stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
τετοια λεγε να μην κοιμαται τα βραδια!ναι .....ο Μητσος θελει 2 16αρια κανονικα
εκει τερματισε το συστημα....θα θελει και αλλα focal μετα
αλλα ξεχασα αυτος ειναι Batman!
τετοια λεγε να μην κοιμαται τα βραδια!ναι .....ο Μητσος θελει 2 16αρια κανονικα
Πολύ σωστά τα λες το ένα πιτσιρίκι δικό μου οπότε ψάχνουμε κάποιον για το δεύτεροναι .....ο Μητσος θελει 2 16αρια κανονικα
Αχ αυτο το παιδι ολο έξοδα και του λέω εγώ μην αλλα ..τι να κάνουμε και έτσι τον αγαπάμε!δεν εχει τετοια θεματα ο Μητσος...
...δινει τα 2 και περνει ενα 16αρι και για το αλλο βαζει το χερι στην τσεπη
Τώρα που το λες έχω και focal να του δώσω!! Εγώ θα πάρω άλλα ..ναι .....ο Μητσος θελει 2 16αρια κανονικα
Μα είδες ....έλεγα θα έχω φάει τα μπινελίκια μου μέχρι τώρα αλλά τίποταΜήτσο που είσαι καλέ
Καλά βάλε και υπότιτλους αγαπητέ μου! !Ναι. Όχι.
Να πας να γράψεις στο θέμα με τα Focal, εδώ είναι SVS που το έχεις μικρό.ΞΕφορτωθείτε τα focal, δεν τα βαρεθήκατα πχια; πόσα χρόνια θα μείνετε με τις ίδιες μπακατέλες;
Εγώ τα δίνω όλα και ενισχυτές και ηχεία έχω βάλει πλώρη για άλλα! !ΞΕφορτωθείτε τα focal, δεν τα βαρεθήκατα πχια; πόσα χρόνια θα μείνετε με τις ίδιες μπακατέλες;
πρώτα θα πεις και μετά θα πουλήσεις, εκτός αν με το "άλλα" εννοείς ότι θα αρχίσεις να μαθαίνεις όμποεΕγώ τα δίνω όλα και ενισχυτές και ηχεία έχω βάλει πλώρη για άλλα! !
Μωρέ λες? Όμποε?πρώτα θα πεις και μετά θα πουλήσεις, εκτός αν με το "άλλα" εννοείς ότι θα αρχίσεις να μαθαίνεις όμποε
Λες να καταπιεί τα φοκαλάκια ;ε παραγγειλετο καλε
λες να φτανει στην θεση ακροασης ;
Καλημέρα ηντα παθες?Καταστράφηκα... Δεν υπάρχει σωτηρία.