VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.059
Πάντα σοβαρά γράφουμε αλλά για κάποιο λόγο νομίζουν οτι είμαστε "μπέμπηδες"
Πάντα σοβαρά γράφουμε αλλά για κάποιο λόγο νομίζουν οτι είμαστε "μπέμπηδες"
Οι μεγαλυτερες αλήθειες λέγονται μεταξύ σοβαρού και αστείου....Εδω γραφουμε σοβαρα η ειναι νημα παιδικη χαρα?
Εδώ με παθητικά κροςς και μπορούν να ευθυγραμμίζουν χρονικά τις μονάδες, δεν μπορούν με ενεργά?
Εταιρείες όπως η Rane και η Behringer το έχουν πάντως καθώς και όλα τα αναλογικά κρος του Linkwitz ήταν χρονικά ευθυγραμμισμένα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεσαι λιγότερο από 1 ms, οπότε δεν είναι πρόβλημα αυτό για τα ενεργά, εδώ το κάνουν με παθητικά κρος.
Υ.Γ τα ενεργά ΑΤC είναι χρονικά ευθυγραμμισμένα?
Οσοι εχετε πικαπ στα ντουλαπια σας,ενημερωστε με,ισως με ενδιαφερουν.Το ασφαλές συμπέρασμα, είναι ότι τα αναλογικά ενεργά κρος ανήκουν στο ίδιο ντουλάπι με το βινύλιο
Δεν διαφωνω διόλου στο γεγονός ότι το πικάπ και το βινύλιο μπορούν να παίξουν αξιόλογα μουσική.Οσοι εχετε πικαπ στα ντουλαπια σας,ενημερωστε με,ισως με ενδιαφερουν.
Μπορω να κανω προσφορα..........ντουλαπας........ no problem
Βάλε μου ιδέες τώραΟσοι εχετε πικαπ στα ντουλαπια σας,ενημερωστε με,ισως με ενδιαφερουν.
Μπορω να κανω προσφορα..........ντουλαπας........ no problem
Oυτε γωΔεν διαφωνω διόλου στο γεγονός ότι το πικάπ και το βινύλιο μπορούν να παίξουν αξιόλογα μουσική.
Πως το ακούς; Εξοπλισμός;Ανηκω σε αυτους που αποθεωνουν το Spotify για ολα τα αλλα εκτος απο την ποιοτητα streaming που προσφερει
Σωστός!Για μένα ο κύριος λόγος είναι η εμφάνιση. Όπως και να το κάνεις είναι …….. κάπως.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πως παίζει ένα μηχάνημα - ηχείο. Αν δεν μου αρέσει στο μάτι ΤΕΛΟΣ.
Είπα ότι ποιότητα και εμφάνιση πρέπει να συνυπάρχουν, για μένα.Σωστός!
Αν και έχω πολλά παραδείγματα (για υψηλά πορτοφόλια) ενεργών ηχείων που είναι πανέμορφα, δε χρειάζεται να μπω σε αυτή τη διαδικασία, καθώς δεν ενδιαφέρει ιδιαίτερα το πως παίζει ένα μηχάνημα, άρα πεταμένα λεφτά για ποιότητα που δε χρειάζεται.
Σε παραδέχομαι πάντως, το είπες σταράτα, ως έχει. Και ως εκ τούτου, η προτίμησή σου είναι απολύτως σεβαστή.
Aξία ανεκτίμητη!Το μόνο πράγμα που στέκει και σαφώς οφείλουμε να το δεχόμαστε, είναι η ευχαρίστηση στο μάτι του να βλέπεις δίσκους βινυλίου και εξώφυλλα τυπωμένα,
Network player cambridge audio cxnΠως το ακούς; Εξοπλισμός;