- Reaction score
- 9.105
Τα έχω δει και τα 2 Βασίλη. Η μια είναι σκέτο σεντόνι. Αυτή που μου έχει κλέψει την καρδιά είναι η matinee black της seymour.Θα μου έρθουν δείγματα από τα 2 υλικά της Seymour XD και UF που βάζει στις ηχοπερατές οθόνες της.
Και επειδή είμαι καλό παιδί και mod της καρδιάς σας θα μου στείλει από 2 κομμάτια από το καθένα οπότε μόλις τελειώσω με τις δοκιμές μου μπορώ να τα στείλω στους επόμενους που ενδιαφέρονται.
Οι αρχικές τιμές τους είναι πολύ καλές, μένει να δούμε που βγαίνουν με μεταφορικά και τελωνεία. Οταν θα ξέρω θα ενημερώσω.
Διατηρεί το περισσότερο contrast από οποιαδήποτε άλλη οθόνη, αλλά έχει μικρή γωνία θέασης.
[DOUBLEPOST=1477504555][/DOUBLEPOST]
Σιγά το θέμα. Έχω αυτές.Ενα θέμα με το να τα βάλεις όλα ενεργά και ίδιου τύπου (εκεί προσανατολίζομαι) είναι ότι θα τροφοδοτούνται από 2-3 διαφορετικές πρίζες όπως θα είναι σκόρπια στο χώρο και το άνοιξε κλείσε θα είναι ένα θέμα. Στα δε ταβανωμένα δεν θα υπάρχει δυνατότητα να τα κλείσεις από το διακόπτη τους ποτέ.
Αφού οι ενισχυτές δίνουν trigger out (x2 μάλιστα) γιατί δεν έχω δει πολύπριζα που να παίρνουν από αυτό το trigger;
με ρελέδες με βλέπω να τραβιέμαι...μην σου πω θα βάλω και ένα mini plc στο τέλος! ε, μα πια!
Είναι 3 και μπορείς να τις ελέγχεις ξεχωριστά ή και τις 3 μαζί.
Edit: Εννοείται με ένα τηλεχειριστήριο.
Last edited: