dapost
Rehdeko & Harbeth lover
- Reaction score
- 11.433
Ένα μαγευτικό σύστημα που θα απολαύσουμε στην προσεχή έκθεση. Με την υπογραφή του chrishat. Χωρίς περαιτέρω σχόλια.
Ο προβληματισμός μου ειναι καθαρά η πρόταση του συστήματος με οικονομικά κριτήρια, και σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνω τα καλωδια-άλλωστε προφανως το συγκεκριμένο σετ απ στο σπίτι του chrishat ειναι προσωρινό. Αλλιως θα αρκούσαν 30cm καλωδίου για τα μονομπλοκ που θα ηταν τοποθετημένα δίπλα στα ηχεία. Άσχετο.Και βέβαια όχι.
Για να μη μιλήσω για το συνδυασμό μονομπλόκ ενισχυτές - τρίμετρα καλώδια ηχείων από τη γνωστή χαβούζα:
Λάθος προβληματισμός ουσίας, όχι πρακτικότητας.Ο προβληματισμός μου ειναι καθαρά η πρόταση του συστήματος με οικονομικά κριτήρια
Για πες...Λάθος προβληματισμός ουσίας, όχι πρακτικότητας.
Σου εριξα λαικ μόνο για την τελευταία πρόταση του ποστ σου, σε ΟΛΑ τα υπόλοιπα διαφωνώ εντόνως.
Τα μόλα μόλα προφανώς είναι τα καλύτερα ενισχυτικά του πλανήτη, άλλο ένα αριστούργημα του αδιαμφισβήτητα πολύ μεγάλου μπρουνο. Του βγάζω το καπέλο σε ο,τι δημιουργεί, είναι θεός. Τέλος.Ένα μαγευτικό σύστημα που θα απολαύσουμε στην προσεχή έκθεση. Με την υπογραφή του chrishat. Χωρίς περαιτέρω σχόλια.
View attachment 65683
View attachment 65684
Αναλογα την υλοποιηση, με σινγκλ εντεντ νοουπ.Με λαμπίτσα θα παίζουν;
Όχι, δεν είναι έτσι.Τα πράγματα είναι απλά και συνήθως οι enthusiasts και οι "πολιτικα ορθοί" στο audio (αλλα και σε καθε τεχνολογία) αδυνατούν να δουν αυτή την πλευρά.
Τα μαγαζά για να επιβιωσουν γινονται ενιοτε και σούπερ μαρκετ. Οπερ πουλαμε απ'ολα και οπου κάτσει ο πελάτης. Αν τώρα ο πελάτης πιστεύει οτι ο εμπορος του δίνει καθε φορά αυτό που είναι καλύτερο τεχνικά ακόμα καλύτερα για τον έμπορο.
my2cents
Βεβαίως.Με λαμπίτσα θα παίζουν;
Δεν είδα πουθενά κάποιον expert να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, ούτε καν υπόνοια τέτοια δεν υπήρξε.άλλο πράγμα να ισχυριστεί κάποιος ως expert ταχα μου ότι προσφέρει την καλύτερη τεχνική λύση στην αγορά, εδώ όχι μπράβο του γιατί απλά είναι προφανές ότι κάποιος κοροϊδεύει κάποιον. Εφόσον φυσικά συμβαίνει αυτό.
Οπότε υποθέτουμε ότι κάποιος πάει στο μαγαζί με πολύ (μα πάρα πολύ) γεμάτο πορτοφόλι και λέει θέλω το καλύτερο σύστημα που υπάρχει στο μαγαζί και ο έμπορος θα πει αυτό είναι το καλύτερο αλλά υπάρχει και αυτό που είναι ακριβότερο αλλά δεν είναι καλύτερο αλλά αν είναι στα γούστα σου εγώ θα στο δώσω και αμαρτία ουκ έχω.Δεν είδα πουθενά κάποιον expert να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, ούτε καν υπόνοια τέτοια δεν υπήρξε.
Αν υπάρξει, θα είμαι αμείλικτος.
Μέχρι τότε, φαντάσματα δε βλέπω.
Μα αυτό ακριβώς γίνεται. Συστηματικά εδώ και χρόνια. Αποτελεί πανέξυπνη κοινή πρακτική.εγώ θα στο δώσω και αμαρτία ουκ έχω.