- Reaction score
- 1.390
ωραια ! θα δουμε και φωτο απο την κοιλιοδουλιαση ?
Μεχρι τέλος Νοέμβρη όχιΓμτ τίποτα καλύτερο δεν έχει;
Με την κόρη είπαμε...μην με κακοχαρακτηρισει. Την αλλη φορα ας μαζευτούμε μεγάλη παρέα και θα σου ξηγήσωΤο γυραδικο χαιεντια
Αν και η ενδεδειγμένη αναλογία είναι ενα σάντουιτς και δυο μπύρες. Και μισολιτρες. Τι ναι τούτο το δείγμα δωρεάν;
Σε ζηλεύω...Γυρίζω Αθήνα στο τελος εβδομάδας..Και μερικές εντυπώσεις:
- Μισώ αυτούς που βήχουν στην όπερα και στην κλασική γενικά . Παγκόσμιο φαινόμενο, μεγάλη πληγή. Τόσος βήχας πια, και συνεχώς, δεν ειναι δυνατόν να παράγεται οπουδήποτε αλλού παρά μονο στις αίθουσες συναυλιών και στα σανατόρια!
- Στην παράσταση, οπως και στην ζωή. οι δυο Ελλάδες, που τις βρίσκεις μπροστα σου καθημερινά. Αυτός που κοπιάζει για να πετύχει τους στόχους του, που μελετά, που κανει τις πρόβες του, και ο άλλος που πιστεύει πως απλως τα δικαιούται, και τα χει ολα γραμμένα στα @ρχιδι@ του. Και τραβάει και τον φιλότιμο προς τα πίσω. Δεν μπορει ρε φίλε να παίζεις το πιο γνωστό (και εύκολο!) θέμα της όπερας για πνευστά και να μου κανεις το ενα λάθος μετά το αλλο. Εγω θα κρατήσω ομως στην μνήμη μου την απόδοση όσων κυνήγησαν την "αριστεία" σημερα το βράδυ (και ηταν πολλοί, και μπράβο τους!) και εσένα κακόμοιρε σταρχιδιστή θα σε ξεχάσω! Κατσε μόνος σου μεσα στη μιζέρια σου. Για πάντα.
- Οταν πηγαίνω στην όπερα νιώθω σαν το παιδάκι που παει στο λούνα παρκ. Η απόλυτη έξοδος. Και χαίρομαι διπλά γιατι αρεσε και στην κόρη μου.
Με την κόρη είπαμε...μην με κακοχαρακτηρισει. Την αλλη φορα ας μαζευτούμε μεγάλη παρέα και θα σου ξηγήσω
Εδώ Σαλονίκη.Σε ζηλεύω...Γυρίζω Αθήνα στο τελος εβδομάδας..
Αν κανονισετε οπερα κτλ εγώ ειμαι μεσα...και μπύρες φυσικά.
Ναι το ξέρω...από Αθήνα έρχομαι ευκολότερα στην Θεσσαλονίκη....παρά από την Μύκονο που είμαι τώρα.Εδώ Σαλονίκη.
Ωραία, αν σε φέρει ο δρόμος σου, η επόμενη προτεινόμενη έξοδος ειναι jazz...Ναι το ξέρω...από Αθήνα έρχομαι ευκολότερα στην Θεσσαλονίκη....παρά από την Μύκονο που είμαι τώρα.
Από μυκονο που είσαι, να θες να πας για όπερα στη σαλονικα; Φιλαρακι, να το κοιτάξεις..Ναι το ξέρω...από Αθήνα έρχομαι ευκολότερα στην Θεσσαλονίκη....παρά από την Μύκονο που είμαι τώρα.
Και συ Εαρ, την επόμενη φορα που το προγραμμα θα εχει συμφωνική ή όπερα θα ρθω απο το σπίτι να σε πάρω σηκωτό .Από μυκονο που είσαι, να θες να πας για όπερα στη σαλονικα; Φιλαρακι, να το κοιτάξεις..
Στην Μύκονο για δουλειά μονοΑπό μυκονο που είσαι, να θες να πας για όπερα στη σαλονικα; Φιλαρακι, να το κοιτάξεις..