους ψέξουμε.
Εμένα, παλιά, μ άρεσε να με πιάνουν μλκ οι γκόμενες ,για όλες ήμουν μόλις ο δεύτερός τους.
αν βαλεις σκοτομουσικη DJ @cosmarpan ειμαι μεσα.. με την ουρα..
*DeathJokey
καταλαβα, θα φαω εγω το ξυλο... χαχαχα..¨γελας μωρη μαιμου..αρπα αυτη αρπα και την αλλη" λοιπον...πνιγομαι ..οποτε μετοτερα..
Αντε να ακούσεις διαφορα εδω πέρα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι θα...ενεργηθεί ολο το ακροατήριο απο τα Kii, κι απο το παθητικό θα ψάχνουν για...χροιές. Και καπου εκει, πανω στην γενική σύγχυση θα δράσω ύπουλα.
Θα κατεβάσεις ριπαρισμενο βινύλιο;
Αντε να ακούσεις διαφορα εδω πέρα, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι θα...ενεργηθεί ολο το ακροατήριο απο τα Kii, κι απο το παθητικό θα ψάχνουν για...χροιές. Και καπου εκει, πανω στην γενική σύγχυση θα δράσω ύπουλα.
Θα σου λυθεί η απορία αν δεις τα δικά μου.Βλέπουν τ αΦτιά ; Σε λίγο θ αποκτήσουν και όσφρηση, αν δεν έχουν ήδη.
Το αντίθετο, θα βινύλιοποιησω cdΘα κατεβάσεις ριπαρισμενο βινύλιο;
Eyears?Θα σου λυθεί η απορία αν δεις τα δικά μου.
Τυφλός μπορεί, κουφός όμως οχι !!Τυφλός τυφλό οδήγαγε και βρήκαν φως στο λάκκο...
Να το φτιάξω λίγο βρε Theodosis O.Τυφλός μπορεί, κουφός όμως οχι !!
Οχι θα ψωνίζω με βάση τα PDF που βγάζουν τα τμήματα μάρκετινγκ των εταιριών.Σίγουρη επιτυχία
Αααα , τα pdf κοροιδεύουν τον κόσμο, τ αυτιά μας ποτέ!Οχι θα ψωνίζω με βάση τα PDF που βγάζουν τα τμήματα μάρκετινγκ των εταιριών.
Αν σε κοροϊδεύουν τα αυτιά σου, καλύτερα να ασχοληθείς με τίποτα άλλο.Αααα , τα pdf κοροιδεύουν τον κόσμο, τ αυτιά μας ποτέ!
Δεν μιλάμε για τα δικά μου τώρα.Αν σε κοροϊδεύουν τα αυτιά σου, καλύτερα να ασχοληθείς με τίποτα άλλο.
Με το κυνήγι ας πούμε.
Να πας και σε κανένα φόρουμ για κυνηγούς, να γράφεις για τις μπεκάτσες.
Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!Αναφορικά με την υπέρτατη αξια των ακροάσεων, σας προσκαλώ να ανακαλύψετε ποσο ωραια ακούγεται ενα soft sat profile, ενα fet profile ή λιγο compression στα περισσότερα cds, τουλαχιστον αυτα που δεν ειναι RR ή chesky.
Δεν νομίζω πως ισχύει.Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, η επιστήμη έχει συνδεθεί αποκλειστικά με τα ενεργά ηχεία και το βουντού με τα παθητικά λες και είναι λίγα τα παθητικά ηχεία ή ενισχυτικά που έχουν εξαιρετικές μετρήσεις.