9 Οκτωβρίου 2016 #1 S sao1984 Μηνύματα 120 Reaction score 19 Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση που για κάποιους είναι εύκολη. Εχω έναν ενισχυτή Sansui A-710 που γράφει απο πίσω caution speaker impedance 8 ~ 16 ohm. Και κάτι ηχεία 6 ohm 60 watt Αν τα συνδέσω παίζει να έχω πρόβλημα?
Καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση που για κάποιους είναι εύκολη. Εχω έναν ενισχυτή Sansui A-710 που γράφει απο πίσω caution speaker impedance 8 ~ 16 ohm. Και κάτι ηχεία 6 ohm 60 watt Αν τα συνδέσω παίζει να έχω πρόβλημα?
9 Οκτωβρίου 2016 #2 Nick Arvanitakis Audio Pro Μηνύματα 46.961 Reaction score 23.746 Λογικά , όχι. Τι είδους ηχεία είναι?
9 Οκτωβρίου 2016 #3 S sao1984 Μηνύματα 120 Reaction score 19 Nick Arvanitakis said: Λογικά , όχι. Τι είδους ηχεία είναι? Click to expand... Είναι απο ηχοσύστημα Sony,bookself ηχεία, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά έλεγα να τα βολέψω σε ένα σημείο για κινητό και έτσι.
Nick Arvanitakis said: Λογικά , όχι. Τι είδους ηχεία είναι? Click to expand... Είναι απο ηχοσύστημα Sony,bookself ηχεία, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά έλεγα να τα βολέψω σε ένα σημείο για κινητό και έτσι.
9 Οκτωβρίου 2016 #4 Cosmicrain Μηνύματα 221 Reaction score 59 θα δημιουργηθεί μαύρη τρυπα!! εύλογο και συχνο ερώτημα η απαντηση είναι Όχι κανενα πρόβλημα βαλτα να ακούσεις πως παίζουν!
θα δημιουργηθεί μαύρη τρυπα!! εύλογο και συχνο ερώτημα η απαντηση είναι Όχι κανενα πρόβλημα βαλτα να ακούσεις πως παίζουν!