- Reaction score
- 1
Τι λενε τα svs pb16? Ειναι καλο sub?Έκατσα στ'αυγά μου και άλλαξα ηχεία τελικά.
Τι λενε τα svs pb16? Ειναι καλο sub?Έκατσα στ'αυγά μου και άλλαξα ηχεία τελικά.
Αυτο θυμίζει το διάλογο "Έχετε καλή φέτα;" "ναι, εξαιρετική" "ε βάλτε μου μισό κιλό"Τι λενε τα svs pb16? Ειναι καλο sub?
Συμφωνω 4 μικρα και ΚαστρουνηΕίχα pb-2000, to εδωσα gia χάρη του pb-4000. Διαφορά υπήρξε αλλά όχι όση περίμενα.... Τελικά πήρα και δεύτερο pb-4000 και κατάλαβα διαφορά. Εάν ξαναξεκινούσα νομίζω ότι θα έπαιρνα τέσσερα πιο μικρά (πχ sb-2000) kai minidsp. Πιο φθηνά θα μου ερχόταν και πιο καλό (πιστεύω) θα ήταν το αποτέλεσμα.
Δεδομένου ότι μένω στα Χανιά, λίγο δύσκολο.... Μάλλον θα ξεκινούσα διάβασμα αρχικά και στη συνέχεια πειραματισμούς, ούτως ώστε κάααποια στιγμή να τα σιάξω.Συμφωνω 4 μικρα και Καστρουνη
Ειχαμε κανονισει να ερθει αυτο το μηνα καθως πηρα και δευτερο svs , εαν κατεβει θα στον φερω εγω για βολτα στα Χανια .Δεδομένου ότι μένω στα Χανιά, λίγο δύσκολο.... Μάλλον θα ξεκινούσα διάβασμα αρχικά και στη συνέχεια πειραματισμούς, ούτως ώστε κάααποια στιγμή να τα σιάξω.
Χάλια! Πούλα το!Τα λέει καλά γιά όχι; Γιατί άμα εχεις τέσσερα απο δαύτα (νταξ τα πιο μικρά), κωλώνεις να διαβάσεις μην σου χαλάσουν την ζαχαρένια σου!
Ama ειν' έτσι, τα χαρίζω!Χάλια! Πούλα το!
Θα πέσουν 5-6 να σε απαλλάξουν από το βάρος.